Samsung SG-5620 Monte CEP Telefonum - Nokia xpressmusic 5800 witchle Takas Etmek İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SG-5620 Monte CEP Telefonum - Nokia xpressmusic 5800 witchle Takas Etmek İstiyorum
Merhaba Arkadaşlar

Telefon Teknosadan Alınmıştır 2 Yıl Telpa Kvk Garantisi Vardır

26/01/2011 Tarihinde Almış Olduğum SG-5620 Monte Cep Telefonumu 5800 Merakımdan Dolayı Takas Etmek İstiyorum :)

TELEFON EN GÜNCEL SÜRÜMDÜR VE QWERTY KLAVYE & TASK MANAGER VARDIR :aha:

Telefon Çok Güzel Dokunmatiği Süper
Ses Olarak Güzel
Kulaklık Sesi İnanılmaz..
Wifisi Çok Hızlı (Facebook-Youtube Videolarını İzleyebiliyorum)
Telefonun Herşeyini Deiştirebiliyorsunuz (Anasayfayı widgetlerle doldurun menünüzü kendinize göre düzenleyin herşey sizin elinizde)
Telefonda Müzik Tanıma Özelliği Vardır Wifi Ve 3g Destekli hattınızdan menüden müzik tanıma özelliği ile televizyondan dinlediğiniz veya bilgisayarda izlediğiniz bir filmin müziğini 10 sn gibi kısa süre dinleterek size adını söyleyeni vs söylüyor)
Şarzı Çok İyi Gidiyor (o kadar film izlememe rağmen müzik dinlememe rağmen beni 1 gün idare ediyor :)
Kamerası Sabah Öğlen Çok İyi :d: ama gece flash olmadığı için çekim yapamıyorsunuz (ışıksız ortamda)
arkasına java desteğini almış telefonda oyun program sıkıntısı çekmezsiniz (şahsen ben çekmiyordum)
2 gün önce foruma telefonum çöktü diye konu açmıştım telefonu (samsungun sitesinden)indirdiğim fw ile güncellerken hata yapmışım telefon kapanmıştı ama brnslna nickli arkadaş yardımcı olmuştu :) telefon v2 dir ve çok iyi durumda :D

Telefon Orjinal Kutusuyla İçerisinde : Orjinal Kulaklık (yanından çıkmayan 2 gb hafıza kartı, ben vericem) Şarz Cihazı, Bilgisayara Bağlama Kablosu, Kies Cd Leri,Kullanma Klavuzu

Telefonun Ekranında Veya Dışında Çizgi Yoktur Telefon İlk Aldığım Gibidir
telefonun hiç bi yerinde jelatin kalmamıştır hepsini aldığım gün söktüm :aha:

Takas Edeceğim Telefonda En Güncel Sürüm Yüklü Ve Biçimlendirilmiş Halde İstiyorum, Bende O Şekilde Vericem (Varsa İstediği Program Yükleyebilirim)
Telefonda Ücretsiz Map Yokturr Forumdan Araştırıp Kurabilir Benim İşime Yaramadığı İçin Kullanmıyorum

Ben Telefonumu Garantiye Göndermedim Hiç
Alacağım Telefonda Garantiye Gitmemiş Olsun

Gerekirse En fazla 1 ay kullanılmış olsun (daha fazlada olabilir ama kullanım şekline göre değişir..

Telefon Nokia 5800 İle Takas Edilecektir
Eğer Varsa Küçükçekmece Sefaköy (istanbul') da oturan elden takas ederiz
eğer yoksa msnden kameradan açarım telefonu takas etcek kişide açar telefonu inceleriz :)

Telefon Sadece 5800 La Takas Edilecektir..

Telefonların Karşılaştırması

Starsley

Arkadaşım öyle bir yorum yapmışsınki sadece monteyi övmüşsün bu kadar iyiyse senin gözünde neden deiştirceksin anlamadım

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım öyle bir yorum yapmışsınki sadece monteyi övmüşsün bu kadar iyiyse senin gözünde neden deiştirceksin anlamadım

ben telefon kötü die takas yapmıyorumki :S ben sadece ilk çıktığı günden beri 5800 ı merak etmişimdir o yüzden takas etmek istiyorum.. telefonu alacak kişiler pişma olmaz ben merak gidermek ve sonuna kadar kullanmak istiyorum 5800 ı eğer kötü olsa koyardım kenara başka araştırma yapardım 5800 almazdım forumda açılan konulardan sonra ama ben işte teknoloji severliğim :D herşeyi denemek istiyorum .) eğer kısa sürede olsa iphone samsung galaxy s ipad galaxy tab vs kullanmamış olsam onları almaya çalışırdım ama 5800 kullanmak istiyorum

Starsley

Ben 4 ay kadar 5800 kullandım bence takas yap ben monteden daha iyi bi telefon olduğunu dùşünüyorum.

