( nokia n79 )yuklu programların setuplarını nasıl bulurum???????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daffy

daffy

Üye
    Konu Sahibi
( nokia n79 )yuklu programların setuplarını nasıl bulurum???????
n79 telefonum var fexplorer de yuklu ama su telefonumda yuklu dosyaların setuolarını bulamadım baska arkadasa program atacam atamıyorum yanı yukledıgım dosyaların o gızlı dosyalar ıcınde falan nerde bulurum stuplarını????

OğuzcanAbi

Üye
pc ye at rar dan çıkar setuplar orda olacak zaten

celibar

celibar

Üye
xplore programını yükle.sonra programı aç.E:veya C:üzerine gelip menü>bul>dosya arama'ya tıkla.ve sonra *.sis, *.sisx, *.rar veya *.zip gibi ara.dosya yok diyorsa yoktur.fazla zorlama.interneti açıp aradığın programın ismini google amca'ya yazıp yanına da bir maxicep ekleyip ara.bul indir ve hafıza kartına at.attığın programın setup'nın üzerine YEŞiL tuşa bas arkadaşına gönder.

daffy

daffy

Üye
    Konu Sahibi
dedıklerınız ın hıc bırı olmuor arkadaslar ben oviden bi ğrpogram indirdim ve o program dışarda hiç bir sitede yok ovi dışında ovi de indirirken programı direk kuruyor yani setupunu direk almam gibi bişi yok o yüzden yüklü dosyaların setupunu bulabilirmiyim dıorum

turko9999

turko9999

Üye
dedıklerınız ın hıc bırı olmuor arkadaslar ben oviden bi ğrpogram indirdim ve o program dışarda hiç bir sitede yok ovi dışında ovi de indirirken programı direk kuruyor yani setupunu direk almam gibi bişi yok o yüzden yüklü dosyaların setupunu bulabilirmiyim dıorum

arkadaş size setup dosyalarını nasıl gönderirim die sormuo. Telefondaki kayıtlı uygulamaların setup ı varmı die soruo.
sanırım yok çünkü sis dosyalarının içinde sys, private gibi klasörler var. yüklenince sys yi sys ye;private yi private ye kopyalıyor. Tek tek bulup hepsini bir araya toplarsan sorun çözülür ama uğraşmaya değmez :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt