Ben Türkcell Kullanıyorduk Aileyce Bi Bakarım Kullanmadığım Halde 28 tl Gelmiş Bu Ne Dedim Altında YAzıyor Yok Sebeke Vergisi O Vergisi Bu Vergisi Ne Bu Böyle Dedim Faturasız Hat Dödüm 20 tl Yükledim 1 dk:75 krş Turkcelliyle Konuşmanın Fiyatı Allah Bilir Diğer Hatlılarla Kaç Tl dir? Ondan Sonra Vodafone Döndüm 1 dk:30 krş + 30 tl Hediye Kontör Geldi 20 Tl Yüklüyorum 1 ay İstediğim Zaman Konuşabiliyorum Üstelik Heryöne Konuşmak Aynı Tarifeymiş Sonra 1 Hafta Sonra Kim Aradı Dersiniz 4440532 Arandım 5-6 Sefer Bakmadım Sonunda 7.ci Sefer Baktım Turkcell Aradılar Bir Bayan Sesi Yok Bize Geçin Sizin İçin Özel Tarifelerimiz Var Bende Bir Si----git Dedim Kandırıonuz Lan Deyip Küfürü Bastım Ve Kapadılar Bir Dahada Aramadılar ÖZegürlük İçin Herkese Diyorum Kazıklanmayın Bu Turkcell Reklam Parasını Nerden Çıkarıyor Sanıyorsunuz ? İnsaları Gözünü Açayım Kazık Yemekten Kormuyorsanız Buyrun Turkcell Geçin Bilemicem Avea Kullanmadım Oda Güzeldir Herhalde Herkeze İyi Günler Turkcell KAzığını Herkes Yiyebilir!