johnm
Üye
Samsung SG-5620 Monte CEP Telefonum - Nokia xpressmusic 5800 witchle Takas Etmek İstiyorum
Merhaba Arkadaşlar
Telefon Teknosadan Alınmıştır 2 Yıl Telpa Kvk Garantisi Vardır
26/01/2011 Tarihinde Almış Olduğum SG-5620 Monte Cep Telefonumu 5800 Merakımdan Dolayı Takas Etmek İstiyorum
TELEFON EN GÜNCEL SÜRÜMDÜR VE QWERTY KLAVYE & TASK MANAGER VARDIR
Telefon Çok Güzel Dokunmatiği Süper
Ses Olarak Güzel
Kulaklık Sesi İnanılmaz..
Wifisi Çok Hızlı (Facebook-Youtube Videolarını İzleyebiliyorum)
Telefonun Herşeyini Deiştirebiliyorsunuz (Anasayfayı widgetlerle doldurun menünüzü kendinize göre düzenleyin herşey sizin elinizde)
Telefonda Müzik Tanıma Özelliği Vardır Wifi Ve 3g Destekli hattınızdan menüden müzik tanıma özelliği ile televizyondan dinlediğiniz veya bilgisayarda izlediğiniz bir filmin müziğini 10 sn gibi kısa süre dinleterek size adını söyleyeni vs söylüyor)
Şarzı Çok İyi Gidiyor (o kadar film izlememe rağmen müzik dinlememe rağmen beni 1 gün idare ediyor
Kamerası Sabah Öğlen Çok İyi
ama gece flash olmadığı için çekim yapamıyorsunuz (ışıksız ortamda)
arkasına java desteğini almış telefonda oyun program sıkıntısı çekmezsiniz (şahsen ben çekmiyordum)
2 gün önce foruma telefonum çöktü diye konu açmıştım telefonu (samsungun sitesinden)indirdiğim fw ile güncellerken hata yapmışım telefon kapanmıştı ama brnslna nickli arkadaş yardımcı olmuştu
telefon v2 dir ve çok iyi durumda 
Telefon Orjinal Kutusuyla İçerisinde : Orjinal Kulaklık (yanından çıkmayan 2 gb hafıza kartı, ben vericem) Şarz Cihazı, Bilgisayara Bağlama Kablosu, Kies Cd Leri,Kullanma Klavuzu
Telefonun Ekranında Veya Dışında Çizgi Yoktur Telefon İlk Aldığım Gibidir
telefonun hiç bi yerinde jelatin kalmamıştır hepsini aldığım gün söktüm
Takas Edeceğim Telefonda En Güncel Sürüm Yüklü Ve Biçimlendirilmiş Halde İstiyorum, Bende O Şekilde Vericem (Varsa İstediği Program Yükleyebilirim)
Telefonda Ücretsiz Map Yokturr Forumdan Araştırıp Kurabilir Benim İşime Yaramadığı İçin Kullanmıyorum
Ben Telefonumu Garantiye Göndermedim Hiç
Alacağım Telefonda Garantiye Gitmemiş Olsun
Gerekirse En fazla 1 ay kullanılmış olsun (daha fazlada olabilir ama kullanım şekline göre değişir..
Telefon Nokia 5800 İle Takas Edilecektir
Eğer Varsa Küçükçekmece Sefaköy (istanbul') da oturan elden takas ederiz
eğer yoksa msnden kameradan açarım telefonu takas etcek kişide açar telefonu inceleriz
Telefon Sadece 5800 La Takas Edilecektir..
Telefonların Karşılaştırması
Telefon Teknosadan Alınmıştır 2 Yıl Telpa Kvk Garantisi Vardır
26/01/2011 Tarihinde Almış Olduğum SG-5620 Monte Cep Telefonumu 5800 Merakımdan Dolayı Takas Etmek İstiyorum

TELEFON EN GÜNCEL SÜRÜMDÜR VE QWERTY KLAVYE & TASK MANAGER VARDIR

Telefon Çok Güzel Dokunmatiği Süper
Ses Olarak Güzel
Kulaklık Sesi İnanılmaz..
Wifisi Çok Hızlı (Facebook-Youtube Videolarını İzleyebiliyorum)
Telefonun Herşeyini Deiştirebiliyorsunuz (Anasayfayı widgetlerle doldurun menünüzü kendinize göre düzenleyin herşey sizin elinizde)
Telefonda Müzik Tanıma Özelliği Vardır Wifi Ve 3g Destekli hattınızdan menüden müzik tanıma özelliği ile televizyondan dinlediğiniz veya bilgisayarda izlediğiniz bir filmin müziğini 10 sn gibi kısa süre dinleterek size adını söyleyeni vs söylüyor)
Şarzı Çok İyi Gidiyor (o kadar film izlememe rağmen müzik dinlememe rağmen beni 1 gün idare ediyor

Kamerası Sabah Öğlen Çok İyi
ama gece flash olmadığı için çekim yapamıyorsunuz (ışıksız ortamda)arkasına java desteğini almış telefonda oyun program sıkıntısı çekmezsiniz (şahsen ben çekmiyordum)
2 gün önce foruma telefonum çöktü diye konu açmıştım telefonu (samsungun sitesinden)indirdiğim fw ile güncellerken hata yapmışım telefon kapanmıştı ama brnslna nickli arkadaş yardımcı olmuştu
telefon v2 dir ve çok iyi durumda 
Telefon Orjinal Kutusuyla İçerisinde : Orjinal Kulaklık (yanından çıkmayan 2 gb hafıza kartı, ben vericem) Şarz Cihazı, Bilgisayara Bağlama Kablosu, Kies Cd Leri,Kullanma Klavuzu
Telefonun Ekranında Veya Dışında Çizgi Yoktur Telefon İlk Aldığım Gibidir
telefonun hiç bi yerinde jelatin kalmamıştır hepsini aldığım gün söktüm

Takas Edeceğim Telefonda En Güncel Sürüm Yüklü Ve Biçimlendirilmiş Halde İstiyorum, Bende O Şekilde Vericem (Varsa İstediği Program Yükleyebilirim)
Telefonda Ücretsiz Map Yokturr Forumdan Araştırıp Kurabilir Benim İşime Yaramadığı İçin Kullanmıyorum
Ben Telefonumu Garantiye Göndermedim Hiç
Alacağım Telefonda Garantiye Gitmemiş Olsun
Gerekirse En fazla 1 ay kullanılmış olsun (daha fazlada olabilir ama kullanım şekline göre değişir..
Telefon Nokia 5800 İle Takas Edilecektir
Eğer Varsa Küçükçekmece Sefaköy (istanbul') da oturan elden takas ederiz
eğer yoksa msnden kameradan açarım telefonu takas etcek kişide açar telefonu inceleriz

Telefon Sadece 5800 La Takas Edilecektir..
Telefonların Karşılaştırması
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız