Telefon Tavsiyesi 5800 Xpress Music mi yoksa Star WiFi mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

ramakm86

ramakm86

Üye
Al sen al 5800 al star ın tek artısı ekranın seffaf olması bi güvenlik arkadasta vardı benim 58 le yan yana aynı görüntüyü acıyoduk acayip kıl oluyodum 5800 daha soluk duruyodu ama flash player destegi yok sadece java uygulamaları yükleyebiliyosun yani prolarla pek bisey yapmak mümkün degil anlıcan.
sadece ekranı farklı bide 3g 5233 te yoktu galiba ama bi üst modelinde vardı.
arkadasın dedigi gibi kamerada flas bile yok.unutma 5800'ı bu telefonla kıyaslama bile 5800 ın rakibi olsa olsa omnia hd dir...

21sacraments

21sacraments

Üye
dedigin tukcell bayiinde fiyat uygun 3 aşşa 5 yukarı heryerde ona yakın fiyata bulursun ;)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlarınız için
5800'ı star'la bir tutmamalıydım :ehe
Ama forumda okudum son versiyonda bi sürü sorun çıkıyomuş acaba telefonu son sürüm'mü almalıyım yoksa bi eski sürümlü mü almalıyım karar veremedim doğrusu :bilmm

3405

Üye
%100 5800

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
5800'ın yeni sürümünün eski sürümünden farkı ne bi de bu soruma cevap verirseniz çok yardım etmiş olacaksınız :aha:

futbol123

futbol123

Üye
5800 tabiki

unalresul

unalresul

Üye
tabi ki 5800

Qarez98

Qarez98

Üye
3 Gun Önce aldm 5800 mı acaip memnunum bende V40 sürümünü kullanıyorm :) V50 yide nasıl yükleyeceğimi bilmiyorm hadi hayırlısı ..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Yani bana v40 sürümünü mü tavsiye ediyorsunuz?

Qarez98

Qarez98

Üye
Hayr tavsiye etmek değil , sadece ben o sürümü kullanıyorm dedim.Telefon gerçekten mükemmel kesinlikle 5800 XM almalısın ..

max110

max110

Üye
ya lütfen yeter artık oof iyi kardeşim 5800 al ya ama Lütfen konu açmadan önce arayın Forum kirleniyo :S

ramakm86

ramakm86

Üye
3 Gun Önce aldm 5800 mı acaip memnunum bende V40 sürümünü kullanıyorm :) V50 yide nasıl yükleyeceğimi bilmiyorm hadi hayırlısı ..

Kardes en basit yolu:
1.telefonun menüsünde yazılım güncelleyici var ordan güncellemektir...
ve konu acan ve bilmeyenler icin v50 tabiiki daha iyidir reset atma sorunu,web ten atma,klitlenme,ve enerji sorunları cözüldü.ve dahası...

Qarez98

Qarez98

Üye
Kardes en basit yolu:
1.telefonun menüsünde yazılım güncelleyici var ordan güncellemektir...
ve konu acan ve bilmeyenler icin v50 tabiiki daha iyidir reset atma sorunu,web ten atma,klitlenme,ve enerji sorunları cözüldü.ve dahası...

Kardeşim eyvallahta kontörüm yok bulunduğum ortamdada wireless olmayınca mecburen elimden birşey gelmiyor aslına bakarsan en kısa zamanda bir turkcell bayisine yada nokia bayisine gidip attıracağım yeni versiyonu ama ucret alıyorlarmı onu blmiyorm ?
Birde kendim atıpta hata etmekten korkuyorum , eğer sorun yazılım güncelleme olayı ile çözülecekse ..
En kısa zamanda wireless olan bir ortama gider yaparm ama dediğim gibi hata mata derdi çıksın istemiyorum birde başıma :S Neyi tavsiye edersin üstad ?

ramakm86

ramakm86

Üye
Kardeşim eyvallahta kontörüm yok bulunduğum ortamdada wireless olmayınca mecburen elimden birşey gelmiyor aslına bakarsan en kısa zamanda bir turkcell bayisine yada nokia bayisine gidip attıracağım yeni versiyonu ama ucret alıyorlarmı onu blmiyorm ?
Birde kendim atıpta hata etmekten korkuyorum , eğer sorun yazılım güncelleme olayı ile çözülecekse ..
En kısa zamanda wireless olan bir ortama gider yaparm ama dediğim gibi hata mata derdi çıksın istemiyorum birde başıma :S Neyi tavsiye edersin üstad ?

Kusura bakma unutmusum nokia shopta 15dk da bedava yükletebilirsin ...

Qarez98

Qarez98

Üye
Estağfurullah , heryerde varmıdır bu Nokia shop ? Turkcell bayilerindede attıran arkadaşlar olmuş oradada hallediyorlarmı bu işi ?

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
ya lütfen yeter artık oof iyi kardeşim 5800 al ya ama Lütfen konu açmadan önce arayın Forum kirleniyo :S

Arkadaşım öncelikle şunu söylemek istiyorum sadece ben konu açınca mı forum kirleniyo :nono:
ben bu güne kadar okuduğum hiçbir konuda bunu söylememişler hem moderatör arkadaşlar onayladıysa bi bildikleri vardır.Yanlış mıyım?

fatih82

fatih82

Üye
5800 tabiki al aldığım tek samsung d600 dü ve daha 3. gününde sattım ve bir daha tövbe sakın samsung alma derim hiçbir modelini

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tabikide 5800 xpressmusıc derim :oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Saolun 5800'da karar kıldım alıcam
ama forumda okudum en son çıkan versiyon sorunlu diyolar bi yardım

Üst Alt