samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

nrkann

Üye
cevap için teşekkürler

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
SPB Software SPB Mobile Shell v3.05.332 Unsigned ed
güncelleme

changelog çeviri google translatör

• Mediaplayer widget düzeltildi.
  • Operator widget fixed.
    Operatör widget düzeltildi.
  • Supported Shortcut Widget for files
    Desteklenen Kısayol Widget dosyalar için
  • Added option for Green Button's action
    eylem Button eklendi seçeneği için Green
  • Added option for Orientation of Shell.
    Mermi Oryantasyon eklendi seçeneği.
  • screen for Vivaz has been supported.
    be desteklemiştir Tam Vivaz için ekran.
  • Green Button in SPB Call Log running Dialer.
    Yeşil Düğme giriş SPB Call Dialer çalışıyor.
  • Added NewMemo/NewAnniversary items to organizer menu.
    menü NewAnniversary öğelere organizatör / Eklendi NewMemo.
  • Crashes in Weather, Task and Birthday has been fixed.
    Çöküyor sabit yılında Hava Durumu, Görev ve olmuştur Birthday.
  • When in the system do not enough of memory - Shell frees temporary buffers (-3 mb).
    Zaman sistem) don't yeterli hafıza - MB Shell boşaltır geçici tamponlar (-3.
  • Processing of extracting of the storage card has been fixed.
    İşleme kart depolama çıkartma sabit olmuştur.
  • Hardware navigation has been fixed.
    Donanım navigasyon giderildi.
  • Autorestore of the settings has been added.
    Autorestore ayarları eklendi.

alternatif

iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

PhotoBook v1.41a Beta

iyi forumlar

sefili

sefili

Üye
@sefili
Weptarayıcısı/ayarlar/genel/erişimnoktası/herzamansor şeklinde ayarlayın internet baglantısı kurmak istediginizde kullanmak istediginiz baglantıyı sorar

iyi forumlar

her zaman sor seçeneği zaten aktif. waptan bağlanmak istediğim zaman telefonu yeniden başlatmam gerekiyo. bağlanırken sor seçeneğini wap olarak değiştirdiğimde ise bağlantı kurulamıyor dio arkasından web işlem gerçekleştiremiyor dio. telefonlamı alakalı yoksa vodafone ile alakalımı die düşünüyom.

ungood20

ungood20

Üye
@
acıp kapamayınca gprs den bağlantı sorunu coğumuzda var
bu sorun cihaz cok acık kalırsa sinyal gücünün altındaki G işareti kayboluyor.
Bu sebep şebeke değişiminde ufacık hatayla veya sürekli aynı şebeke bağlantısının ufak sorunu gibime geliyor

hattınla alakası yok

lk1973

Üye
ahenk nekadar teşekkür etsek azdır sana. yine döktürmüşsün.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim amaç paylaşim
iyi forumlar

sefili

sefili

Üye
@
acıp kapamayınca gprs den bağlantı sorunu coğumuzda var
bu sorun cihaz cok acık kalırsa sinyal gücünün altındaki G işareti kayboluyor.
Bu sebep şebeke değişiminde ufacık hatayla veya sürekli aynı şebeke bağlantısının ufak sorunu gibime geliyor

hattınla alakası yok

Yani her defasında açıp kapamak gerek. mutlak vardır bir usulü.fwlerden olabilirmi acaba

KLACID

KLACID

Üye
Ahenk bu güzel paylaşım için teşekkürler;

Yalnız altta yayınladığın programların ne işe yaradığını iki kelime ile açıklarsan sevinirim. Saygılarımla...

ungood20

ungood20

Üye
@
emin değilim costom dan sonra olmaz diye bier şey söyleyemem daha yeni yükledim fw yi hx v5 i

> > - Bu arada GPS ne kullanıyorsunuz.Her şeyi usulüne göre yaptığım halde sgyc de ve ndrive de sorunlar yaşadım =)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Ahenk bu güzel paylaşım için teşekkürler;

Yalnız altta yayınladığın programların ne işe yaradığını iki kelime ile açıklarsan sevinirim. Saygılarımla...

Photobook ve ipics resim görüntüleme programları sbp açıklamaya gerek yok digerleride oyun

iyi forumlar

hızlı internet keyfi ve mobil internet kullanıcılarının veri akışını azaltmak için kullanacakları bir ipucu
ben genelde wlan üzerinden telden internet kullanırım %80 tel %20 pc o yüzden 2 gündür elimdeki iphonenin wep hızına hayran kaldım ve çözümü bu şekilde yaptım zaten iphone flas destegi olmadıgı için hızıda normal
telin weptarayıcısından
AYARLAR/GENEL/java/ECMAdizesi(KAPALI)
'' /SAYFA/İÇERİĞİ YÜKLE/ GÖRNTLR(flasholmyn)

şeklinde ayarlarsanız gereksiz flaş reklamlarından kurtulur daha hızlı wep keyfi ve veri akişini azaltırsınız
wepte video seyretme yada flaş içeriği görüntülemek istediğinizde ayarlarınızı eski haline getirmeniz yeterli

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Wave imi sipariş etmiş bulunmaktayım. 1-2 üne elimde olur herhalde. Symbian ve i8910 devri benim için kapanıyor. Yeni bir telefon yeni bir konu ile devam etmek umuduyla.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydin abi spariş ve fiyatla alakalı bilgi verirmisin ayrica benimle birlikte bircok kişi yorumlarınız dogrultusunda tercih edicek ve bada için sistem degildir platformdur olayını acıklarsanız yani bada ile alakalı sdk nasıl ilerde cıkacak bada guncellemelerıne sistemin cevap verme olayı vs vs suan için tek sorun ekranın küçük olması bunun dısında tamamen favorim aplıkasyon acısından süphem yok wep tarayıcısı iyi oldugu için dolphin operaya vs ihtiyac kalmaz msn face gibi programlar büyük ihtimalle çıknıstır belkide ardır olmassada java var genel bir bilgilendirme yqparsanız güncel bilgilerle saygılar

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
aydin abi spariş ve fiyatla alakalı bilgi verirmisin ayrica benimle birlikte bircok kişi yorumlarınız dogrultusunda tercih edicek ve bada için sistem degildir platformdur olayını acıklarsanız yani bada ile alakalı sdk nasıl ilerde cıkacak bada guncellemelerıne sistemin cevap verme olayı vs vs suan için tek sorun ekranın küçük olması bunun dısında tamamen favorim aplıkasyon acısından süphem yok wep tarayıcısı iyi oldugu için dolphin operaya vs ihtiyac kalmaz msn face gibi programlar büyük ihtimalle çıknıstır belkide ardır olmassada java var genel bir bilgilendirme yqparsanız güncel bilgilerle saygılar

iyi forumlar
Hepsi burada dan sipariş verdim. i8910 u da oradan almıştım. Marketlere gidip inceleyip almaya maalesef zamanım yok. Fiyatı 999 havale ile 950.

Bada Linux tabanlı bir sistem. Sistem platform bunlar laf oyunları. Android eğer bir işletim sistemi ise (O da linux tabanlıdır) Bada da bir işletim sistemidir. Maemo da Meego da linux tabanlıdır. Bunlar gereksiz laf safsataları takılmamak lazım.

BADA SDK/IDE yi bir süredir kullanıyorum. Emulatör oldukça başarılı fakat kullanıcı dostu diyemem doğrusu. Bakalım yazdığım şeyleri telefona atınca ne tepki verecek ona bakacağım.

BADA güncelleme yaparsa telefona i8910 a benzer şekilde atılacak, sadece Tool lar değişik ve Flash lama i8910 a nazaran oldukça uzun sürüyor. Yaklaşık 20-25dk kadar. Telefonda ne var ne yok temizleyip üzerine yenisini kuruyor hissine kapıldım. Bu da aslında güzel haber.

Benim netten gördüğüm kadarıyla Facebook twitter telefona entegre hatta rehberle entegre çalışıyor. Facebookdan aldığı profil resimlerini rehbere otomatik atıyor diye gördüm. Msn olarak Palringo yüklü geliyor. Palringo benim favori programımdı zaten i8910 da da.

Java konusunda tam aynı şekilde düşünmüyorum. Telefonda Java desteği var ama sanırım sadece Widget lardaki Javascript desteği ile sınırlı olma ihtimali kuvvetle muhtemel. Zira ben hiç bir video da uygulamalara yüklenmiş bir Java uygulaması görmedim. Gelince bakacağız gerçekte durum neymiş.

Telefon elime geçtiğinde biraz karıştırmam lazım. En geç 1 gün sonra fotolarla süslenmiş bir yorum yazarım, belki de yeni bir konuya.

Kolay Gelsin

lk1973

Üye
Hayirli olsun yeni bir baslikta yine sizi takip edtmeyi planliyorum. Burda o basligi bildirirseniz sevinirim. Yine bu telefonla ilgili bizim problemlerimizde yine yardimci olmaya devam edeceginizi umuyor ve takip edeceginizi varsayiyorum. Yeni telefonunuz dilerim kolaylik ve huzur verir size. Cunku bende her yeni bir teknolojik aleti aldigimda cosku yasiyorum. Aydink_1903... Saygilar.

ungood20

ungood20

Üye
aha gercekten 999 dan satılıyor.
7 sinde eklen miş hic ummazdım yaf
google nexus alacak kişiler en kısa yoldan bunu tercih ederlerse hayattaki en karlı yatırım
bende alabilirim.aslında 1430 nakit önceden buna saymıştım bunda sayamam
öğrenci olarak 1000 tl limit var 2 aya acılcak.
led monitör alıcaktım malum samsung yine 2370 i 750ye kesin alıcam cünkü cizimler var seneye
ama şeytan cok dürterse ... =)
bu kadar ucuz olması güzel valla yada yahnisi güzel olmassa hadi işalllah iyi cıkar
aydink_1903 hayırlı olsun temin edilememektedir diye mail alırsan şaşaırma ben laptop alırken yine ordan 1 sefer olmuştu.

aydink_1903 ayrıca ilk iş olarak pdf leri mıncıklamasını denermiisn?
ve offfice den doc u acıp oluşturan eklentileri varmı ve ya işte ne program koymuşlarmı ?

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Hayirli olsun yeni bir baslikta yine sizi takip edtmeyi planliyorum. Burda o basligi bildirirseniz sevinirim. Yine bu telefonla ilgili bizim problemlerimizde yine yardimci olmaya devam edeceginizi umuyor ve takip edeceginizi varsayiyorum. Yeni telefonunuz dilerim kolaylik ve huzur verir size. Cunku bende her yeni bir teknolojik aleti aldigimda cosku yasiyorum. Aydink_1903... Saygilar.
Teşekkürler.

Yaklaşık 3-4 aydır bu telefonu bekliyorum, siz daha iyi bilirsiniz diğer taraftan. Ben kaçıyorum Wave alacağım dediğimde kimse adını bilmiyordu neredeyse. Oldukça inceledim cihazı ne ile karşılaşacağımı kestirebiliyorum açıkçası. Uzun süredir bekliyorum ama siparişi verdikten sonra gelmesi yaklaştı düşüncesiyle heyecanım arttı doğrusu.

Saygılar bizden

Kolay Gelsin

aha gercekten 999 dan satılıyor.
7 sinde eklen miş hic ummazdım yaf
google nexus alacak kişiler en kısa yoldan bunu tercih ederlerse hayattaki en karlı yatırım
bende alabilirim.aslında 1430 nakit önceden buna saymıştım bunda sayamam
öğrenci olarak 1000 tl limit var 2 aya acılcak.
led monitör alıcaktım malum samsung yine 2370 i 750ye kesin alıcam cünkü cizimler var seneye
ama şeytan cok dürterse ... =)
bu kadar ucuz olması güzel valla yada yahnisi güzel olmassa hadi işalllah iyi cıkar
aydink_1903 hayırlı olsun temin edilememektedir diye mail alırsan şaşaırma ben laptop alırken yine ordan 1 sefer olmuştu.

aydink_1903 ayrıca ilk iş olarak pdf leri mıncıklamasını denermiisn?
ve offfice den doc u acıp oluşturan eklentileri varmı ve ya işte ne program koymuşlarmı ?
Pdf, word, excel, powerpoint hepsini açıyor videolardan gördüğüm kadarıyla. Quick office gibi ilave bir program kullanmadan. Editör yok yani dosya oluşturma veya editleme mümkün değil bu tip dosyalar için. Ama 3rd party uygulama çıkacaktır kısa zamanda. Samsung uygulama konusunda neredeyse tüm büyük firmalarla anlaşmış durumda.

Zaten ben telefon alınca her tarafını mıncıklarım. Limitlerini zorlayıp sınırlarını tespit etmek en büyük zevkim.

Kolay Gelsin

dinopis01

Üye
Yazılım konusunda samsung pek güvenmemek lazım sonra badayla kalırsınız ortada.Bekle bekle samsungla kardeş olursunuz.Bu konuda baya tecrüben var anladığım kadarıyla aydink arkadaşım.Wavenin video kayıtlarını inceledim.video kalitesi olarak iyi akıcı ve h264 fakat ses kayıt kalitesinde samsung yine karaktersizlik yapmış.48 khz olsa da tuhaf metalik bir ses ve 64 kbs gibi düşük bir rakam hatırlıyorum.Nokia n serisi ile kıyaslanmaz.Hemen sırıtıyor.Samsung bunu hep yapıyor.İ8910 telefon kullanıyorum 1 aydır.yazılım olarak samsungun acemiliğini gördüm.Vatandaş custom firmwarelerle kendi uğraşıyor düzeltmek için.Bunun için bada, pro bir sistem olmayacak muhtemelen.Zaten kimse birşeyden anlamıyor kafasıyla iş yapacaklar.

ungood20

ungood20

Üye
Yazılım konusunda samsung pek güvenmemek lazım sonra badayla kalırsınız ortada.Bekle bekle samsungla kardeş olursunuz.Bu konuda baya tecrüben var anladığım kadarıyla aydink arkadaşım.Wavenin video kayıtlarını inceledim.video kalitesi olarak iyi akıcı ve h264 fakat ses kayıt kalitesinde samsung yine karaktersizlik yapmış.48 khz olsa da tuhaf metalik bir ses ve 64 kbs gibi düşük bir rakam hatırlıyorum.Nokia n serisi ile kıyaslanmaz.Hemen sırıtıyor.Samsung bunu hep yapıyor.İ8910 telefon kullanıyorum 1 aydır.yazılım olarak samsungun acemiliğini gördüm.Vatandaş custom firmwarelerle kendi uğraşıyor düzeltmek için.Bunun için bada, pro bir sistem olmayacak muhtemelen.Zaten kimse birşeyden anlamıyor kafasıyla iş yapacaklar.
evet her cihaz program sattırmak icin üretilir.cihaz sayipleri costomlarla bu yüzden ugraşıyor
benim icin costom 3-4 programdan ibaret..
biliyor.. ps3 icin 2-3 tane oyun var sırf bu yüzden konsol ayn ı şekilde
nintendo icin 2-3 oyun var bunlar konsol sattırmak icin.
coğu kez firmalar cihazdan pek kar etmiyorlar beraberinde sattıkları
yazılımlarla diye düşünüyorum.Çünkü şirketlerin bütceleri yeter ama kar etmesi icin cok cihaz satması lazım.
Aynı şey microsoft iicnde gecerli işletim sistemini cihaz olarak düşünürsek
oda yakın zamanda app storler actı.
Tabi bir ihtimalde var dünyadaki her şirket birliktir ve sen şu cihazı cıkar sen şu programı yap gibi neden olmasın cok ucuk bir şeya ama =)
-espiri icermektedir=)

onekc55

Üye
:bilmm
Wave imi sipariş etmiş bulunmaktayım. 1-2 üne elimde olur herhalde. Symbian ve i8910 devri benim için kapanıyor. Yeni bir telefon yeni bir konu ile devam etmek umuduyla.

Kolay Gelsin

aydın hocam,
öncelikle ilk1973 gibi ben de sizin yazılarınızı mutlaka takip edeceğim. wave alacaklar için en büyük şans sizsiniz. i8910 'telefonla ilgili her türlü soru ve problem de en doğru bilgiyi sizden aldık. verdiğiniz emekler ,paylaşımlar ve yardımseverliğiniz için çok teşekkür ederiz.
yeni telefonunuz hayırlı olsun.

iyi forumlar dilerim.

gereksiz bir not: diğer taraftaki nickimi Qaya olarak değiştirdim.
(ismim kaya yoktu, Qaya aldım.:ehe)

aydink_1903

aydink_1903

Üye
:bilmm

aydın hocam,
öncelikle ilk1973 gibi ben de sizin yazılarınızı mutlaka takip edeceğim. wave alacaklar için en büyük şans sizsiniz. i8910 'telefonla ilgili her türlü soru ve problem de en doğru bilgiyi sizden aldık. verdiğiniz emekler ,paylaşımlar ve yardımseverliğiniz için çok teşekkür ederiz.
yeni telefonunuz hayırlı olsun.

iyi forumlar dilerim.

gereksiz bir not: diğer taraftaki nickimi Qaya olarak değiştirdim.
(ismim kaya yoktu, Qaya aldım.:ehe)
Teşekkürler,

Her zaman söylerim paylaşım vermek ve almaktır. Bende sizlerin paylaşımlarından yararlandım. Zaten paylaşım yapan kişi sayısı da oldukça az. %95 kullanıcı sadece alıcı pozisyonunda. Bir yerde yeni bir şey gördüğümde veya bir sorunu okuduğumda eğer o konuda bilgim varsa paylaşmaktan zevk alırım. Sizlerinde aynı ruh halinde olduğunuzu çok net biliyorum.

Kolay Gelsin

Üst Alt