Samsung PC Studıo olmadan Telefon Hafızasını PC de açma [Samsung Starlarda denenmiştir]

Sponsorlu Bağlantılar

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung PC Studıo olmadan Telefon Hafızasını PC de açma [Samsung Starlarda denenmiştir]
Arkadaşlar Samsung PC Studıoya gerek kalmadan telefon hafızasını PC de açmak için öncelikle :

Telefondan ayarlar > telefon ayarları > PC bağlantısını açıp Bağlanırken sor'u işaretleyip kaydedin.Sonra USB kablosunu telefona takınca USB modunu seçmeniz için bir ekran gelecek ordan Media oynatıcıyı işaretleyip seç'e tıklayın.Artık Telefon hafızasını PC den açabilirsiniz.

Resimler

İsterseniz Windows sizin için videoları da dönüştürüyor.Atacağınız videoyu ister telefon hafızasına ister Hafıza kartına atın size üsteki resimdeki soruyu soracak evet derseniz videoyu dönüştürüp kopyalayacaktır.Videoyu wmv formatına dönüştürecektir.

Anlatım bana aittir.

• Beğen
Tepkiler: tansel320ci, muratrap, onurgunay35 ve 6 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
eline sağlık

SAINT1

SAINT1

Üye
Sağol qimoO 5233w'de oplmuyormu bi deneyim bakayım sanki bende bööle bişi yapmıştım gibi hatırlıyorum.Bakalım.

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Sağol qimoO 5233w'de oplmuyormu bi deneyim bakayım sanki bende bööle bişi yapmıştım gibi hatırlıyorum.Bakalım.

Bir dene olursa bana yaz ona göre başlığı değiştiriyim.

ege970

ege970

Üye
Çok teşekkür ederim :) Gerçekten çok işime yaradı çoğu işim dahada pratikleşti...
Bir Soru Soracağım..DevLogo Ne İşe Yarıyor Ve Nedir Bir Bilginiz Varmı? Silersem Ne Olur?

Not:
1) Medyayla Bağladıkdan Sonra Telefonun Hafıza Kartında Pcde Görünmeyen Store981214 Gibi Bir Dosya Oluşuyor Ve Telefondan Silinmiyor..Pcdede Görünmüyor..
Onu Silmek İçin Pcye Yığın Bellek Olarak Bağlayın Teli..
Sonra Pcden Belgelerim>Araçlar>Klasör Seçenekleri>Görünüm>Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle(Önerilen) Onun İşaretini Kaldırın Ve Uygula Ardından Tamam Diyin.
Sonra Bilgisayalarımdan Telefona Girin Hani Yığın Bellek Yapmıştık..Ve Tadaaa Store23890423 Dosyamız Orda Onu Ordan Artık Silebilirsiniz..Sonra Ayarları Eski Haline Döndürün..
2) Medya Olarak Bağladığınızda Ben Kopyalama Ve Kesme İşlemi Yapmaya Çalıştım Telefondan Hafıza Kartına Kilitlendi Ve Dosyaları Kaybettim Bilginize..

Bu Notları Konuya Eklersen İyi Olur qimoo Sonra Avazlarını Açtıkları Kadar Bağırmasınlar Yok Bozuldu Fln Diye..

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim :) Gerçekten çok işime yaradı çoğu işim dahada pratikleşti...
Bir Soru Soracağım..DevLogo Ne İşe Yarıyor Ve Nedir Bir Bilginiz Varmı? Silersem Ne Olur?

Not:
1) Medyayla Bağladıkdan Sonra Telefonun Hafıza Kartında Pcde Görünmeyen Store981214 Gibi Bir Dosya Oluşuyor Ve Telefondan Silinmiyor..Pcdede Görünmüyor..
Onu Silmek İçin Pcye Yığın Bellek Olarak Bağlayın Teli..
Sonra Pcden Belgelerim>Araçlar>Klasör Seçenekleri>Görünüm>Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle(Önerilen) Onun İşaretini Kaldırın Ve Uygula Ardından Tamam Diyin.
Sonra Bilgisayalarımdan Telefona Girin Hani Yığın Bellek Yapmıştık..Ve Tadaaa Store23890423 Dosyamız Orda Onu Ordan Artık Silebilirsiniz..Sonra Ayarları Eski Haline Döndürün..
2) Medya Olarak Bağladığınızda Ben Kopyalama Ve Kesme İşlemi Yapmaya Çalıştım Telefondan Hafıza Kartına Kilitlendi Ve Dosyaları Kaybettim Bilginize..

Bu Notları Konuya Eklersen İyi Olur qimoo Sonra Avazlarını Açtıkları Kadar Bağırmasınlar Yok Bozuldu Fln Diye..

Bende öyle bir sorun olmadığı için eklemedim öyle bir not.Artık senin mesajdan okurlar heralde.

--------------- Ekleme ---------------

Devlogo.fil dosyasınında ne işe yaradığını bilmiyorum bu arada .Ayrıca o telefonda da gözükmüyor zaten.

walipinar

Üye
mrb arkadaşlar. ben win 7 kullanıyorum. ve bağlanamıyorum tele. bağlantı oluyo tekrar kopuyo nedendir acaba.. ??

muratrap

muratrap

Üye
çok güzel anlatmışsın eline sağlık işime yaradı :oke:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
teşekkürler deneyeceğim :oke:

nokasi

Üye
çok teşekkürler tam aradığım şeydi :evet:

karataym

Üye
Kardeşim , teşekkür ederim .. Çok yardımcı oldun ..

Üst Alt