Dolandırıcı Turkcell

Sponsorlu Bağlantılar

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
avea yada vodafone kullanılır bu zamanda .. turkcel devri BİTTİ

cenlay

Üye
Avea ya geçin rahat edin arkadaşlar.... Heryöne doya doya konuşun ve mesajlaşın....

jatvalca

jatvalca

Üye
abone sayısı arttıkça kazıkta büyüyor.Faturalı hatta geçiyim dedim 150 dakika paketli olandan
öğrendimki 6 saniyede işlem yapılıyomuş.yani bir dakika konuşsanız 10 dakika oluyo.15 dakikalık kampanya adı altındaki yalanclığıda 150 dakika her yöne demiyolarmı gıcık oluyorum vodafone geçicem kafaya koydum

abdül21800

abdül21800

Üye
şerefsizler

sormagir37

sormagir37

Üye
aynen arkaslar bnde sizi destekliyorum

p9661

Üye
vodofone den kurtulana kadar canım çıktı faturalı her yöne l50 dak.23 tl dediler aysonu geldi 5 dakika konuşmuşum,ayrıca 23tl+kdv+ötv+.,*?* maliyede ne tür vergi varsa hepsini eklemişler itiraz ettim ikinci ay düzelir dediler ama ikinci aydada değişen bişey olmadı kısacası 5 -10 dakika konuşma için 23 tl yerine her ay 42 tl ödedim.esasında bütün op.ler aynı,bu dolandırıcılığa DEVLET'in dur demesi lazım ama.......nerde.kontör gitti kuruş geldi değişen ne var,GSM operatörleri hepimizi enayi yerine koymaya devam ediyorlar.lütfen bilinçli bi toplumun yapması gerekenleri yapalım.saygilarımla
:box

RepresentativE

RepresentativE

Üye
arkadaşlar benim tavsiyem kontörlü hat kullanan arkadaşlar faturalı hatta geçsinler çünkü faturalı hatlarda avantajlı tarşfeler var 29 liraya her yöne 300 veya genç tarifede çok avantajlı.ücretlendirme periyodu 6 sn de bir olduğu için örneğin 1 saniye görüşüp kapattınız 6 saniyeniz alınıyor yine daha mantıklı ve anavantajlı

--------------- Ekleme ---------------

abone sayısı arttıkça kazıkta büyüyor.Faturalı hatta geçiyim dedim 150 dakika paketli olandan
öğrendimki 6 saniyede işlem yapılıyomuş.yani bir dakika konuşsanız 10 dakika oluyo.15 dakikalık kampanya adı altındaki yalanclığıda 150 dakika her yöne demiyolarmı gıcık oluyorum vodafone geçicem kafaya koydum

kardeş 6 snde bir ücretlendirmeyi yanlış anlamışsın sen.yani şöyle diyelim 3 saniye konustun 6 saniyen alınıyor.mesela 1 dakika 4 saniye konuştun sistem 1 dakika 6 saniyeni alıyor 10 dakika gibi durum söz konusu değil

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
elimizde numara taşıma gibi bir avantaj var.tüm operatörler bir numaraya senede 2 kere kampanyadan yararlanma hakkı veriyorlar.avea ve vodafone da ayda 100 dk lık hediye konuşma hakkınız bulunuyor..benim 2 hattım var biri tturkcell faturalıydı.sağolsunlar kafalarına göre yeni bir tarife yapıp konuşsanda konuşmasanda 3 ayda 30 tl alıyolar.diğeriylede 6 ayda bir ordan oraya geçiyorum...şu an avea dayım en adil kullanım avea her yöne tarifesi.dk paketleri var ve kullandığınız dakika düşüyor..1 dk konuşursanız paketinizden 1 dk düşüyor..şu an rahatım..tavsiye ederim..

jatvalca

jatvalca

Üye
arkadaşlar benim tavsiyem kontörlü hat kullanan arkadaşlar faturalı hatta geçsinler çünkü faturalı hatlarda avantajlı tarşfeler var 29 liraya her yöne 300 veya genç tarifede çok avantajlı.ücretlendirme periyodu 6 sn de bir olduğu için örneğin 1 saniye görüşüp kapattınız 6 saniyeniz alınıyor yine daha mantıklı ve anavantajlı

--------------- Ekleme ---------------

kardeş 6 snde bir ücretlendirmeyi yanlış anlamışsın sen.yani şöyle diyelim 3 saniye konustun 6 saniyen alınıyor.mesela 1 dakika 4 saniye konuştun sistem 1 dakika 6 saniyeni alıyor 10 dakika gibi durum söz konusu değil

turkcellin kendi sitesinde bile ücretlendirme 6 saniyede bir yapılır yazıyor arkadaşım neresi mantıklı bunun bu tarifeye geçen herkes limiti aştığını ama aslında o kadar konuşmadığını söylüyor

Lacoste

Lacoste

Üye
Ben zaten faturalı kullanıcı olduğum için bir değişiklik olmadı ama bunların hepsi aynı yani aveaya geçmekle kurtulamıyoruz maalesef

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
bn şikayetimi bildirdim sonuç gelecek

unforgiven_1907

Üye
Eğer kendinize uygun tarife ve internet paketi kullanırsanız sorun olmuyor.Ben n97 kullanıyorum ve 1 gb paket var,aşım falanda asla olmuyor

ayibogan2

Üye
sadece turkcell deilki telsimden umutluydum o turkcellden beter cıktı elimde olsa tel kullanmam

p9661

Üye
GSM operatörleri hepside aynı bizim haklarımızı kim koruyacak yada korumayacak tabiiki ulaştırma bakanlığı milleti kandırıp kontör olmayacak artık kuruş olacak kim ne kadar konuşursa o kadar ödeyecek diyen bakanlık demekki yalan söyledi bize tabiri caizse tezgaha geldik GSM operatörleri ve bakanlıkça allah aşkına gitti kontör geldi kuruş ne değiştirdi? veya kimin lehine oldu?
Her fırsatta Turkcell'i destekleyen birisi olarak artık tüm desteğimi çekiyorum. 1 saniye konuşma 65 kuruş. 50-60 Kb veri aktarımı 1,5 TL.

Bu nasıl bir zihniyettir? Reklamlara ufak ufak çocukları çıkartıp bağırtmakla işler olmuyor. Resmen dolandırılıyoruz. Böyle bir şey olabilir mi ya? Kontör devri kapanınca kullanıcıya bir avantaj gelir diye düşünmüştük ama yine olan bize oldu. Turkcell kendine geline kadar Avea kullanacağım. Turkcell Kullanma Kullandırma !

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
GSM operatörleri hepside aynı bizim haklarımızı kim koruyacak yada korumayacak tabiiki ulaştırma bakanlığı milleti kandırıp kontör olmayacak artık kuruş olacak kim ne kadar konuşursa o kadar ödeyecek diyen bakanlık demekki yalan söyledi bize tabiri caizse tezgaha geldik GSM operatörleri ve bakanlıkça allah aşkına gitti kontör geldi kuruş ne değiştirdi? veya kimin lehine oldu?

TL'ye geçiş dış görüntü açısından iyi oldu. Sorun operatörlerin kazık fiyatları. :off:

TL olunca kullanıcı net olarak ne kadar para harcadığını görecek. Önceden bir melodiye 24 kontör veren birisi artık 3-4 TL'yi görünce "Yuh" diyecektir.

furkantel

Üye
tüketici hakları mahkemesine başvurmanız bence en doğrusu derimm

netyaa

Üye
dolandırıcının alası kralı turkcell ben üstüne tanımıyorum

AlpReis

AlpReis

Üye
Türkcell harbiden diğerlerine göre pahalı, ama kalitelide, tabi bu pahalı olyacak anlamına gelmemeli, yeter bizi sömürdükleri

flatliner

flatliner

Üye
Bütün yazılanları okudum Cep telefonun ilk çıktıgı günden beri turkcell kullanıyorum. Sadec bir kez hata yapıp avea'ya ya gectim. şuana kadar hiç magdur olmadım. Turkcell müşteri hizmetlerinde ve timde çalıştıktan sonra olaya daha çok vakıf oldum. Şuan 55 tl 500 dk her yöne akşam 9 sabah 9 turkcell ve sabit hatlarla 5000 dakikalık tarifedeyim. İşin kısası dolandırıldıgını soleyen arkadasların tamamamen bilinçsiz kullanımlarından kaynaklanıyor sorunlar. Burda turkcelli korumuyorum eve diger operatörlerden pahalı olabilir ama kaliteyi ucuza almayaı tercih eden bir milletiz işte hem kaliteli olsun hemde ucuz olsun bu sihniyeti aşmak gerekiyor. Şimdi bir örneklendirme yapalım diger operatörlerin tarifelerini pek bilmem ama şu var turkcellde ücretlendirme 6 saniyede bir oluyor evet yani 7 saniye görüşürsen sistem 12 saniye olarak geçiyor insanımız dakikalarını ücretsiz bir kısa mesaj olan KALAN PAKET yazıp 2222 ye göndermektense sayaç yoluyla kontrol ediyor. diger operatörlerdeki şebeke problemine herkes vakıftır. Bi arkadaşımla görüşme yapmıştım geçenlerde istanbulun en gözde semtlerinden bebekteydi bende izmit merkezde her zaman ki gibi evimdeydim. kendisi vodafone kullanıyor beni aradıgında 5 6 saniyede bir hat kesiliyor. yani her aradıgında sisteme 12 13 14 her ne ise o şekilde geciyor hem maddi olarak zarar görüyor hemde iletişim kuramıyoruz. Şöyle bir orantı kurarsak turkcell pahalı (avantajlı paketleri var seçmesini bilene) ama saglıklı görüşebiliyorum kesilmiyor. Vodafone yada Avea ucuz ama saglıklı görüşme degil insanı çıldırtan bir görüşme oluyor hem maddi hemde manevi zarardasın. İşin kısası olay kullanıcıda bitiyor şimdi diyeceksiniz turkcellin avukatımısın hayır degilim ama bilinçli kullanıcı olursan zarar ugramazsın. öncelikle kendine en uygun tarifeyi seçeceksin örnek; sen 2000 dakika her yöne görüşmen var ama gidip 500 dakikayı sectiysen faturanı gördügünde cinnet geçirirsin ya da 200 dakika turkcellilerle sadece görüşüyorsun ama gold paket (5000 dakika turkcell içi 1000 dakika her yöne) tarifesini kullanırsan bu seferde boşuna fazla para vermiş olursun. işin özü kendine en uygunu seç rahatla ;)