İlk telefon hattım turkcell hazır karttı, 2 kontorun kalınca çağrı atamazsın, 30 kontorden aşağı bakiyen varsa telefon açacağın zaman istersen 50 kere arama yap operator kadın herseferinde şukadar kontorun var yukleme yap diye konuşurdu, aria ilk çıktığında inanmazsınız gidip aria hat almış turkcell hattımı turkcell bayii'nin önünde yakmıştım çünkü hem yemin hemde lanet etmiştim turkcelle... çok uzatmadan avea-vodafone arasında gittim geldim buzamana kadar tekrar turkcell hat almak aklımın ucundan bile geçmedi,çünkü, beni ali poyrazoğlundan soğutan hatta çocuklara karşı olan sevgimi bile nefrete dönüştüren turkcell'de aynen şimdide olduğu gibi sadece laf kalabalığı vardı... başka şebeke 5 dakikası 1 kontore konuşturur,aranırsın hatta arasın kontor gelir,100 yüklersin bir 100 daha gelir ama gel gör turkcellde değişen birşey yok....
Mecburen çalıştığım yerde turkcellden başkası çekmiyor diye inanmazsınız ama yine yeminle söylüyorum lanet ede ede gittim TiM'e turkcell hat aldım,başıma gelecekleri biliyorum çünkü....
pepsi kampanya yapmış elimize kapak geçti gönderdik,ertesi gün kontorler yüklendi,bende sağlayıcımın turkcell olduğunu unutup abandım telefona daha 5 dakka geçmedi konuşma kesildi,kontorler bitmiş,işin en güzel yanı önce benim telefondaki kontrler bitmiş hediye süremden hala var, turkcelli arıyorum durumumu anlatıyorum,karşımda mal bi kız soruma cevap vermek dışında herşeyi söylüyor,kontor yükleyip hediye süremden devam edebilirmişim,yüklediğim kontorunde gitmeyeceğine garanti verebiliyormusun diyorum çıt yok,sinir oluyorum,yine lanet ediyorum kapatıyorum telefonu....
50 lira yükle 50 lira daha gelsin,,, iyi bari buna üye olayım dedim,gittim TiM (Türk İşkence Merkezi)'e ordaki kız dediki sizi süper tarifeye üye yapalım 50 lira yüklerseniz her yöne 10 dakikası 50 kuruşa konuşursunuz, mükemmel dedim atladım üye olayım diye ama bir yandanda vücudumun oturmaya yarayan kısmında sızı gibi birşeyler hissetmedim dersem yalan olur... netice olarak ben şimdi 50 lira yükleyip 50 lira daha kazanan ve 10 dakikası 50 kuruş tarifeye üyü biri olarak nereyi ararsam arayayım 10 dakikada hem 50 kuruşum gidiyor hemde hediye süremden gidiyor,daha net birşekilde söylemem gerekirse turkcell her arama yapışımda bana iki katı geçiriyor....
Uzun ve saçma yazdım kusuruma bakmayın,lakin piyasada kriz olmayacak ki sırf turkcell kullanmamak için ben şuan çalıştığım işe hayatta girmezdim ama elim mahkum,iş yok.. diğer şebekeler akıllarını başlarına alıp turkcell gibi bir kapsama alanı yaptıklarında turkcell diye birşey kalmayacak piyasada ama sağolsunlar işi ağırdan alıyorlar...