5800 Hackleyince Garanti Dısı Kalırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
5800 Hackleyince Garanti Dısı Kalırmı
5800 Aldım Daha 0 Hackleyecegim ama Korkuyorum Garanti Dısı Kalırmı Diye.Hackleyip yollayanlar varmı.bişey olmazsa 40 sürümü opda cin sitesinden sertifika almadan nasıl hackleyebilirim.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
eğer ki garantiye hackliyken gönderirsen garanti dışı kalır ama formatlayıp tertemiz gönderirsen anlamazlar.. eğer sertifikasız yapmak istiyorsan modifiye edilmiş güncelleme yükleyeceksin.. bundada garantiye göndereceğin zaman orjinal güncellemeyi yükleyip öyle göndermen gerekir formatlarsan bişi değişmez

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
modifiye edilmiş güncellemelerde hiç güzel degil ya sevmiyorum ben onları orjinal nokia olacak sadece hackli istedigin uygulamayı yükleyeceksin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman sertifika alıp programları sertifikalayacaksın..

TopFury

TopFury

Üye
Doğru karar.En güzeli aldığın sertifikanla her kullanacağın uygulamayı tek tek sertifikalaman...
Hem h@ck olmadan daha temiz olur cihaz.
Tek sorun uzun sürer uğraştırır seni onu sertifikala bunu sertifikala... :)

clawiss

clawiss

Üye
bnm telefon şmdi hackli ama format atsam bile rom patcher oluo orda modifikasyon olduqu ıcın bn böyle bşy olduqunu bılmıodum nası eski hline getirebilirim garanti kapsamında olması ıcın yani?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nokia software updater ile yeniden güncelleyerek..

zayimoglu37

Üye
bnm telefon şmdi hackli ama format atsam bile rom patcher oluo orda modifikasyon olduqu ıcın bn böyle bşy olduqunu bılmıodum nası eski hline getirebilirim garanti kapsamında olması ıcın yani?
bence phoenix uile eski softwareye donebilirsin navifirm ile telin orginal softwaresini pc yukle ordan tele yuklersen phoenix ile koay gelsin

WitchKing

Üye
hackle gitsin servise götürdüğündede yazılıma karışamazlar gibime geliyo...

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
sertifikayı opdadanmı alacagım cin sitesine güvn olmazki yarın birgün ıme numaramı kopyalarlar benim tel gider diye korkuyorum

--------------- Ekleme ---------------

sizce opdadan sertifika almalımıyım alanlar varmı.

adil478

Üye
*#7073# yazdn mı olur mu

aleranol

aleranol

Üye
hacklersin ama garantilik bir durum olursa kaldırırsın programı bide biçimlendirirsin sorun olmaz. Onlarla uğraşmana hiç gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt