samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

mahirselcuk

Üye
Telefona Hard format atın. PC deki Samsung Driverlerı ve PC Studio yu silin tekrar yükleyin. Mutlaka düzelir.

Kolay Gelsin

kardeş hard formatta attım bütüm pcsuit ve driverlarıda silip yükledim olmadı.. hatta Aygıt yöneticisinde telefonu tanımıyor bilgisayar.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
burda su iyi bu kotu onda bu sunda su demek nekadar istesemde kimseyi cihazından sogutmak istemem sadece sunu belirtmek isterim i8910 hd symbian sisteminin amiral gemisi ve hala en gozde tellerınden biri ama ben 9 yıldır symbiandan bıktıgım için wave'i tercih ettim yine burda sizlerle beraberim ŞİMDİLİK

iyi forumlar

daha sonra iyi bir veda mesajı yazarım:islik

mertinmez

Üye
ahenk hocam konuyla alakasız ama sana birsey danışmak istiyorum laptopumu satıyorum alacak kişi harici hard diskde istedi hem laptop hemde hard diskteki verileri geri dönüşümsüz nasıl silebilirim yardımcı olursan çok sevinirim

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ahenk hocam konuyla alakasız ama sana birsey danışmak istiyorum laptopumu satıyorum alacak kişi harici hard diskde istedi hem laptop hemde hard diskteki verileri geri dönüşümsüz nasıl silebilirim yardımcı olursan çok sevinirim

harici hard disk kullanmadım ayrıca sizden 2. el pc alan birisinde onları tekrar bulup okuyacak donanıma sagip oldugunu düşünmüyorum pc konusunda bilgim sınırlı ancak bilinen sudur hiçbir zaman dosya silinmez sadece ulaşim yolu silinir 6600 tellerde bile silinen msjları bulabiliyorduk tvdeki haberlerdede gordügüm kadarı ile tübitak baya bir şeyler yapıyor
wepte arastırırsan birseylere ulasa bilirsin
iyi forumlar

mahirselcuk

Üye
ben konu başlığıyla ilgili sorular soruyorum ve ciddi problemlerim war.. sordugum soruları görmezden gelmeyip ilgilenir ve cvp yazarsanız gercekten cok sewinirim..

mertinmez

Üye
harici hard disk kullanmadım ayrıca sizden 2. el pc alan birisinde onları tekrar bulup okuyacak donanıma sagip oldugunu düşünmüyorum pc konusunda bilgim sınırlı ancak bilinen sudur hiçbir zaman dosya silinmez sadece ulaşim yolu silinir 6600 tellerde bile silinen msjları bulabiliyorduk tvdeki haberlerdede gordügüm kadarı ile tübitak baya bir şeyler yapıyor
wepte arastırırsan birseylere ulasa bilirsin
iyi forumlar

Hocam arastırdım ama her kafadan bir ses cikmis herkes baska program yada yontem onermis biraz kafam karıştı başta aydink_1903 hocam olmak üzere buradaki arkadaşların bilgi düzeyleri çok yüksek o yüzden buradan yardım istedim sorum konu dışı olduğu için kusura bakmayın

lk1973

Üye
sinirlenmeyin lütfen. Hard formatı doğru attınızdan emin olun. E ve c ye ayrı ayrı format atın bilgisayarınızdaki pc studio yu tekrar kaldırıp kurun. Başka bir bilgisayarda da deneyin.
Saygılar..

serhatr90

Üye
Arkadaşlar bizim telefonda çalışan skype tarzi görüntülü konuşma sağlayan bir program varmı ( denenmiş )? simdiden teşekkürler

onekc55

Üye

ahenk dostum,
sanal alemde jest ve mimiklerin olmadığı ortamda,yazıya döktüğümüz kelimeler bazen yanlış anlaşılabiliyor. kırıyor ya da kırılıyoruz.

siz en fazla paylaşım yapan arkadaşlarımızdan biriydiniz. diğer tarafta aydın hocamla birlikte kalbinizin kırılmasına rağmen içinizdeki yardımseverlik ve paylaşım ruhuyla burada paylaşıma devam ettiniz.
önemli problemlerde başvuru adresi olarak burası gösterildi.sizlerde desteğinizi esirgemediniz.

verdiğiniz destek,emek ve paylaşımlar için çok teşekkür ederiz.:alkis

yeni telefonunuz hayırlı olsun.güle güle kullanmanız dileğiyle.

kenan0025

Üye
burda su iyi bu kotu onda bu sunda su demek nekadar istesemde kimseyi cihazından sogutmak istemem sadece sunu belirtmek isterim i8910 hd symbian sisteminin amiral gemisi ve hala en gozde tellerınden biri ama ben 9 yıldır symbiandan bıktıgım için wave'i tercih ettim yine burda sizlerle beraberim ŞİMDİLİK

iyi forumlar

hocam yeni telefonunuz hayırlı olsun. bugüne kadar yaptıgınız yardım ve paylasımlar icin cok tesekürler. gercekten büyük emeğiniz var.

--------------- Ekleme ---------------

Hayırlı olsun. Benden önce aldı ya ben ona yanıyorum :) 2 gündür telefon bekliyoruz hehe.

Kolay Gelsin
aydın hocam sizinde telefonunuz hayırlı olsun. daha gelmedi ama insallah 1-2 güne kadar düser elinize:) sizinde bu forumlarda cok büyük emekleriniz oldu, hersey icin cok saolun, insallah yeni telefonlarınızda cok memnun kalırsınız.

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Hocam arastırdım ama her kafadan bir ses cikmis herkes baska program yada yontem onermis biraz kafam karıştı başta aydink_1903 hocam olmak üzere buradaki arkadaşların bilgi düzeyleri çok yüksek o yüzden buradan yardım istedim sorum konu dışı olduğu için kusura bakmayın
Low Level Format yaptıktan sonra geri getirmek oldukça zordur. Tabii çok profesyonel yazılım ve donanımlarla herşeyi getirmek mümkün olabiliyor. Oldukça zahmetli ve pahallı bir process sattığınız kişide o tip donanımlar olması mümkün değil. O yüzden Low Level Format ı araştırıp ilgili adımları izleyin.

Kolay Gelsin

divane_25

divane_25

Üye
selam arkadaşlar yüzde yüz çalışan windows live msn programı var mı. Varsa linki göndere bilirmisiniz bir çok msn kurmama rağmen hiç biri çalışmadı nedeni ne olabilir şimdiden teşekkür ediyorum. Birde hafıza kartından bir tema seçtiğimizde telefon kapandığında açılmıyor açmanın tek bir yöntemi var hafıza kartını çıkarmak.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Arkadaşlar bizim telefonda çalışan skype tarzi görüntülü konuşma sağlayan bir program varmı ( denenmiş )? simdiden teşekkürler
Şu an için tam anlamıyla çalışan bu tip bir program yok i8910 için.

Kolay Gelsin

selam arkadaşlar yüzde yüz çalışan windows live msn programı var mı. Varsa linki göndere bilirmisiniz bir çok msn kurmama rağmen hiç biri çalışmadı nedeni ne olabilir şimdiden teşekkür ediyorum. Birde hafıza kartından bir tema seçtiğimizde telefon kapandığında açılmıyor açmanın tek bir yöntemi var hafıza kartını çıkarmak.
Hemen hemen tüm orjinal Widows Live uygulamalarına operatörler bağlantı engeli koyuyorlar. Sadece Wifi ile bağlanılabiliyor o da gereksiz bir şey. Orjinal programa gerek yok, msn im gprs üzerinden çalışsın yeter derseniz Palringoyu tavsiye ederim.

Kolay Gelsin

ahenk dostum,
sanal alemde jest ve mimiklerin olmadığı ortamda,yazıya döktüğümüz kelimeler bazen yanlış anlaşılabiliyor. kırıyor ya da kırılıyoruz.

siz en fazla paylaşım yapan arkadaşlarımızdan biriydiniz. diğer tarafta aydın hocamla birlikte kalbinizin kırılmasına rağmen içinizdeki yardımseverlik ve paylaşım ruhuyla burada paylaşıma devam ettiniz.
önemli problemlerde başvuru adresi olarak burası gösterildi.sizlerde desteğinizi esirgemediniz.

verdiğiniz destek,emek ve paylaşımlar için çok teşekkür ederiz.:alkis

yeni telefonunuz hayırlı olsun.güle güle kullanmanız dileğiyle.
Vedaya gerek yok vakit buldukça yardımcı olmak isteriz. Sadece eskisi kadar sık olmayabilir onun dışında niye vedalaşalım ki :)

Kolay Gelsin

mahirselcuk

Üye
sinirlenmeyin lütfen. Hard formatı doğru attınızdan emin olun. E ve c ye ayrı ayrı format atın bilgisayarınızdaki pc studio yu tekrar kaldırıp kurun. Başka bir bilgisayarda da deneyin.
Saygılar..

sanırım dogru bi hard format atamadım nasıl atabilecegim konusunda biraz bilgi verir misiniz lütfen?

muratcan138

muratcan138

Üye
hepsiburada.com dan kampanyalı aldığım i8910 route 66 yazılım hediyesi vermediler. Başka bir navigasyon programı yükleyebilirmiyim?

onekc55

Üye
hepsiburada.com dan kampanyalı aldığım i8910 route 66 yazılım hediyesi vermediler. Başka bir navigasyon programı yükleyebilirmiyim?

route66 i8910'a tam uyumlu değil .genelde sorun yaratıyor.
aşağıda 4 ayrı navigasyon programı var. istediğinizi kullanabilirsiniz.

iyi forumlar dilerim.

divane_25

divane_25

Üye
Peki var mı çalışan msn programı wifi dende olabilir windows live msn olsun yeter ki.

divane_25

divane_25

Üye
paylaşacak bir arkadaş yok mu arkadaşlar windows live msn pro su... Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum samsung i8910 hd

linki verebilir misin

orcunakyol

orcunakyol

Üye
slick 0.62 guncelleme

buyur dostum

Üst Alt