@sefili
Weptarayıcısı/ayarlar/genel/erişimnoktası/herzamansor şeklinde ayarlayın internet baglantısı kurmak istediginizde kullanmak istediginiz baglantıyı sorar
iyi forumlar
her zaman sor seçeneği zaten aktif. waptan bağlanmak istediğim zaman telefonu yeniden başlatmam gerekiyo. bağlanırken sor seçeneğini wap olarak değiştirdiğimde ise bağlantı kurulamıyor dio arkasından web işlem gerçekleştiremiyor dio. telefonlamı alakalı yoksa vodafone ile alakalımı die düşünüyom.
@
acıp kapamayınca gprs den bağlantı sorunu coğumuzda var
bu sorun cihaz cok acık kalırsa sinyal gücünün altındaki G işareti kayboluyor.
Bu sebep şebeke değişiminde ufacık hatayla veya sürekli aynı şebeke bağlantısının ufak sorunu gibime geliyor
hattınla alakası yok
Ahenk bu güzel paylaşım için teşekkürler;
Yalnız altta yayınladığın programların ne işe yaradığını iki kelime ile açıklarsan sevinirim. Saygılarımla...
Hepsi burada dan sipariş verdim. i8910 u da oradan almıştım. Marketlere gidip inceleyip almaya maalesef zamanım yok. Fiyatı 999 havale ile 950.aydin abi spariş ve fiyatla alakalı bilgi verirmisin ayrica benimle birlikte bircok kişi yorumlarınız dogrultusunda tercih edicek ve bada için sistem degildir platformdur olayını acıklarsanız yani bada ile alakalı sdk nasıl ilerde cıkacak bada guncellemelerıne sistemin cevap verme olayı vs vs suan için tek sorun ekranın küçük olması bunun dısında tamamen favorim aplıkasyon acısından süphem yok wep tarayıcısı iyi oldugu için dolphin operaya vs ihtiyac kalmaz msn face gibi programlar büyük ihtimalle çıknıstır belkide ardır olmassada java var genel bir bilgilendirme yqparsanız güncel bilgilerle saygılar
iyi forumlar
Teşekkürler.Hayirli olsun yeni bir baslikta yine sizi takip edtmeyi planliyorum. Burda o basligi bildirirseniz sevinirim. Yine bu telefonla ilgili bizim problemlerimizde yine yardimci olmaya devam edeceginizi umuyor ve takip edeceginizi varsayiyorum. Yeni telefonunuz dilerim kolaylik ve huzur verir size. Cunku bende her yeni bir teknolojik aleti aldigimda cosku yasiyorum. Aydink_1903... Saygilar.
Pdf, word, excel, powerpoint hepsini açıyor videolardan gördüğüm kadarıyla. Quick office gibi ilave bir program kullanmadan. Editör yok yani dosya oluşturma veya editleme mümkün değil bu tip dosyalar için. Ama 3rd party uygulama çıkacaktır kısa zamanda. Samsung uygulama konusunda neredeyse tüm büyük firmalarla anlaşmış durumda.aha gercekten 999 dan satılıyor.
7 sinde eklen miş hic ummazdım yaf
google nexus alacak kişiler en kısa yoldan bunu tercih ederlerse hayattaki en karlı yatırım
bende alabilirim.aslında 1430 nakit önceden buna saymıştım bunda sayamam
öğrenci olarak 1000 tl limit var 2 aya acılcak.
led monitör alıcaktım malum samsung yine 2370 i 750ye kesin alıcam cünkü cizimler var seneye
ama şeytan cok dürterse ... =)
bu kadar ucuz olması güzel valla yada yahnisi güzel olmassa hadi işalllah iyi cıkar
aydink_1903 hayırlı olsun temin edilememektedir diye mail alırsan şaşaırma ben laptop alırken yine ordan 1 sefer olmuştu.
aydink_1903 ayrıca ilk iş olarak pdf leri mıncıklamasını denermiisn?
ve offfice den doc u acıp oluşturan eklentileri varmı ve ya işte ne program koymuşlarmı ?
evet her cihaz program sattırmak icin üretilir.cihaz sayipleri costomlarla bu yüzden ugraşıyorYazılım konusunda samsung pek güvenmemek lazım sonra badayla kalırsınız ortada.Bekle bekle samsungla kardeş olursunuz.Bu konuda baya tecrüben var anladığım kadarıyla aydink arkadaşım.Wavenin video kayıtlarını inceledim.video kalitesi olarak iyi akıcı ve h264 fakat ses kayıt kalitesinde samsung yine karaktersizlik yapmış.48 khz olsa da tuhaf metalik bir ses ve 64 kbs gibi düşük bir rakam hatırlıyorum.Nokia n serisi ile kıyaslanmaz.Hemen sırıtıyor.Samsung bunu hep yapıyor.İ8910 telefon kullanıyorum 1 aydır.yazılım olarak samsungun acemiliğini gördüm.Vatandaş custom firmwarelerle kendi uğraşıyor düzeltmek için.Bunun için bada, pro bir sistem olmayacak muhtemelen.Zaten kimse birşeyden anlamıyor kafasıyla iş yapacaklar.
Wave imi sipariş etmiş bulunmaktayım. 1-2 üne elimde olur herhalde. Symbian ve i8910 devri benim için kapanıyor. Yeni bir telefon yeni bir konu ile devam etmek umuduyla.
Kolay Gelsin
)Teşekkürler,
aydın hocam,
öncelikle ilk1973 gibi ben de sizin yazılarınızı mutlaka takip edeceğim. wave alacaklar için en büyük şans sizsiniz. i8910 'telefonla ilgili her türlü soru ve problem de en doğru bilgiyi sizden aldık. verdiğiniz emekler ,paylaşımlar ve yardımseverliğiniz için çok teşekkür ederiz.
yeni telefonunuz hayırlı olsun.
iyi forumlar dilerim.
gereksiz bir not: diğer taraftaki nickimi Qaya olarak değiştirdim.
(ismim kaya yoktu, Qaya aldım.)