Dolandırıcı Turkcell

Sponsorlu Bağlantılar

gabasan

Üye
turkcell i cezalandırmamız gerek evet. ama turkcell in acıklarıda var . mesela 15 ile 25 yas arasında yakınlarınızın kımlıgı ıle musterı hızmetlerı arayıp genc tarıfe yapıp 30 tl yuklemede her yone 2 saat bedavada alabılıyorsunuz.

karizma_007_07

karizma_007_07

Üye
bıktım artık kontölerim hep çalınıyo o kadar kontör yükledim bayramda,bayramımı kutluyo kontör düşüo,

--------------- Ekleme ---------------

merak etmeyin ama bende turkcelli dolandırdım,en az 5000 kontör...:ehe:islik

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Ben Türkcell Kullanıyorduk Aileyce Bi Bakarım Kullanmadığım Halde 28 tl Gelmiş Bu Ne Dedim Altında YAzıyor Yok Sebeke Vergisi O Vergisi Bu Vergisi Ne Bu Böyle Dedim Faturasız Hat Dödüm 20 tl Yükledim 1 dk:75 krş Turkcelliyle Konuşmanın Fiyatı Allah Bilir Diğer Hatlılarla Kaç Tl dir? Ondan Sonra Vodafone Döndüm 1 dk:30 krş + 30 tl Hediye Kontör Geldi 20 Tl Yüklüyorum 1 ay İstediğim Zaman Konuşabiliyorum Üstelik Heryöne Konuşmak Aynı Tarifeymiş Sonra 1 Hafta Sonra Kim Aradı Dersiniz 4440532 Arandım 5-6 Sefer Bakmadım Sonunda 7.ci Sefer Baktım Turkcell Aradılar Bir Bayan Sesi Yok Bize Geçin Sizin İçin Özel Tarifelerimiz Var Bende Bir Si----git Dedim Kandırıonuz Lan Deyip Küfürü Bastım Ve Kapadılar Bir Dahada Aramadılar ÖZegürlük İçin Herkese Diyorum Kazıklanmayın Bu Turkcell Reklam Parasını Nerden Çıkarıyor Sanıyorsunuz ? İnsaları Gözünü Açayım Kazık Yemekten Kormuyorsanız Buyrun Turkcell Geçin Bilemicem Avea Kullanmadım Oda Güzeldir Herhalde Herkeze İyi Günler Turkcell KAzığını Herkes Yiyebilir!

ilhanbey

Üye
almayın turkcelli okadar vodofona geçİn bremin