Telefon Tavsiyesi Nokia N81 mi ? Nokia 5800 ExMusic mi ? ( Kulanıcıları için ) Sizce Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N81 mi ? Nokia 5800 ExMusic mi ? ( Kulanıcıları için ) Sizce Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilo53

ilo53

Üye
5800 xm yı tavsıye ederım eskıden kullanmıstım cok gusel telefon

goral

goral

Üye
aga ben yaklaşık bir aydır 5800 kullanıyorum gayet güzel telefon bence tavsiye ederim ama benim bir kaç sorum olacak ücretsiz nagivasyon dediler ama kontor olmayınca girmiyo ne yapmam lazım birde versiyon olayı konusunda bana yardım edermişinız benim versiyonu 46.0.005 yeni yazılım versiyonu varmı nasıl yuklerim şimdiden çok teşekkür

okumus_43

okumus_43

Üye
aga ben yaklaşık bir aydır 5800 kullanıyorum gayet güzel telefon bence tavsiye ederim ama benim bir kaç sorum olacak ücretsiz nagivasyon dediler ama kontor olmayınca girmiyo ne yapmam lazım birde versiyon olayı konusunda bana yardım edermişinız benim versiyonu 46.0.005 yeni yazılım versiyonu varmı nasıl yuklerim şimdiden çok teşekkür

Kardeş öncelikle navigasyonu ücretsizdir kontör gitmemesi için birkaç işlem yapmalısın:
Ayarlar-Telefon-Uygulama ayarları-konumlama-Konumlama yöntemleri- orada sadece yardımlı GPS ve Tümleşik GPS etkin olacak Şebeke tabanlının işaretini kaldıracaksın. Birde Navigasyona girerken bir bağlantı isteği çıkacak onuda reddetmen gerekiyor.

Yazılıma gelince *#0000# yapıyorsun orada Seçenekler-Güncellemeleri kontrol et bölümüne giriyorsun tabii tel. i güncelleştirebilmen için internete şebeke üzerinden bağlantı gerekiyor (kontör gidecektir).

Bir teşekkürü hak ettik sanırım:D:D:bye2:

onuraslan

onuraslan

Üye
5800 yeni güncellemesiyle daha iyi olacağını düşünüyorum bence 5800 al:oke:

By Savliusta

By Savliusta

Üye
tartışmasız 5800 :D

umut0077

Üye
N81 kullanıcısıyım. N serisi olduğu için onunda kendine yönelik artıları var. Eğer kamerayı 5800 da sorun ediyorsan inan N81 de daha kötü..

Neverex

Üye
Tabiki de 5800.Arkadaşım N81 hakkında ben iyi şeyler duymadım arıza konusunda.Sana kesinlikle 5800 öneririm. :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle 5800 öneririm ben kullanıyorum bi sorunu yok allaha şükür :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt