Dolandırıcı Turkcell

Sponsorlu Bağlantılar

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
Dolandırıcı Turkcell
Her fırsatta Turkcell'i destekleyen birisi olarak artık tüm desteğimi çekiyorum. 1 saniye konuşma 65 kuruş. 50-60 Kb veri aktarımı 1,5 TL.

Bu nasıl bir zihniyettir? Reklamlara ufak ufak çocukları çıkartıp bağırtmakla işler olmuyor. Resmen dolandırılıyoruz. Böyle bir şey olabilir mi ya? Kontör devri kapanınca kullanıcıya bir avantaj gelir diye düşünmüştük ama yine olan bize oldu. Turkcell kendine gelene kadar Avea kullanacağım. :box

• Beğen
Tepkiler: bitix_09, kol@j, tufanaksoy ve 4 diğerleri

asigsasi

asigsasi

Üye
Aynen katılıyorum da elimizden ne gelir

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmayalım. Turkcell'e mesaj atıp şikayetimizi bildirelim.

pr0

pr0

Üye
turkcell acayip oldu 15 sn. konusuyorsn 0,80 krş gidior. Vodafone gecmem daha ii olabilir

eyup007

eyup007

Üye
bu nedir yaw 15 sn de 80 kr gidiyor sabah açtım internet paketi bitmiş ovi store a girdim 2.5 lira kesmiş..

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadaslar iki saniye konusun 60 65 krs dusuyor cok kotu oldu tl ile zami bindirdiler ki ne bindirdiler yukle 20 tl anlamazsin vallahi nereye gittgini biraz once avea must hiz aradim 20 dk falan konustum mesela eskiden SMS yur disi 60krs tu simdi 75 krs olmus zam yapilmis diyorum hayir guncelleme yapilmis diyor israrla yerim dedim guncellemenizi ya yeter ya 12yildir kullandigim hat ne guncellemesi kazik iste sessizce tl ile yuklediler zami valla cok kotu

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar. Protesto edelim.

yorgunazrail

Üye
bende şikAYETÇİYİM VALLAtam kazıkçılar

izmirligenc

izmirligenc

Üye
herkes kendi kullandigi opertore ve burdan sikayet ederse ses yukselirse

kmgr_x

kmgr_x

Üye
Evet şikayet edelim hep kazık!

darülmendep

darülmendep

Üye
Arkadaşlar dediğiniz gibi şikayetlerimizi bir forumda toplanıp dile getirdik. BTK araştırdı Operatörler "ZAM YAPMADIK!!!" dediler. Son olarak BTK yetkilileri bakacaklar. Sonucu bildiririm.

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyoruz.

punqermojo

Üye
valla arkadaş çok dogru diyor ve tşekkür edyorum göz göre göre kazık atıyolar birde tlelvizyona çıkıorlar türkselde konuşmak çok uygunmuş feLn hepsi koplacı ya

milestone

milestone

Üye
İlk telefon hattım turkcell hazır karttı, 2 kontorun kalınca çağrı atamazsın, 30 kontorden aşağı bakiyen varsa telefon açacağın zaman istersen 50 kere arama yap operator kadın herseferinde şukadar kontorun var yukleme yap diye konuşurdu, aria ilk çıktığında inanmazsınız gidip aria hat almış turkcell hattımı turkcell bayii'nin önünde yakmıştım çünkü hem yemin hemde lanet etmiştim turkcelle... çok uzatmadan avea-vodafone arasında gittim geldim buzamana kadar tekrar turkcell hat almak aklımın ucundan bile geçmedi,çünkü, beni ali poyrazoğlundan soğutan hatta çocuklara karşı olan sevgimi bile nefrete dönüştüren turkcell'de aynen şimdide olduğu gibi sadece laf kalabalığı vardı... başka şebeke 5 dakikası 1 kontore konuşturur,aranırsın hatta arasın kontor gelir,100 yüklersin bir 100 daha gelir ama gel gör turkcellde değişen birşey yok....

