abone sayısı arttıkça kazıkta büyüyor.Faturalı hatta geçiyim dedim 150 dakika paketli olandan
öğrendimki 6 saniyede işlem yapılıyomuş.yani bir dakika konuşsanız 10 dakika oluyo.15 dakikalık kampanya adı altındaki yalanclığıda 150 dakika her yöne demiyolarmı gıcık oluyorum vodafone geçicem kafaya koydum
arkadaşlar benim tavsiyem kontörlü hat kullanan arkadaşlar faturalı hatta geçsinler çünkü faturalı hatlarda avantajlı tarşfeler var 29 liraya her yöne 300 veya genç tarifede çok avantajlı.ücretlendirme periyodu 6 sn de bir olduğu için örneğin 1 saniye görüşüp kapattınız 6 saniyeniz alınıyor yine daha mantıklı ve anavantajlı
--------------- Ekleme ---------------
kardeş 6 snde bir ücretlendirmeyi yanlış anlamışsın sen.yani şöyle diyelim 3 saniye konustun 6 saniyen alınıyor.mesela 1 dakika 4 saniye konuştun sistem 1 dakika 6 saniyeni alıyor 10 dakika gibi durum söz konusu değil
Her fırsatta Turkcell'i destekleyen birisi olarak artık tüm desteğimi çekiyorum. 1 saniye konuşma 65 kuruş. 50-60 Kb veri aktarımı 1,5 TL.
Bu nasıl bir zihniyettir? Reklamlara ufak ufak çocukları çıkartıp bağırtmakla işler olmuyor. Resmen dolandırılıyoruz. Böyle bir şey olabilir mi ya? Kontör devri kapanınca kullanıcıya bir avantaj gelir diye düşünmüştük ama yine olan bize oldu. Turkcell kendine geline kadar Avea kullanacağım. Turkcell Kullanma Kullandırma !
GSM operatörleri hepside aynı bizim haklarımızı kim koruyacak yada korumayacak tabiiki ulaştırma bakanlığı milleti kandırıp kontör olmayacak artık kuruş olacak kim ne kadar konuşursa o kadar ödeyecek diyen bakanlık demekki yalan söyledi bize tabiri caizse tezgaha geldik GSM operatörleri ve bakanlıkça allah aşkına gitti kontör geldi kuruş ne değiştirdi? veya kimin lehine oldu?