Öneri CEPFİX DENEYİMİM..

Sponsorlu Bağlantılar

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
CEPFİX DENEYİMİM..
Merhabalar..
Bir çok sitede sizlerinde denk geldiğinizi düşündüğüm cep telefonu tamir servisi reklamı veren Cepfix.com dan bahsetmek istiyorum..
Uzun süredir HTC ONEM7 imde batarya tükenikliği yaşadıktan sonra artık servise verme zamanım geldi diye düşündüm.. Garanti süresi dolduğu için nereye güveneceğimi bilemedim.. Kendi servisi biraz tuzlu fiyat verince arayışa girdim..
Tesadüfi bir şekilde Cepfix.com adresine denk geldim.. Bir kaç haber sitelerinde reklamını görsemde ilgilenmemiştim.. Sitenin size sunduğu en cazip servisi cihazınızı adresinizden alıp tamirini yapıp tekrar adrese teslim etmesiydi..
Yaşadıklarımı adım adım anlatmak istiyorum..
Siteye üye olduktan ve sizden istenen formu doldurduktan sonra sizinle teyit almak için iletişime geçiyorlar..Sitede sadece servis bedeli olan meblayı görebiliyorsunuz..
Ertesi gün kuryeleri kapınıza kadar geliyor.. Cihazınızı detaylı bir şekilde inceleyip gerekli evrağa görünürdeki tüm sorunlarını not ediyor..(ekran kırıklığı, tuş eksikliği vs..)
Cihazınızı paketleyip teslim aldıktan 1-2 saat sonra internet sitesinde Cihazınız Servisi Tarafından Kontrol Ediliyor yazısı çıkıyor..
Ben müşteri temsilcisi ile görüştüğümde fiyat bilgisini öğrendim..Bir çok firma fiyat vermedi bu arada..
Daha sonra site size fiyat bilgisi verip sizden onay istiyor.. Şu fiyata mal olucak onaylıyorsanız Ok leyin gibi.. Ok ledik ten sonra cihaz direk tamire gidiyor ve bunun bilgisinide veriyorlar...
Ben sökülen bataryayı da istiyorum diyerek beklemeye başladım.. 3 iş günü içinde deseler de 5 günde cihazı sorunsuz bir şekilde teslim aldım.. He bu sürede idare etmeniz için 250 TL kapora karşılığında ya S3 mini yada iphone 4s veriyorlar..
Şimdi sitenin (bana göre) avantajlarından bahsedeyim..
1-) Her daim muhatap olabileceğiniz anlayışlı bir müşteri temsilcileri var
2-) Verdikleri vaatlerin hepsini yerine getiriyorlar
3-) Cihazınız servisteyken adım adım takip edebiliyorsunuz
4-) Yaklaşık yada tahmini de olsa fiyat bilgisi alabiliyorsunuz
Tek dez avantajı oldu benim için..
Sitede ki cihaz bilgisi formunu doldururken dikkat edin. Ben Cihaz bataryası %40 da iken telefon kapanıyor yazdım ama onlar %40 yerine " @ da " şeklinde okudukları için 2 gün bekledim..

Farklı sitelerden okuduğum olumsuz bir kaç yorum görsem de olumlu yorum sayısının fazlalığı na güvenerek servise verdim.. Cihaz 35 TL servis bedeli ile beraber 171 TL ye mal oldu..Cihazı verdiğim gibi teslim almam da cabası oldu..
Ama pahalı ama uygun fiyata verdim bilemiyorum..
Takdiri artık sizlerin.. İyi Forumlar..



HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: vusta01


incimsi01

incimsi01

Üye
cepfixi kullanmadım ama bir ara kullanmayı düşünüp kararsız kalmıştım :) Teşekkürler hocam yararlı paylaşım
 
  • Beğen
Tepkiler: Apache11
man20

man20

Üye
Tereddüt edenler için yararlı bir konu olmuş teşekkürler :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: Apache11


Üst Alt