s5620den yanlışlikla google mapi sildim nerden bulabilirim klavyesiz olanindan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
s5620den yanlışlikla google mapi sildim nerden bulabilirim klavyesiz olanindan
baslikta oldugu gbi ben google mapi sildim ve hc bi yerdn acilmiyo klavyesiz bi google map bulablrseniz cok sevinirim :)

555298

Üye
bende samsuns star w için istiyorum klavyesiz tam ekran orjinalindeki gibi.bulabilirseniz sevinirim.aradım bulamadım.telefondan google mapsın sitesine giriyorum cihazınız desteklemiyor diyor.yardım??

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
Banada biri bularsa sevinced xD ama bakiyorum bütün sitelere ben bulup çalıştırırsam linkİni veririm :)

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
bende samsuns star w için istiyorum klavyesiz tam ekran orjinalindeki gibi.bulabilirseniz sevinirim.aradım bulamadım.telefondan google mapsın sitesine giriyorum cihazınız desteklemiyor diyor.yardım??
dostum siteden firmware yeniden yükle google maps gelir..

monsmons

monsmons

Üye

arkadaşlar klavyeyi kaldırdım güle güle kullanın.

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkurler indirdim calışyor şimdi :) da nasıl klavyesini kapattın anlamdım kendin mi yaptın ardın buldun mu ? :)

555298

Üye

arkadaşlar klavyeyi kaldırdım güle güle kullanın.
beklenmeyen istisna. uygulama bir hataya neden oldu ve dogru calısmayabilir diyor..

monsmons

monsmons

Üye
MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

bu kodu jar dosyasını winrar ile açıp meta-ınf dosyasını açıp manifes dosyasını açıp kodun sonuna yapıştırın yön tuşları gider ayrıca şuan bende bu size yolladığımı kullanıyorum o hata tamamen sizin telefonunuzdan javanızdan yada sizinle alakalı başkabirşeyden kaynaklanıyor.

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
hea ben yükledim hata vaermedi ama biraz yavaş calışyor sanki orjinaline göre ama olsun hiç olmamasından iyidir :)

sentetik

sentetik

Üye
üstad orjinali 2.0 Sürümü. 3.0 Sürümünde GPS ' İ Kullanabilirsin.Klavyeli fln ama GPS İşe yarıo baya

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
Allah sasirtmasında yolumuzu GPSle buluruk elbet xD

kütting

Üye

google map 3.0.2 screen touch.

qewo

Üye
link kırık lütfen yenilermisinniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt