Depo isimlerinde hata yapıyor olabilirsin
Aşağıda Aranel hocadan alıntı adres isimleri ve yöntemi bulunuyor bir kontrol et istersen bende sorunsuz her depoya ulaşıyorum
PR1.1 mi yoksa PR1.2 mi öğrenmek için ayarlara gel anahtar şeklindeki simgeye ordan Ürün hakkında yazan yerin içinde version açıklaması 10.2010.19.1 yada son sayı 1 yerine daha büyük olabilir bu şekildeyse PR1.2 telefonun değilse pr1.1
Depoları eklemek/düzenlemek nasıl yapılır?
Maemo 5'de depoları düzenlemek için; Menü > Uygulama Yöneticisi'ne girin. Uygulama Yöneticisi başlığına tıklayın, aşağıya inen menüde Uygulama katalogları'nı seçin. Cihaz listeyi güncelleme gereksinimi duyabilir. Ardından, katalogların bir listesi gelecektir. Listede kaydırma yaparak istediğiniz depoyu bulabilirsiniz. Bu depoları düzenlerken ne yaptığınızı bilmeniz çok önemlidir. Depo eklemek için Yeni butonuna basmanız ve gerekli bilgileri doldurmanız gerekir.
Bazı önemli depoların bilgileri
Extras Testing
DIKKAT: Bu depodaki paketlerin doğru çalıştığını sadece paketin geliştiricisi iddia eder. Topluluk onayından geçmemiştir. Risklidir.
Katalog adı: Maemo extras-testing
Web adresi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dağıtım: fremantle
Bileşenler: free non-free
Extras Devel
DIKKAT: Bu depodaki paketlerin doğru çalıştığını kimse iddia etmez. Çok risklidir. İşiniz bittiğinde depoyu Etkisiz olarak işaretlemeyi unutmayın. Buradaki güncellemeleri kurmayın.
Katalog adı: Maemo extras-devel
Web adresi:
Dağıtım: fremantle
Bileşenler: free non-free
Mozilla Catalog
DIKKAT: Bu depodaki paketlerin doğru çalıştığını Mozilla iddia etmektedir. Eğer Mozilla'ya güveniyorsanız (ki Firefox kullanıyorsanız güveniyorsunuzdur) depoyu kullanabilirsiniz. Buradan, N900 için Mobil Firefox (Fennec) alınabilir.
Katalog adı: Mozilla Catalog
Web adresi:
Dağıtım: chinook
Bileşenler: release