nokia e71 skyfire

Sponsorlu Bağlantılar

senwp

Üye
    Konu Sahibi
nokia e71 skyfire
arkadaşlar e71 den skyfire yi acınca ekranda sureklı (Acquiring data connection connecting) yazıyor ve hiçbir sayfa acmıyor... nasıl cozebılırım bu sorunu...

• Beğen
Tepkiler: cihankaradas

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Kaldır tekrar kur bazen bendede oluyor.Birde skyfire kapatırken baglantı bitince kapat genelde ondan oluyor.

krc969

Üye
Anıl merhaba
E72 için skyfire olarak hangi sürümünü önerirsin?

hayalgibi23

Üye
Arkadaşlar yeni aldığım nokia e72'den kablosuz ağdab bağlantı yaptım ardından telefonun browser'ından skyfire yüklemeye çalıştım ancak site açılınca bu uygulama ülkenizde bulunmamktadır ibaresi yer alıyor. Ya ben bu programı nasıl yükleyeceğim telefona.

meja3515

Üye
e71den internetten video izleyemiyorum nasıl bişi bu yaaa

crf-10ur

Üye
skyfire indirebilieceim bir site önerirmisiniz??

ensariler

Üye
teşekkür

ytoprak13

Üye
ya ben bılgısayarıma ındırdım skyfıre ama beyaz bı dosya olarak ındı cıft tıklayınca bırlıkte ac dıyor? beyaz dosyayı telefonuma attım desteklenmıyor dıyor kuramadan desteklenmıyor dıyor? e 71 kulalnıyorum bana yardımcı olursanız sevınırım [email protected]

siresul-elessar

Üye
skyfire ın symbyan desteği yok galiba.sitesinde android işletim ve iphone ipad için download seçenekleri var maalesef

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
skyfire da işi anladı. Symbian'dan desteği çekti :ehe

ozzytaste

ozzytaste

Üye
arkadaşlar e71 den skyfire yi acınca ekranda sureklı (Acquiring data connection connecting) yazıyor ve hiçbir sayfa acmıyor... nasıl cozebılırım bu sorunu...
UC browser kur kardeş OVI magazada bulabilirsin...

__xXx__

__xXx__

Üye
niye çeksin ovi mağazada skyfire var

mstf_l

mstf_l

Üye
kurda calısıyor mu bi bak

__xXx__

__xXx__

Üye
skyfire ın opera dan farkı ne ben iki telefonumda da opera kullanıyorm hem çok hızlı hem de kullanışlı

__xXx__

__xXx__

Üye
hmm aslında nokia ya mail atsak cihazlara flash player koysa adam gibi

mstf_l

mstf_l

Üye
hmm aslında nokia ya mail atsak cihazlara flash player koysa adam gibi
Yapcak olsaydı kullanıcı mailiyle mi yapar zaten once symbian^3 e yapar bu zamandan sonra s60v3 te cok buyuk degisiklikler beklemeyin

Takipçi Satın Al

Üst Alt