Telefon Tavsiyesi Nokia N81 mi ? Nokia 5800 ExMusic mi ? ( Kulanıcıları için ) Sizce Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N81 mi ? Nokia 5800 ExMusic mi ? ( Kulanıcıları için ) Sizce Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ACMİLANO

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N81 mi ? Nokia 5800 ExMusic mi ? ( Kulanıcıları için ) Sizce Hangisi ?
Merhaba Ark. Ben kendime telefon almayı düşünüorum ama 2 telefon arasında kaldım kullanıcılarından bilgi edinmek ve iyimi kötümü sorunları neler hangisi daha problemli bilgi edinmek istiorum ve telefonların kulllanışları konusunda yorumlar bekliorum cok kararsızım yardım pls. Ankete sadece bu telefonların kullanıcıları katılırsa sevinirim.

EFECEL

EFECEL

Üye
5800 cok guzel ve kullanıslı ozellıkle sbp shell programını yuklersen daha bı zevklı oluyo kullanması ayrıca nHD ekranı cok net gozukuyor gps direk bedava v.b. birsürü artısı var yinede tercih senin

ACMİLANO

Üye
    Konu Sahibi
katılım icin teşekkürler. kamerası ve tusları vs gibi bi kac şey kötü diolar 2010 yeni güncellemelerde bu durum düzeldimi ?

gurkan2008

gurkan2008

Üye
herkes bişeyler söylüyor 5800 alalı 1 ay oldu my nokia ve ovi store de hesabım var her türlü desteği alıyorum
problemlere gerçek çözüm istiyorlarsa telefonu çakma bayilerden değil tanınmış bayilerden alsınlar 2. elcilerden alırsan cıhazı ne yazılımı güncel nede tam destek alabilirsin.
benden söylemesi.

ACMİLANO

Üye
    Konu Sahibi
EYW Abi :hmmm

Progressivity

Progressivity

Üye
dokunmatik açısından fena değildir 5800 ama ekranının dirençsel olduğunu söylemek lazım yani dokunmatik ekranı iphone kadar hassas değil ama N97'den hiç bi farkı yok ve bi sürü özelliği de cabası tabi

ACMİLANO

Üye
    Konu Sahibi
kamerası kötü cekio diolar düzeldimi ? bide dokunmatiğe sertmi basmak gerekio ? :hmmm

Progressivity

Progressivity

Üye
kamerası kötü ama şöyle gündüz çekimleri 3.2mp bir kameraya göre normal çok güzel ama gece ve kapalı mekan çekimleri için aynı şeyi söylemek biraz zor çünkü net çekmiyor kamera ve bununda yazılımsal ayarlarla düzeltilebileceğini düşünüyorum yani ne biliyim diyafram enstantene değerleri ayarlansın bişey yapılsın yani kamera iyi çekiyorda net çekmiyor özellikle gece ve kapalı ortamlarda ama yinede bunun bir cep telefonu oldugunu unutmamak lazım çok iyi fotoğraflar isteyen dijital makina alsın, dokunmatik olayına gelirsek çok sert basmak gerekmiyo ancak bazen kinetic scrollingden dolayı bastıgında seçmek yerine kaydırma yapabiliyor bu da çok can sıkıcı bir durum değil yani dert değil fiyatını son derece hak eden bi telefon

ACMİLANO

Üye
    Konu Sahibi
ok eyw

Esendağlı

Esendağlı

Üye
2 si arasında kaldıysan tabiiki 5800.

Revengeful

Emekli Yönetici
bence 5800

WitchKing

Üye
5800

ACMİLANO

Üye
    Konu Sahibi
2 si arasında kaldıysan tabiiki 5800.
7 aydır karar veremedim aldıktan sonra keske almasaydım demeyim die en ii sini karar vermek istiorum cunku 3,4 yıl bozulmassa degistirmeyi düşünmüroum .
gelecek ay inş işe gircem ilk maaaşımla almayı düşünom . bir veya bir bucuk ayım var :)
--------------- Ekleme ---------------

internette arastırdım N81 problemleri , sorunları ve kusurları yok diolar ama 5800 icin bir cok seyi sorunlu , kusurlu ve problemli diolar mesela kamerası , dokunmatigi , gündür dısarda ekran gözükmüomus onun ıcın telefonu ısıtmak gerekiomus :d tema sı sorunmus sureklı renk degistiomus , aramada bazı sorunlar varmıs hoparloru ve kulaklıkta kotuymus ses cok düşük veriomus , bluetooth takılıomus mesaj yazması zor , ı , ş gibi harfleri yazdıgımda karşı tarafta boşluk bırakıomus , sim kartı takıp çıkarmak zor Mesajlarda 2-3 cümleyi geçtikten sonra kasılmaya,yavaşlamaya başlıyor. Özellikle akşamları fotoğraf çekimi gayet kötü.Gündüz idare eder durumda diolar. kırmızı kılıflı olanlar sorunlu mavide hiç sorun yok , benm merak ettiğim bu yeni yazılımlarla ve yeni sertifakalarla , güncellemelerle bu durumlar düzeliomu veya 2010 da bu durum düzeldimi ?

onur936

Üye
katılım icin teşekkürler. kamerası ve tusları vs gibi bi kac şey kötü diolar 2010 yeni güncellemelerde bu durum düzeldimi ?

aga ben aktif 5800 kullanıcısıyım aldığım zaman lanet ediyordum ama versiyonu en köyüsüymüş o yüzden öyleydi bir kaç gün önce v50(en son versiyonunu) yükledim ve herhangi bir problemim kalmadı

iki telefon arasındaki en büyük fark kamerası olarak görünüyor ve ayrıca seni uyarayım nokianın ya da herhangi bir markanın kızaklı modelini alma derim ekran filmi 1yıl gibi kısa bir süre içinde kopuyor ve yenisi en az 20-30 lira belkide daha fazladır bence 5800 almalısın tabi versiyonunu güncel tutmak şartıyla inş doğru seçimi yaparsın ama kesinlikle 5800 öneririm:bigstar::nono::yuru

kamerası kötü cekio diolar düzeldimi ? bide dokunmatiğe sertmi basmak gerekio ? :hmmm

aga kamera problem değil ya ufak bir işlemle çözülüyor forumda anlatımı var istersen özelden mesaj at linkinide atim kamera ayarlarına girip kolaylıkla yapabiliyorsun yani hiç anlamayan birisi bile yapabilir forumda görüntülü bir şekilde anlatılmış. ayrıca eğer çok mesaj yazarım diyorsan ideal bir telefondur 5800 yalnız az önceki mesajımdaki gibi v50 versiyonunu yüklemen lazım tabi daha rahat ve iyi mesaj yazabilmen için iphoneden azcık daha sert dokunman lazım diyelim sana:)

reghilus

reghilus

Üye
bende n81 var 5800 da var. 5800 bi süreden sonra takılmaya başlıyor ve bakımı bıraz daha zor bana göre. N81 almanı tavsiye ederim

MJETT3380

Üye
tabiki 5800 yaklaış 7 aydır kullanıyorum bir problem olmadı üccretsiz navigasyon felan var bu fiyata böyle bi telefon alamassın dokunmatiğe herkez iphone ile kıyaslama yapıyor onun fiyatı ne kadar bunu fiyatı ne kadar zaten direk kafada canlanıyor. kamerasında bi problem yok sahne modları var bazı arkadaşlar kameranın net olmadıgını söylüyor ama kullandıgın alana göre SAhne modu seçeceksin ozamn süper:oke:

ACMİLANO

Üye
    Konu Sahibi
aga ben aktif 5800 kullanıcısıyım aldığım zaman lanet ediyordum ama versiyonu en köyüsüymüş o yüzden öyleydi bir kaç gün önce v50(en son versiyonunu) yükledim ve herhangi bir problemim kalmadı

iki telefon arasındaki en büyük fark kamerası olarak görünüyor ve ayrıca seni uyarayım nokianın ya da herhangi bir markanın kızaklı modelini alma derim ekran filmi 1yıl gibi kısa bir süre içinde kopuyor ve yenisi en az 20-30 lira belkide daha fazladır bence 5800 almalısın tabi versiyonunu güncel tutmak şartıyla inş doğru seçimi yaparsın ama kesinlikle 5800 öneririm:bigstar::nono::yuru

aga kamera problem değil ya ufak bir işlemle çözülüyor forumda anlatımı var istersen özelden mesaj at linkinide atim kamera ayarlarına girip kolaylıkla yapabiliyorsun yani hiç anlamayan birisi bile yapabilir forumda görüntülü bir şekilde anlatılmış. ayrıca eğer çok mesaj yazarım diyorsan ideal bir telefondur 5800 yalnız az önceki mesajımdaki gibi v50 versiyonunu yüklemen lazım tabi daha rahat ve iyi mesaj yazabilmen için iphoneden azcık daha sert dokunman lazım diyelim sana:)
CVP İCİN COK SAGOL ABİ BENDE 5800 DÜŞÜNÜOM ARTIK n81 kafamdam cıkmaya başladı . sana zahmet abi kamera ayarlarının linkni bi ara atarsan sık kull. kaydediyim. bide ''kızaklı modelini alma'' derken anlamadım nasıl kızaklı almayım ?

tabiki 5800 yaklaış 7 aydır kullanıyorum bir problem olmadı üccretsiz navigasyon felan var bu fiyata böyle bi telefon alamassın dokunmatiğe herkez iphone ile kıyaslama yapıyor onun fiyatı ne kadar bunu fiyatı ne kadar zaten direk kafada canlanıyor. kamerasında bi problem yok sahne modları var bazı arkadaşlar kameranın net olmadıgını söylüyor ama kullandıgın alana göre SAhne modu seçeceksin ozamn süper:oke:
cvp icin sagol bende ole düşünüom

bende n81 var 5800 da var. 5800 bi süreden sonra takılmaya başlıyor ve bakımı bıraz daha zor bana göre. N81 almanı tavsiye ederim
cvp icin sagol . bakımı zor olan seyleri severim :D

onur936

Üye
CVP İCİN COK SAGOL ABİ BENDE 5800 DÜŞÜNÜOM ARTIK n81 kafamdam cıkmaya başladı . sana zahmet abi kamera ayarlarının linkni bi ara atarsan sık kull. kaydediyim. bide ''kızaklı modelini alma'' derken anlamadım nasıl kızaklı almayım ?

sürgülü model aga çünkü tüm sürgülü modellerin ekran film ömrü 1-2 yıldır ne kadar temiz kullanırsan kullan. linki attıyorum şimdi özelden :bigstar:

aga özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yetmediği için kamera ayarlarıyla ilgili link şu:http://www.maxicep.com/cep-telefonl...meradan-sikayet-edenlere-315606.html:bigstar:

ACMİLANO

Üye
    Konu Sahibi

sürgülü model aga çünkü tüm sürgülü modellerin ekran film ömrü 1-2 yıldır ne kadar temiz kullanırsan kullan. linki attıyorum şimdi özelden :bigstar:

aga özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yetmediği için kamera ayarlarıyla ilgili link şu:http://www.maxicep.com/cep-telefonl...meradan-sikayet-edenlere-315606.html:bigstar:
eyw sagol :oke:

okumus_43

okumus_43

Üye
Yaw kardeş valla sen diyenlere hiç kulak asma 5800 kral telefon çok şık.. Kaç kamerada carll zeiss lens optik var bi bak bakalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt