Telefon Tavsiyesi 5800 Xpress Music mi yoksa Star WiFi mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

fatih82

fatih82

Üye
5800 alsanda sana son sürüm yüklü tel biraz zor denk gelir ama teli aldığın gibi güncelleyip versiyon 50 yaparsın

ramakm86

ramakm86

Üye
Estağfurullah , heryerde varmıdır bu Nokia shop ? Turkcell bayilerindede attıran arkadaşlar olmuş oradada hallediyorlarmı bu işi ?

Yahu sende hem istanbuldasın hem nokia shop heryerde varmıdır diye soruyosun türkcell e sor nerde oldugunu söyler.
türkcellde yaparlar ama ücretini bilmem ...

firolay

Üye
Kardesler şimdi Teknosa da 5800 Expressmusic 529 TL ama çooıok pahalıı . Web alışveriş adreslerinde 420 - 500 arası çok altarnatif var. Sizce Teknosa dan mı almalıyuım yoksa Web adreslerinden birinden mi ???? Güvenilir bir yer varsa nereden ????????? Yardımm

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Kardesler şimdi Teknosa da 5800 Expressmusic 529 TL ama çooıok pahalıı . Web alışveriş adreslerinde 420 - 500 arası çok altarnatif var. Sizce Teknosa dan mı almalıyuım yoksa Web adreslerinden birinden mi ???? Güvenilir bir yer varsa nereden ????????? Yardımm

Valla arkadaşım ben açıkçası web alışveriş sitelerine güvenmiyorum ama yine de senin kararın :bilmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş son noktayı ben koyayım 5800 xpress musıc al

haytaefendi

haytaefendi

Üye
5800 tabiki

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
5800 alıcam :oke:

ilo53

ilo53

Üye
5800 super telefon

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlarınız için :oke:

bybilal

bybilal

Üye
5800 tereddütsüz

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Saolun yorumlar için 5800 alcam
ama kafama şu takıldı son sürümünde hata var diye okudum forumda bi yardımcı olun kullananlar : ?
:halay1:

burakbey37

burakbey37

Üye
Bence Samsung.Çünkü Orda Arkadaş oyun yükleyemezsin demiş ben kendiminkine tekken 6 fifa 2010 pes 2010 smack down NBA Balık tutma oyunu sensörlü oyunlar ve birçok şey yükledim ve yüklüyorum hem daha kibar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Saol yorumun için :)

burocka

burocka

Üye
herkesin dediği gibi 5800

gemlikua96

gemlikua96

Üye

Tartışmasızzzz 5800 Samsung stardan 2 kat daha iyi arkadaşıma katılıyorum starın flaşı bile yok :D en önemlisi ise wifi si yokk wifi siz telefonu düşünemiyorum gps desen oda yok :D vee 3gsiz :D ne anladım ben bu telefondan 350 lira vercen hiç bir özellik olmucak bu günlerde 5800 ın fiyatını iyice düşürdüler ben aldığımda 570 di şimdi 470 lere dayandıı her türlü 5800 derim

fnldstntn

Üye
5800 Xpress Music

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
saolun 5800 alcam

Perfect!

Üye
5800 öneririm

Üst Alt