3120 C Acil yardım - Antivirüs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gunrey

Üye
    Konu Sahibi
3120 C Acil yardım - Antivirüs
Selamlar, 3120 c telefonumun kamerası çalışmıyor. Güncelleştirme yapıyorum düzeliyor, bir süre sonra geriye aynısı oluyor. Açılmıyor.

Büyük ihtimalle virüs bulaştı.Çoğu kişi S40 lara virüs bulaşmaz diyor ama bence programın olduğu herşeye virüs bulaşabilir ve benim telefonada virüs bulaştı. Acil antivirüs bulmalıyım.

Mutlaka birilerininde başına gelmiş olması lazım.

Lütfen yardım...

Perfect!

Üye
s40 lara virüs bulaşmaz. Yine söylüyorum. Java tabanlı ve .jar uzantılı virüs olmaz. Eğer .sis uzantılı bi klasör attım hafıza kartına virüslüymüş diyosan yinede o virüs javada çalışmaz işletim sistemi önemli burda yani .exe virüs ne s60 nede s40 da çalışmaz. ayrıca öyle bişey olsa firmalar antivirüs yapardı. Ama yok . Çok büyük ihtiml donanımsal bi arıza bence servise ver

gunrey

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu antivirüs?

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Selamlar, 3120 c telefonumun kamerası çalışmıyor. Güncelleştirme yapıyorum düzeliyor, bir süre sonra geriye aynısı oluyor. Açılmıyor.

Büyük ihtimalle virüs bulaştı.Çoğu kişi S40 lara virüs bulaşmaz diyor ama bence programın olduğu herşeye virüs bulaşabilir ve benim telefonada virüs bulaştı. Acil antivirüs bulmalıyım.

Mutlaka birilerininde başına gelmiş olması lazım.

Lütfen yardım...

Sen En Temizinden Bi Format Çak Ondan Sonra da Hafıza Kartını Biçimlendir İçindekilerle Kartta Virüs Vardır Ayrıca Bilgisayrında Antivirüsü GünceLlemeyi Untma!:oke:

vagabond67

Üye
evet java telefonlara virüs bulaşamaz..bencede en temizinden format çek güncel bi versiyon yükle

tGce16

Üye
telefonum bugun servisten geldi ve bana denilen sey h.kartında ve cihazda virüs tespit edildi. nokia x3 s40 değil mi? nasıl bulaşıyor anlamadım.bi bilgisi olan var mı acaba

bermudaber

bermudaber

Üye
telefonum bugun servisten geldi ve bana denilen sey h.kartında ve cihazda virüs tespit edildi. nokia x3 s40 değil mi? nasıl bulaşıyor anlamadım.bi bilgisi olan var mı acaba
bende n73 vardı. sürekli aynı arızayı yapıyordu. tamam o s60 virüs bulaşır da kardeşim hep mi aynı şey olur. her seferinde virüs dediler. 2 yılın dolmasına az kala verdiğim paranın hepsini geri aldım. eğer hata virüsten olsaydı parayı vermezlerdi. Servisler kolaya kaçıp virüs diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt