Low Level Format yaptıktan sonra geri getirmek oldukça zordur. Tabii çok profesyonel yazılım ve donanımlarla herşeyi getirmek mümkün olabiliyor. Oldukça zahmetli ve pahallı bir process sattığınız kişide o tip donanımlar olması mümkün değil. O yüzden Low Level Format ı araştırıp ilgili adımları izleyin.
Kolay Gelsin
teşekkürler hemen deniyorum kardeş sağolasın msnde var mı sende dostum
--------------- Ekleme ---------------
kurdum kardeş kullanayım bakalım güzel bir programa benziyor
sanırım dogru bi hard format atamadım nasıl atabilecegim konusunda biraz bilgi verir misiniz lütfen?
Dosya yoneticisinden e ye giriniz ve seceneklerden bicimlendirme yapiniz. Cye formatlar icinse telefonu kapatin ve sol tus orta tusa basiliyken sag kapatma tusuna basiniz sonra yes yapip cikiniz telefon kapanip acilacaktir. Ulke ayarlari menusu gelirse hard formatlar basarilidir. Saygilar.
rica ederim zaten amaç paylaşım ve sorun giderme.ilgilendiğiniz için teşekkür ederim cok saolun işe yaradı..
Merhaba herkese , bu telefon için ben her saat başı uyarı veren bi program arıyorum.Aynı dijital kol saatlarinde olduğu gibi saat başı ufak bi uyarı vermesini istiyorum.
forumda baktım bulamadım acaba bu ti bi program hakkında bilgisi olan var mı_?
2 gün önce aklımdan geçmişti : ) varıdr umarım hiç rastlamadım
ahenk dostum,
sanal alemde jest ve mimiklerin olmadığı ortamda,yazıya döktüğümüz kelimeler bazen yanlış anlaşılabiliyor. kırıyor ya da kırılıyoruz.
siz en fazla paylaşım yapan arkadaşlarımızdan biriydiniz. diğer tarafta aydın hocamla birlikte kalbinizin kırılmasına rağmen içinizdeki yardımseverlik ve paylaşım ruhuyla burada paylaşıma devam ettiniz.
önemli problemlerde başvuru adresi olarak burası gösterildi.sizlerde desteğinizi esirgemediniz.
verdiğiniz destek,emek ve paylaşımlar için çok teşekkür ederiz.
yeni telefonunuz hayırlı olsun.güle güle kullanmanız dileğiyle.
Araştırdım ama tam net cevabı bulamadım lütfen arkadaşlar acaba i810 telefonumda ofis programlarını nasıl çalıştırabilirm , word'de nasıl dosya oluşutururum vs. .
Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım![]()
güncelleme : SPB Mobile Shell v3.05.349 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi forumlar dilerim.
--------------- Ekleme ---------------
SPB Software Spb TV v1.02.901
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bir arkadaş sormuş.....Harddiskteki verileri kalıcı olarak silmenin birçok yolu var.En basiti şudur.Geri dönüşüm kutusunu boşalttıktan sonra c ve d sürücüde boş kalan hafızaya tamamen dolana kadar kendince sakınca görmediğin herhangi bir video dosyası belgesel falan kopyala yapıştır .defalarca yap bu işlemi ve harddiski doldur.kalan hafıza 0 kb ta yaklaşsın .bunun için küçük dosyalar da kopyalayabilirsin.Bundan sonra sürücülere format çekebilirsin.Bu yapılan işlemde silinen veriler üzerine video dosyaları kaydedilmiş olur.Silinmek istenen veriler geri dönüşümsüz kaybolur.Harddiskte izi kalmaz.Fakat sadece format atsan silinen veriler bazı uygulamalarla geri getirilebilir.
Bundan başka veri silmeye yarayan bazı programlar var.Şuanda hatırlamıyorum.İnternet download maneger adlı download programıyla ücretsiz gelen bir silme programı da vardı.Bu tarz programların çalışma prensibleri yukarıdaki anlatımla aynı.Silinmek istenen veriler üzerine boş veri kaydı yapıyor ve geride iz bırakmıyor.3-5 defa bu işlemi tekrarlıyor.hiçbir iz kalmıyor.
Bir arkadaş sormuş.....Harddiskteki verileri kalıcı olarak silmenin birçok yolu var.En basiti şudur.Geri dönüşüm kutusunu boşalttıktan sonra c ve d sürücüde boş kalan hafızaya tamamen dolana kadar kendince sakınca görmediğin herhangi bir video dosyası belgesel falan kopyala yapıştır .defalarca yap bu işlemi ve harddiski doldur.kalan hafıza 0 kb ta yaklaşsın .bunun için küçük dosyalar da kopyalayabilirsin.Bundan sonra sürücülere format çekebilirsin.Bu yapılan işlemde silinen veriler üzerine video dosyaları kaydedilmiş olur.Silinmek istenen veriler geri dönüşümsüz kaybolur.Harddiskte izi kalmaz.Fakat sadece format atsan silinen veriler bazı uygulamalarla geri getirilebilir.
Bundan başka veri silmeye yarayan bazı programlar var.Şuanda hatırlamıyorum.İnternet download maneger adlı download programıyla ücretsiz gelen bir silme programı da vardı.Bu tarz programların çalışma prensibleri yukarıdaki anlatımla aynı.Silinmek istenen veriler üzerine boş veri kaydı yapıyor ve geride iz bırakmıyor.3-5 defa bu işlemi tekrarlıyor.hiçbir iz kalmıyor.