Faturasız / Faturalı Turkcell Cüzdan

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Cüzdan
Nasıl Kullanırım?
Turkcell Cüzdan'a ücretsiz olarak üye olmak için CUZDAN yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir.
Turkcell Cüzdan ile internetten güvenli alışveriş, para gönderme ve TL yükleme gibi işlemlerinizi kolayca yapmaya başlayabilirsiniz.
Turkcell Cüzdan’ı hemen kullanmaya başlamak için;

  • Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız için uygulama marketlerinden Turkcell Cüzdan’ı hemen indirerek kartlarınızı ekleyebilirsiniz.
    Veya;
  • Garanti Bankasına ait MasterCard/Maestro logolu bir kartınız var ise GARANTI yazıp 2222’ye gönderebilir, telefonunuza gelecek güvenli bilgi giriş ekranından kartınızı tanımlayabilirsiniz.
    Veya;
  • Kartınız yoksa; Turkcell İletişim Merkezleri'nden Turkcell Cüzdanınıza nakit para yükleyebilirsiniz.
Uyumlu cihazlar
iOSAndroidDiğer TelefonlarTemassız Ödeme
iOS 5 ve üzeriAndroid 2.20 ve üzeri64 SIM kart takılı tüm telefonlarT11
T20
Maxiplus5
Maxipro5
T40
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S4
Samsung Note2
Blackberry 9900
[TBODY] [/TBODY]


Servis Detayları


İnternette güvenle alışveriş yapabilirsiniz:
Turkcell cüzdan ile sadece cep telefonu numaranızı kullanarak internet alışverişlerinizi saniyeler içinde güvenle yapabilirsiniz. Üstelik alışveriş anında kart bilgilerinize ihtiyaç duymadan alışverişinizi anında gerçekleştirebilirsiniz.
Turkcell Cüzdan ile ödeme yapabileceğiniz anlaşmalı sitelere Daha fazla Bilgi adımından ulaşabilirsiniz.

Ödeme seçenekleri sayfasında Turkcell Cüzdan ile Öde seçeneğini seçin.
  • Önce Turkcell Cüzdan’ı kullandığınız cep telefonu numaranızı girin; ardından ödeme için kullanacağınız kartınızı seçin.
  • Cep telefonunuza gelen bilgi ekranını onayladıktan sonra seçmiş olduğunuz kartın şifresini girerek işleminizi tamamlayın!
Turkcell Cüzdan'ınız ile internette güvenle alışveriş yapmak işte bu kadar güvenli ve kolay.

İstediğiniz bir Turkcell numarasına TL yükleyebilirsiniz:
Turkcell Cüzdan'ınızı kullanarak istediğiniz Turkcell'linin hattına 7 gün 24 saat TL yükleyebilirsiniz.
İşlemler menüsünden “TL Yükleme” adımını kullanarak TL yüklemek istediğiniz cep telefonu numarasını yazıp sırasıyla yükleme yapmak istediğiniz tutarı ve kartınızı seçin. Ardından, güvenli bilgi ekranına kart şifrenizi girerek TL yükleme işleminizi tamamlayın.
Turkcell Cüzdan'ınız ile TL yüklemek işte bu kadar kolay.
İstediğiniz kişiye para gönderebilirsiniz:
Turkcell Cüzdan'ınızla yerinizden kıpırdamadan dilediğiniz kişiye 7 gün 24 saat para gönderebilirsiniz. Üstelik göndereceğiniz kişinin yalnızca cep numarasını bilmeniz yeterli!
İşlemler menüsünden ''Para Gönderme'' adımını kullanarak para göndermek istediğiniz kişinin cep telefonu numarasını girin. Göndermek istediğiniz tutarı yazdıktan sonra karşınıza çıkan güvenli bilgi ekranında kart şifrenizi girerek işleminizi tamamlayın.
Turkcell Cüzdan aboneleri gönderdiğiniz tutarı Cüzdan hesabına tanımladığı kartında anında görüntüleyebilir. Para gönderdiğiniz kişi Turkcell Cüzdan abonesi değilse, gönderim yaptığınız bankanın ATM'sine giderek telefonuna gelen şifre ile parasını çekebilir.
Ses/Data paketi satın alarak anında kullanmaya başlayabilirsiniz:

Turkcell Cüzdan'ınızı kullanarak istediğiniz Turkcell'linin Turkcell ses veya data paketleri avantajlarından faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

İşlemler menüsünden “Paket Satın Alma” adımını kullanarak paket yüklemek istediğiniz cep telefonu numarasını yazıp, satın almak istediğiniz avantajlı Turkcell paketini ve ödeme yapmak istediğiniz kartınızı seçin. Ardından, güvenli bilgi ekranına kart şifrenizi girerek paket yükleme işleminizi tamamlayın.
Size özel fırsatları kolayca takip edip alabilirisiniz:

Turkcell Cüzdan’la birçok günlük fırsatın yanı sıra Turkcelliler’e özel kampanyaları toplu olarak takip edebilirsiniz. Turkcell Cüzdan uygulamasını destekleyen telefonlarla (Android ve iOS işletim sistemini destekleyen) uygulama içerisindeki ücretli fırsatları satın alabilir, dilerseniz yakınızdaki ya da başka yerlerdeki fırsatları da takip edebilirsiniz.

Aldığınız ücretli veya ücretsiz fırsatlar; dilediğiniz zaman kolayca kullanabilmeniz için Kuponlarım sekmesine eklenir. Hatırlatma özelliğinden faydalanabilir veya kuponun geçerli olduğu yer için haritada yol tarifi alabilirsiniz.

Sahip olduğunuz kuponların altındaki "Kullan" tuşuna bastığınızda; kuponunuzun kullanım koduna ulaşabilir, bu kodu ilgili iş yerindeki kasa görevlisine göstererek kuponunuzu kullanabilirsiniz. Eğer internet alışverişinde kullanılacak bir kupon ise, alışveriş anında ilgili sitedeki Kupon kodu alanına kodunuzu girmeniz yeterlidir.

NFC teknolojisi ile tek dokunuşta temassız ödeme yaparsınız:
Turkcell Cüzdan’ınızın NFC özelliği sayesinde temassız ödeme noktalarında cep telefonunuzun tek bir dokunuşuyla alışverişinizi yapmanın keyfini ve kolaylığını yaşarsınız. Bu özellikten faydalanabilmeniz için NFC özellikli bir telefona ve Turkcell SIMPlus 256K veya üzeri SIM karta sahip olmanız gerekmektedir. Kredi kartı, toplu ulaşım kartı ve giriş-çıkış kartı gibi kartların bilgileri güvenli bir şekilde SIM kartınızda saklanabilmektedir. Bununla birlikte güvenlik gerektirmeyen, sadece telefonun NFC özelliği ile kullanılabilen, etiket okutarak, bilgi alma, web-sitesi açma, müzik/video paylaşma ya da indirme gibi özelliklerden SIM kart değişikliği olmadan da yararlanılabilmektedir.

Faturalarınızı ödersiniz:
Turkcell Cüzdan ile artık herhangi bir ödeme noktasına gitmeden cep telefonunuz ile fatura ödeme imkanına sahipsiniz. Turkcell Cüzdan ile hızlı ve kolay bir şekilde Turkcell, Digiturk, Superonline ve Boğaziçi Elektrik faturanızı ödeyebilirsiniz. Üstelik faturanızın son ödeme tarihi öncesinde hatırlatılması için hatırlatma kurabilir, bu sayede faturalarınızı geciktirmeden anında ödersiniz.

İşlemler menüsünden “Fatura Ödeme” adımını kullanarak ödeme yapmak istediğiniz kurumu seçin ve faturanızı ekleyin. Ardından, fatura tutarınızı sorgulayıp, güvenli bilgi ekranına kart şifrenizi girerek fatura ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Fatura ödeme işleminizde Garanti Bankasına ait Mastercard logolu kredi / banka kartı, Cep-T Paracard veya GarantiParam kullanmanız gerekmektedir.

Marka kartlarınızı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz:
Turkcell Cüzdan uygulaması Marka Kartları adımında anlaşmalı markalara ait marka kartlarınızı cep telefonunuza ekleyebilir, dilediğinizde alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Marka kartlarınızı alışverişlerinizde kullanmanız için tek yapmanız gereken, Turkcell Cüzdan uygulaması üzerinden kartınızı seçtikten sonra üretilen tek kullanımlık şifre ile birlikte cep telefonu numaranızı başında sıfır olmadan kasiyere söylemek.

Turkcell Cüzdan uygulamasında, eklediğiniz marka kartına ait puan bilgisi ve son işlemleri görüntüleyebilirsiniz.

Sizi, marka kartlarınızı yanınızda taşıma, unutma ve kaybetme endişesinden kurtaran bu yeni hizmet ile alışverişler daha kolay daha avantajlı! Üstelik tüm bu hizmetlerden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Şu an Aygaz, Beko, Beta, Chicco, D&R, Forever New, Koçtaş, Sarar, Setur ve Yurtiçi Kargo kartları Turkcell Cüzdan ile kullanılabilmektedir. Önümüzdeki dönemde, pek çok farklı markanın kartları da sisteme dâhil edilerek Turkcell Cüzdan üzerinden müşterilerin hizmetine sunulacaktır.
Ücretlendirme
Turkcell Cüzdan'a abone olmak ücretsizdir. Turkcell Cüzdan’ı kullanarak yapacağınız işlemlerde ücretli olanlarda ödemeniz tamamlanmadan ilgili ücret hakkında bilgilendirilerek, onayınız alınır. Onayınız alınmadan işlem tamamlanmazTurkcell cüzdan servisleri ile ilgili ücret ayrıntıları aşağıdaki gibidir:

  • İnternette Alışveriş: Ücretsiz
  • Fırsat ve Kuponlar: Her fırsat için fırsatta belirtilen ücret geçerlidir.
  • NFC ile yapılan alışverişler ücretsizdir.
  • 2222’ye gönderilen mesajlar Ücretsizdir.
  • Uygulama indirildiğinde giriş esnasındaki işlemlerde data bağlantısı ücretlidir.
  • Servise Kredi Kartı eklemek ücretsizdir.
  • 3280, 3340, 4402, 4425 ücret bilgilerine ulaşmak için ilgili banka ile görüşülmelidir.
Temassız işlemler için gerekli SIMPlus 256 ve SIMPlus 512 için tavsiye edilen satış fiyatı , faturalı yeni hat alımı, HazırkartYedekkart, Faturalı Yedekkart,Hazırkart 20 TL hediyeli tanışma seti mevcut ürünleri (64k-128k)için tavsiye edilen satış fiyatı ile aynıdır.
İşlemler özelinde uygulanan işlem ücretleri işlem yaptığınız banka ve seçilen kart bazında farklılık gösterebilir.
Ücretler gönderimi yaptığınız karttan / hesaptan gönderim tutarınıza ek tutar olarak düşer.

Güncel ücret bilgileri:




Para Transferi ve ATM’den Para ÇekmeTL YüklemePaket Satın AlmaFatura Ödeme
0-250 TL250+ TL0-100 TL100+ TL
Cep-T Paracard / Cep-T Neo2,99 TL3,49 TL0 TL0 TL1 TL1 TL
Banka kartı / Garanti Param2,99 TL3,49 TL0 TL0 TL1 TL1 TL
Kredi kartı4,99 TL4,99 TL0 TL0 TL1,5 TLFatura tutarı üzerinden
%1,5
[TBODY] [/TBODY]


Nasıl İptal Ederim?

Turkcell Cüzdan’ı kullanmaya devam etmek istemiyorsanız Turkcell İletişim Merkezleri’nden ve Turkcell Çağrı Merkezi'nden iptal edebilirsiniz.
Cüzdan aboneliğinizi kapatmadan önce varsa içinde yüklü bulunan nakit paranızı harcamanız veya bankanız ATM’inden çekmeniz gerekmektedir.
 


Üst Alt