samsunglar için şarj problemini giderme çözümleri???

Sponsorlu Bağlantılar

viran474

Üye
bence sahte batarya kullandığımız için.mesela benim orjinal batarya vardı 3 boyunca şarj etmeden kullanabiliyordum o eskiyince(batarya şişti artık kapağı kapatamıyordum) yenisini yani sahte batarya aldım onu bir ay boyunca kullandım o da aynen gidiyordu ama daha sonra bu günlere hatta saatlere düştü.ne yapalım yeni telefon almaktan başka çare yok

hhhgggffff

Üye
samsung s5603 kullaniyorum telefonda hergün internet bağlantısı ve 100 e yakın msj ve kısa görüşmelerim gerçekleşmesine rağmen 3 gün kullanıyorum ki ideal bi zaman dilimi bence bunun için telefon güç tasarrufu modunda ve tuş kilidini 10 snde tutuyorum ayrıca batarya tam bitmeden ve tam dolmadan asla şarjdan çıkarmam geceden sabaha kadarda şarjda tutmam ve şarjdayken telefondan herhangi bi işlem yapmıyorum 8 aydır kullanıyorum deneyebilirsiniz sahte bataryalara 10 lira vermek yerine orjinal bataryaya 35 lira vermeyi daha mantıklı nuluyorum.

exil58

exil58

Üye
:hmmmARKADAŞLAR BANA BİR SÖYLERMİSİNİZ HANGİ CEP TELEFONUN ŞARJI 5 6 VEYA BİR HAFTA GİDİYOR AMA BİR ŞARTIM DAHA VAR HEM MÜZİK DİNLEYECEM KAMERAYI KULLANACAM ONDAN SONRA JAVA PROGRAMLARINI KULLANACAM VAR MI BÖYLE BİR TL SÖYLERMİSİNİ :d:

gunay45

gunay45

Üye
valla arkdaşlar samsun s5233wi kullanıyorum maaşallah 3yada 4günde bir şarj ediyom ne kadar kurcalarsanız okadar az gidiyo şarzı ama bu her telefonda boyle arkdaşımda nokia 5800var 2günde bir şarza takıyomuş yani kullanıma bağlı

--------------- Ekleme ---------------

:hmmmARKADAŞLAR BANA BİR SÖYLERMİSİNİZ HANGİ CEP TELEFONUN ŞARJI 5 6 VEYA BİR HAFTA GİDİYOR AMA BİR ŞARTIM DAHA VAR HEM MÜZİK DİNLEYECEM KAMERAYI KULLANACAM ONDAN SONRA JAVA PROGRAMLARINI KULLANACAM VAR MI BÖYLE BİR TL SÖYLERMİSİNİ :d:

anca yanında akü gezdirmen gerekiyo ama onuda arda bir şarj etmen gerekiyo
:d::d:

blackdragon7

Üye
ya ben d900i kullanıcısıyım ben çok fazla mp3 dinlerim oyun fln oynarım ve şarzı yarım gün gidiyor ve buna bir çözüm arıyorum ekran parlaklığını düşür dediler denicem ama olcağını pek sanmıyorum :hmmm lütfen bi çözüm bulun şuna ya yoksa kafayı yicem :vur :vur :vur

----------Eklendi @ 09:38:17 ---------- Yazıldı @ 09:33:40 ----------

:sarıl::ehe:kop::hmmm:hih::d::naughty::ağlarım::oke::islik:angry::aha::off::op::nono::aman2:|-):yuru:P::pro::bilmm:megafon:(h):alkis:ah:vur:bye2::dry::good::kotu::tşk::rica::bablik::bigstar::evet::yagmur::disko::catcat::gunes::duello::rock::havai::teslimol::hayalet::dondum::dayak::cigara::bira2::yavrum::zuhaha:sopa::emoamca::halay3::halay2::halay1::hoba::dansöz::trip::utandım:<3!utan!:koş::oku::kıskıs::tebessüm::ban::'(:firefox::nazar::bye::sır::!!!::huhu::türkiye1::$:s:o:ünlem:(A):(6)::|(U)(L)8-|<:o)8-)+o(:sukur::oha2::muha::dance::züü::sahan::birak::sahan2::zzz::ohannes::kro2::eller::hehe::walk::cnfsd::salincak::sirit::smdance::mahcup::seytan6::p:destere::grrr::fkr::pasta::cry::nargile::utan:pro2::locked::kac::korktum::dgunu::bakim::bud::stres::alsana::sofer::oley:hakem::kahve::scooter::icelim::sinir:10numara::worshippy::oku:pokey::ok2::gul::D:maxicep::polis::lac::no::bann::kirbac::konus::sos:lamer::bangin::artist::thumbup::seytan::anlas::duvar2::oha::smartass::turkiye::gun1::gun1::sopa::dover::agla2::kop2::box:close_tema::agla:blink::bira::heyo2::horse::spr:spr:zong::rica::tşk::pc::deal::lol

sinanpp

sinanpp

Üye
daha uzuyo ben yaptım olluyo

Üst Alt