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
Herkese Göre Değişir Ama ben kullanmadım o yüzden takas etmek istiyorum

baranselona

baranselona

Üye
johnm kardeş ama dikkat et kandırmasınlar seni eski hatalı sürümlerinden falan verirler başın çok ağrır telefonu iyice incelemeden değiştirme:oke:

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
bRnSL msn girebilme şansın varmı şuanda :P

5800 kullanan arkadaşlara sorucam telefonu zaten elden tkas yaparsam inceletcem

baranselona

baranselona

Üye
elden yap zaten takası 5800 gibi bi cihazı hemde 2. el kesinlikle incele ve faturasına falanda bak 2010 da üretilmiş olsun garantili olsun kağıt kayboldu garanti var falan diyenlere kesinlikle inanma herşeyini ayarlayıp öyle yap kardeş

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
5800 Monte'ye göre daha iyi bi telefon bence kimse kabul etmez yani böyle bi takası.

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
5800 Monte'ye göre daha iyi bi telefon bence kimse kabul etmez yani böyle bi takası.

Monteyi Kullanmadığın İçin Öyle Konuşuyorun Ama Kullanırsan Birgün Kararın Değişir Ben Telefon Kötü Diye Takas Etmiyorum Zaten 5800 ı merak ettiğim için takas ediyorum :D

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye

bende aynı fikirdeyim arkadaşım.. monte'yide kullandım 5800 ı da.. ve eğer takas edecek birini bulursan helal olsun sana..
benim tafsiyem okudabildiğin kadar yüksek miktara okut sonra sıfır 5800 al..

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
neden herkez bu telefonu baltalamaya çalışıyo.

Takas Devam Ediyor Telefon Dedikleri Kadar Kötü Değil Kötü Bi Yanını Bulursa KAmeradan Göstericem Zaten Almadan..

owert

Üye
Johnm arkadaşım youtube ve facebooktan nasıl video izleyebiliyosun bana açıklarmısın ben bi türlü bulamadım,bide video dönüştürücülerden telefona göre ayarını bulamadım cevaplarsan sevinirim

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bozuk 5800 varsa verin ben olsam sağlam 5800 ı vermem

baranselona

baranselona

Üye
Johnm arkadaşım youtube ve facebooktan nasıl video izleyebiliyosun bana açıklarmısın ben bi türlü bulamadım,bide video dönüştürücülerden telefona göre ayarını bulamadım cevaplarsan sevinirim

youtube dan zaten telefonun widgeti var ona tıkla gir izle facebook tan da bolt adlı tarayıcıyla izliyoruz

http://www.maxicep.com/samsung/son-...be-video-izleme-240-400-tam-ekran-460697.html

kardeş burda film vb atma ve HQ izlemeyi anlatıyor
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-starda-ve-corbyde-hd-video-izleme-resimli-anlatim-348079.html

owert

Üye
bRnSL video dönüştürücüsüyle yaptım ama desteklenmeyen çözünürlük diyor.Sen bi tane video yapıpta yüklesene açıcakmı yoksa sorun bendemi anlamadım

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
total video converterdan video boyutunu 3.2 yapın ve resize yapın convert deyin.

baranselona

baranselona

Üye
bRnSL video dönüştürücüsüyle yaptım ama desteklenmeyen çözünürlük diyor.Sen bi tane video yapıpta yüklesene açıcakmı yoksa sorun bendemi anlamadım

sorun sende :) ben bütün filmlerimi böyle yüklüyorum hem çok kaliteli dönüştürüyor hemde az yer kaplıyor msn e falan gel anlatayım johnm arkadaşa anlatmıştım anlatım dosyaları var halâ özelden gel msn vereyim istersen:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt