Nokia Ovi Suite 2.2 BETA (2.2.0.124) Nokia N900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Suite 2.2 BETA (2.2.0.124) Nokia N900
PC suite ile tam destek alamadığımız n900 e ovi suite destek vermekekte.Resimleri , kartvizitleri vb uygulamaları sekronize edebilirisniz.

adres:

• Beğen
Tepkiler: ss222, kaan dean, anl_tr ve 1 kişi daha

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Murat çok Teşekkürler N900 deki bilgin ve tecrübenden yararlandıgımız için mutluyum.Saol...:oke:

c.alkan

c.alkan

Üye
surum icin belirlenen bir tarih var mi?

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
surum icin belirlenen bir tarih var mi?

sorunu anlayamadım

adres:

bu adresten beta sürümü indirebilirsin ben yaklaış olarak 1 aydır kullanıyorum oldukça memnunum
17 kere flash attım n900 vanilia sürümünüde kullandığımdan bu senkronize çok gerekli

--------------- Ekleme ---------------

Murat çok Teşekkürler N900 deki bilgin ve tecrübenden yararlandıgımız için mutluyum.Saol...:oke:

ufacık bir katkım olduysa ne mutlu :)

c.alkan

c.alkan

Üye
tam sürüm için yazacaktım eksik yazmışım :d:

kaan dean

kaan dean

Üye
ya arkadaslar burasi belki yeri degil ama bir sorum var... bu cihazin islemcisinin hangi hizda calistigini gormek icin nereye bakmaliyim yada hangi programi kullanmaliyim..

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
diye bir program conky yazan yerden yükleyebilirsin ekte resmi

It looks like this (thanks to rcull for his config tweaks):
Click this bar to view the image.

kaan dean

kaan dean

Üye
murat tesekkurler .. su uygulama kataloglari guncellenmiyor bunun bir cozumu varmidir?

SarpDerun

Üye
Nokia Ovi Suite 2.2 Beta release v.2.2.0.228 çıktı ama ben kulalnıcı adımı unuttuğum için indiremiyorum :D indireniniz varsa paylaşabilirmisiniz.. teşekkürler

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
murat tesekkurler .. su uygulama kataloglari guncellenmiyor bunun bir cozumu varmidir?

sorun tüm kataloglar içinmi
PR1,2 mi kullanıyorsun
biraz ipucu verirmisin
internete sağlıklı girebiliyormusun

johnveysel

Üye
Merhaba, değerli arkadaşlar ben link üzerinden gittiğim rus sitesinden indiremedim ovi suite 2.2 yi çok kısa yardımlarınızı rica ediceğim. nasıl indirilir ? Tşkler saygılar

Merhaba ; Nasıl yapacağız benim acil olarak 2.2 yi indirmem lazım ? Link verirsen çok memnun olurum ilgine şimşiden teşkler .

Nokia Ovi Suite 2.2 Beta release v.2.2.0.228 çıktı ama ben kulalnıcı adımı unuttuğum için indiremiyorum :D indireniniz varsa paylaşabilirmisiniz.. teşekkürler

Merhaba Eğer indirim konusunda yardımcı olur isen çok memnun olurum benim acil olarak İndirmem gerekiyor Ovi suite 2.2 yi ilgine tşk. ederim saygılar

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi

bu linkten direk indir
sonra güncellmeyi unutma yeni güncellme geldi

kaan dean

kaan dean

Üye
Ekstra-devel
maemo exstra -- bu iki katalog guncellenmiyor...
pr1 yada 2 hangisi oldugunu bilmiyorum nerden bakildigini soyleyebilirsen cevap verebilirim..
internet baglantim konusunda sorun yok hollandada ki en hizli internet sirketi:)

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Depo isimlerinde hata yapıyor olabilirsin
Aşağıda Aranel hocadan alıntı adres isimleri ve yöntemi bulunuyor bir kontrol et istersen bende sorunsuz her depoya ulaşıyorum
PR1.1 mi yoksa PR1.2 mi öğrenmek için ayarlara gel anahtar şeklindeki simgeye ordan Ürün hakkında yazan yerin içinde version açıklaması 10.2010.19.1 yada son sayı 1 yerine daha büyük olabilir bu şekildeyse PR1.2 telefonun değilse pr1.1

Depoları eklemek/düzenlemek nasıl yapılır?
Maemo 5'de depoları düzenlemek için; Menü > Uygulama Yöneticisi'ne girin. Uygulama Yöneticisi başlığına tıklayın, aşağıya inen menüde Uygulama katalogları'nı seçin. Cihaz listeyi güncelleme gereksinimi duyabilir. Ardından, katalogların bir listesi gelecektir. Listede kaydırma yaparak istediğiniz depoyu bulabilirsiniz. Bu depoları düzenlerken ne yaptığınızı bilmeniz çok önemlidir. Depo eklemek için Yeni butonuna basmanız ve gerekli bilgileri doldurmanız gerekir.
Bazı önemli depoların bilgileri
Extras Testing
DIKKAT: Bu depodaki paketlerin doğru çalıştığını sadece paketin geliştiricisi iddia eder. Topluluk onayından geçmemiştir. Risklidir.
Katalog adı: Maemo extras-testing
Web adresi:
Dağıtım: fremantle
Bileşenler: free non-free
Extras Devel
DIKKAT: Bu depodaki paketlerin doğru çalıştığını kimse iddia etmez. Çok risklidir. İşiniz bittiğinde depoyu Etkisiz olarak işaretlemeyi unutmayın. Buradaki güncellemeleri kurmayın.
Katalog adı: Maemo extras-devel
Web adresi:
Dağıtım: fremantle
Bileşenler: free non-free
Mozilla Catalog
DIKKAT: Bu depodaki paketlerin doğru çalıştığını Mozilla iddia etmektedir. Eğer Mozilla'ya güveniyorsanız (ki Firefox kullanıyorsanız güveniyorsunuzdur) depoyu kullanabilirsiniz. Buradan, N900 için Mobil Firefox (Fennec) alınabilir.
Katalog adı: Mozilla Catalog
Web adresi:
Dağıtım: chinook
Bileşenler: release

kaan dean

kaan dean

Üye
murat telefon PR1.1kataloglari tekrar girdim ama yine ayni sorun guncellenemiyor dediii.. ne yapamami tavsiye edersin..?

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Adresleri senmi kurdun zaten ilk olarak guncelle seçeneği ile teli pr1.2 yap güncel sürümü al sonra kurulumayan depo isimlerini görüntüsünü alıp siteye koy bakalım nerde hata var

kaan dean

kaan dean

Üye
valla pr1 pr2 olarak nerden degisitrecegimi bilmiyorum... su an ovi suiteden yeniden yukluyorum teli.. bunu nerden yapicagimi yazabilirsen cok sevinirim...

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Ovi suiti nerden kurdun ayrıca ovi suitde guncelle bolumunde zaten telofonu gunceller ve pr1.2 olur

kaan dean

kaan dean

Üye
murat ovi suiti senin verdigin linkten kurdum gayet basarili...telefonu ise en son yayinlanan guncellemeyle yukledim yine pr1 di... ovi suite yukleme yaptim yine pr1 oldu... deli olucam kiriicam makineyii

mozdogan

mozdogan

Üye
PR1.2 yukledikten sonra WLAN disinda GPRS kullanarak internete giremiyorum. Bu problemle karsilasan baska birileri daha var sanki? Ne yapmam gerekli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt