Flash Destekli Cep Telefonu Önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
Flash Destekli Cep Telefonu Önerileriniz?
N97 Faciasından Yeni Cıktım Serviste Gelir Gelmez Satıcam ve Flash Destekli Bir Telefon Arıyorum.
Kutusunu Açıp İnternete Girince Video İzleyebileceğim Bir Telefon Arıyorum. Skyfire falan vsvs gibi saçmalıklarla değil kendi formatıyla izleyebileceğim bir telefon. Wifi Şart Değil.Birde Kamerası en azından 3,2 falan olmasını istiyorum.Varmı Böyle Bir Telefon Mümkünse Samsung

EFECEL

EFECEL

Üye
google nexus one flash 10.1 destekliyor samsungda wm'li sistemler dışında bulamazsın onlarda çok fazla şarj yiyor :D

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
google nexus one flash 10.1 destekliyor samsungda wm'li sistemler dışında bulamazsın onlarda çok fazla şarj yiyor :D
Bu Nokia Samsung Her gün onlarca telefon cıkarıyor bi flash desteği eklemek cokmu zor

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bilgisi olan yaf

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
ya piyasada flash destekli telefonmu yok nedir anlamadım cevap yok hiç

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
arkadaslar azcık sabredin symbıana flash 10.1 cıkması bekleniyor adobe tarafından acıklamada yazıyor.

celibar

celibar

Üye
şuan için video oynatan flash destekli telefon yok.fakat yakın zamanda tüm telefonlarda video oynatma desteği olan flash 4 yayınlanacakmış.duyumlara göre bu destek yazılım güncellemesiyle gelecekmiş.herkes şimdilik bunu beklemekte.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
şuan için video oynatan flash destekli telefon yok.fakat yakın zamanda tüm telefonlarda video oynatma desteği olan flash 4 yayınlanacakmış.duyumlara göre bu destek yazılım güncellemesiyle gelecekmiş.herkes şimdilik bunu beklemekte.
google nexux on da flash 10.1 var arkadasım bu tüm videoları oynatıyor android yani androidli telefon alırsan izlersin video ayrıca flash 4 internettteki flash 10 videoları desteklemiyor.

cortex47

cortex47

Üye
aynen öyle google nexus one şu an en akıllı telefon konumunda.

ekrem.kolu

Üye
1000tl para ver sonra nette dizi izleyemiycen :ehe en iyisi nexus one almak nokia-samsung içi boş firma

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Azcık beklersen Nokia n8 çıkacak

Lacrymosa

Üye
Samsung Wave'de flash desteği çok iyi.

mertcb

mertcb

Üye
Samsung demişsin ama skyfire olmadan zor izlemen fiyat performans kralı olarak android ve flash desteği olan tel HUAWEİ İDEOS X5 :oke:

61semih

61semih

Üye
htc sensation veya htc incredible s piyasadakı telefonlar arasında flash player konusunda bu telefonların uzerıne yok gs2 de dahıl

blackaid

blackaid

Üye
flashlı telefonlar pahalı oluyor sonradan yüklenenlerde telefonu kasıyo videoları yavaş oynatıyor

'Patron

'Patron

Üye
1yıl öncekı konuyu hortlaşmışsınız yav

hakansant

Üye
phasan

phasan

Üye
n97 için flas playır destekli program bekliyorum

nalcam22

nalcam22