Okul Hayatımda Yaşadığım Kalem Dehşeti

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Okul Hayatımda Yaşadığım Kalem Dehşeti
Bir sürü yedek kalem bulundururdum yanımda. arkadaşlar ister verirdim. ve ne oluyorsa ya kaybederdi, ya eve giderdi yanında unuturdu bir şey olurdu. lise ve öncesi için söylüyorum. üni de ise daha farklı şeyler yaşandı, yani şu zamanda.

lise de ise sınıf arkadaşımın başka sınıftan arkadaşlarının kalemi yokmuş, geldi bana sordu sınıfımdaki arkadaş, onlara kalem vermek için. neyse verdim 2 tane. sonra elemanların ikisi de kalemleri kasıtlı bir şekilde kaybettiler. biri camdan mı ne atmış, diğeri de kırmış ya da başka bir şey yapmıştı.. sınıf arkadaşım ben sana alıcam dedi. hee aldı aldı. kitap da vermiştim ona, hala verecek. aha verdi verdi.

birine de silgi ya da kalem vermiştim sanırsam. o da yine unuttu, yanında mı taşıyordu eve mi götürmüştü bir şey olmuştu galiba.

diğer bombayı ise şu şekilde. elemana kalem verdim. pek bir samimiyetim yok. sınav çıkışı buldu beni, başka bi kalem tutuşturdu elime eski bi kalem. al bu senin kalemin diyor bi de. lan kendi kalemimi mi tanımıycam. almadım verdiği kalemi.

üni de samimi bir arkadaşla konuşurken bu kalem benim olsun mu kanka dedi, ben de herhalde şakasına takılıyordur diye şakasına tamam dedim. baktım aldı kalemi. herhalde sonra verir diye düşündüm. ama vermedi. ben de tamam dedim diye geri de isteyemedim. ama cidden iyi cesaretmiş, adam hiç düşünmeden aldı kalemi.

üni de diğer bir elemana da kalem verdim. bana verecekti ama okula gitmediğim için veremedi. okula geldiğimde ise kalemi evde/yurtta unuttuğunu söyledi. bi ara istediğimde sınıftaki başka bir arkadaşa verdiğini, gidip ondan almam gerektiğini söyledi. haydaaa.. şimdi ondan kalemi istesem, kalemi ben ona vermedim ki. başkasının kalemini alıyorum zannedecek belki de. ondan da gidip istemedim. kalemimi ikisinden biri geri de getirmedi. ama kalemi ilk verdiğim eleman sürekli hatırlatıyordu, vericem, yarın okula gel vereyim diye.

şimdi ise bi kalemi pazartesi günü bi arkadaşa verdim. normalde 2 kalem kullanırım sınavda zaman kaybetmemek için. eleman isteyince verdim. ama öyle böyle değil. okulun daha kapısından girdim, direkt benden kalem istedi. sonra sınava mecburen tek kalemle girdim. salı günü de kız ona kalem verdiğimi gördüğü için benden kalem istedi ama bir tane kalemim kaldı lan. perşembe günü yani bugün ise eleman çıkışta kalemi vereceğini söyledi. vermedi. bakalım neler olacak..

bonus olarak; büyük ihtimal lisede yaşamıştım bunu. bi kıza kalem verdim. kız bana sınavdan çıkınca hemen geri getirdi. aşırı şaşırmıştım. çünkü birine kalem verdiğimde geri gelme olasılığı aşırı düşük.
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman


Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eleman kalemi kaybetmiş. şaşırmadım..
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Verme
 
  • Beğen
Tepkiler: DAL ADAM
Legend Gulu

Legend Gulu

Üye
kalemi batır kendine deliliğe yat
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman ve DAL ADAM
Baydırman

Baydırman

Moderator
Yat deliliğe kendine batır kalemi
 
  • Beğen
Tepkiler: DAL ADAM
Baydırman

Baydırman

Moderator
Daha istemezler harbi :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: DAL ADAM


Üst Alt