Mecburen çalıştığım yerde turkcellden başkası çekmiyor diye inanmazsınız ama yine yeminle söylüyorum lanet ede ede gittim TiM'e turkcell hat aldım,başıma gelecekleri biliyorum çünkü....

pepsi kampanya yapmış elimize kapak geçti gönderdik,ertesi gün kontorler yüklendi,bende sağlayıcımın turkcell olduğunu unutup abandım telefona daha 5 dakka geçmedi konuşma kesildi,kontorler bitmiş,işin en güzel yanı önce benim telefondaki kontrler bitmiş hediye süremden hala var, turkcelli arıyorum durumumu anlatıyorum,karşımda mal bi kız soruma cevap vermek dışında herşeyi söylüyor,kontor yükleyip hediye süremden devam edebilirmişim,yüklediğim kontorunde gitmeyeceğine garanti verebiliyormusun diyorum çıt yok,sinir oluyorum,yine lanet ediyorum kapatıyorum telefonu....

50 lira yükle 50 lira daha gelsin,,, iyi bari buna üye olayım dedim,gittim TiM (Türk İşkence Merkezi)'e ordaki kız dediki sizi süper tarifeye üye yapalım 50 lira yüklerseniz her yöne 10 dakikası 50 kuruşa konuşursunuz, mükemmel dedim atladım üye olayım diye ama bir yandanda vücudumun oturmaya yarayan kısmında sızı gibi birşeyler hissetmedim dersem yalan olur... netice olarak ben şimdi 50 lira yükleyip 50 lira daha kazanan ve 10 dakikası 50 kuruş tarifeye üyü biri olarak nereyi ararsam arayayım 10 dakikada hem 50 kuruşum gidiyor hemde hediye süremden gidiyor,daha net birşekilde söylemem gerekirse turkcell her arama yapışımda bana iki katı geçiriyor....

Uzun ve saçma yazdım kusuruma bakmayın,lakin piyasada kriz olmayacak ki sırf turkcell kullanmamak için ben şuan çalıştığım işe hayatta girmezdim ama elim mahkum,iş yok.. diğer şebekeler akıllarını başlarına alıp turkcell gibi bir kapsama alanı yaptıklarında turkcell diye birşey kalmayacak piyasada ama sağolsunlar işi ağırdan alıyorlar...

xxman_058

xxman_058

Üye
Vallaha avea heryöne 150 kullanıyordum pişman oldum her ay 30 40 35 tl fatura ödeye ödeye bi hal oldum şimdi turkcell heryöne 150 ye taşıdım numaramı bakalım turkcel nasıl olacak

IntelLEGEND Boy

Üye
Her fırsatta Turkcell'i destekleyen birisi olarak artık tüm desteğimi çekiyorum. 1 saniye konuşma 0,65 kuruş. 50-60 Kb veri aktarımı 1,5 TL.

Bu nasıl bir zihniyettir? Reklamlara ufak ufak çocukları çıkartıp bağırtmakla işler olmuyor. Resmen dolandırılıyoruz. Böyle bir şey olabilir mi ya? Kontör devri kapanınca kullanıcıya bir avantaj gelir diye düşünmüştük ama yine olan bize oldu. Turkcell kendine geline kadar Avea kullanacağım. Turkcell Kullanma Kullandırma !

eski birimlerle 1 saniye konuşma 3 küsür kontör. 50-60 Kb veri aktarımı 7 buçuk(8) kontör.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
diğerleri sanki çok mu iyi demeden edemiyorum kendimi.Tam işler rayına oturmusken sonunda yavas yavas iletişimde AB ve diğer dünya ülkeleri standartlarına yaklaşıyoruz derken bir TL geçiş hikayesi tutturdular en iyi%33 zamn yaptılar fırsatcılar.3 oparatörü de ALLAH a havale ediyorum başka çaremızde yok çünkü.BDK da fost çıktı
sorumu yine tekrarlıyorum

TÜKETİCİ MAKEMELERİ EN SON NE ZAMAN TÜKETİCİ LEHİNE KARAR ALDI?

Yazık gerçekten çok yazık.Dumanla haberleşelim diyeceğim odun ile kömür de aldı başını gidiyor :off:

pegasus7

pegasus7

Üye
Haklı yere haksız bir suçlama söz konusu ise üyeliğimi iptal etseniz daha iyi olurdu?
Bu nedenle tarafımdan açmış olduğum tüm konu ve mesajları editliyorum.
Yönetimden de ricam üyeliğimi iptal edin lütfen...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Harbiden telsiz mesafesi kaç metre? Ama sevgilimiz uzakta

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
Açık alanda 10 kilometrenin üstünde çeker telsizler.