Htc wildfire s hakkinda bilgi ve yardimlariniza ihtiyacim var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Htc wildfire s hakkinda bilgi ve yardimlariniza ihtiyacim var.
Ikinci el HTC wildfire s aldim ve ilk android deneyimim olacak. Bu yuzden cesitli sorularim olacak. Yardimci olan arkadaslarima simdiden tesekkur ediyorum.

1 - Acik olan uygulamalari toplu olarak yada tek tek nasil sonlandirabilirim. (Gulmeyin cikis secenegini bulamadim.)
2 - Buna en son yuklenebilecek android surumu nedir ? (2.3.5 yuklu su anda)
3 - Batarya omru ne kadardır. (Kac saat yada gun gider ortalama tahmini)
4 - Arayuzu nasil degistirebiliriz. ( Sense 4.1 yuklu baska arayuzler mevcut mudur ? )
5 - Cihaz garantili degil tahminimce. Root etmemi tavsiye eder misiniz ?
6 - Onerebileceginiz uygulama ve programlar nelerdir ? (oyun oynamayi sevmem. Muzik film dizi falan izlerim ekseri telefonda)
7 - Telefona custom mod atilabilir mi ?

Simdiden tesekkur ediyorum

messevim

messevim

Üye
Ikinci el HTC wildfire s aldim ve ilk android deneyimim olacak. Bu yuzden cesitli sorularim olacak. Yardimci olan arkadaslarima simdiden tesekkur ediyorum.

1 - Acik olan uygulamalari toplu olarak yada tek tek nasil sonlandirabilirim. (Gulmeyin cikis secenegini bulamadim.)
4 - Arayuzu nasil degistirebiliriz. ( Sense 4.1 yuklu baska arayuzler mevcut mudur ? )
6 - Onerebileceginiz uygulama ve programlar nelerdir ? (oyun oynamayi sevmem. Muzik film dizi falan izlerim ekseri telefonda)

seninle aynı telefonu kullanıyoruz. genel olarak güzel telefon.

1,öyle bir seçeneğin yok malesef. ancak teli kapatıp atınca orada ki programlar siliniyor.

2, bununla ilgili bilgim yok.

3,kullanımına göre değişir. bende de fazla iki gün gitmişti. ama genel olarak birgün gidiyor.(20 saat falan )

4, bildiğim kadar evet mevcut. foruma bak istersen

5, benim cihaz garantili olmasaydı ben atardim.

6, yardımcı olamayacağım bu konuda.:s

7, sanırım atılabiliyordu.

bildiklerim bu kadar. yanlış im varsa af ola

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

1-Cihazda görev yöneticisi varsa oradan sonlandırabilirsiniz. Yoksa Advanced Task Killer programı işinizi görür.
2-Ayarlar mensünde en altta cihaz hakkında sekmesi olmalı. Buradan yazılım güncellemesi bölümünden varsa güncel sürümü indirebirsiniz.
Bunun dışında varsa Custom ROM atma seçeneğide var. Şu bölümde ROM vs. dosyalar mevcut: www.maxicep.com/android-sistem-modifikasyon-ve-romlar/
3-Kullanmadığım için net bilgim yok ancak ortalama 1 gündür. Kullandıkça iyikeşme göreceksiniz.
4-Arayüzü herhangi bir uygulamayı yükler gibi yükleyerek değiştirebilirsiniz. Arayüz paylaşımlarımız şu bölümde: www.maxicep.com/android-launcher-tema/
5-Garanti yoksa Root iyi olur bence.
6-MX Player filmler için iyidir. Forumumuzda mevcut.
7-2. maddede bu konuya değindim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Hemen göz atacağım ilgili konulara.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İyi forumlar :)

MücahitTokgöz

kardesm arkadasmda vardi wildfire s 1 gunlugune verdi bana telefonu bambaska yapip geri verdm her gordugunde tesekkur ediyor kesnlkle custom rom olarak cm10 kur kesnlkle tavsiyem ;) ben ilk defa attm sorunsuz gitti valla tam 3 bucuk saatte yapabildm.(Bootloader kilidi fln kiriyosun uzun is baya) Üstelk garantiliydi cihaz boyle kullanmaktansa gitsn garanti dedi 6 ay feln vardi bitmesine hatta. Suan halada aldigi kadardan memnun cocuk teli satmaktan vazgecti :D

messevim

messevim

Üye
kardesm arkadasmda vardi wildfire s 1 gunlugune verdi bana telefonu bambaska yapip geri verdm her gordugunde tesekkur ediyor kesnlkle custom rom olarak cm10 kur kesnlkle tavsiyem ;) ben ilk defa attm sorunsuz gitti valla tam 3 bucuk saatte yapabildm.(Bootloader kilidi fln kiriyosun uzun is baya) Üstelk garantiliydi cihaz boyle kullanmaktansa gitsn garanti dedi 6 ay feln vardi bitmesine hatta. Suan halada aldigi kadardan memnun cocuk teli satmaktan vazgecti :D

yahu nasıl yapabiliyorsunuz kardeşim bu işi. ben geçen iki saat uğraştım ama hiçbirşey yapamadım.:s

Android Police

Android Police

Üye
yahu nasıl yapabiliyorsunuz kardeşim bu işi. ben geçen iki saat uğraştım ama hiçbirşey yapamadım.:s

1-UNLOCK BOOTLOADER
2-RECOVERY.İMG YÜKLEME
3-ROOT YAPMA
4-WİPE DALVİK/CACHE DATA
5- SON OLARAK TA ROMU YÜKLEME

<<<yandaki linkte kırıntısına kadar ayrıntı var yazanları yap sonra arkadaşın dediği cm10 romunu yüklersin

- - - Eklendi - - -

aslına bakarsan zahmetli iş

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
2 nolu madde hakkında bilgi sahibi olan var mi ? Tek aklıma takılan yer orası kaldı. Çeşitli modlar ile ics yada jb sürümü yuklenebilir mi ? Stabil çalışır mı ?

messevim

messevim

Üye
1-UNLOCK BOOTLOADER
2-RECOVERY.İMG YÜKLEME
3-ROOT YAPMA
4-WİPE DALVİK/CACHE DATA
5- SON OLARAK TA ROMU YÜKLEME

<<<yandaki linkte kırıntısına kadar ayrıntı var yazanları yap sonra arkadaşın dediği cm10 romunu yüklersin

- - - Eklendi - - -

aslına bakarsan zahmetli iş

yav iki defa sabahladm ama yine yapamadım bunu....af..... android çok ayrı bir dünya

Android Police

Android Police

Üye
kardeşim sen istediğin romu bana söyle özelden pm at bana sana detaylı yardımcı olayım

- - - Eklendi - - -

http://sbirgul.com/23-htc-wildfire-s-root-yapma-ve-rom-yukleme-100-denendi-.html ADIM ADIM YAP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt