samsunglar için şarj problemini giderme çözümleri???

Sponsorlu Bağlantılar

refereee

Üye
    Konu Sahibi
samsunglar için şarj problemini giderme çözümleri???
samsunglar için şarj problemini gidermek için neler yapabiliriz... önerileriniz, kullandığınız yöntemler nelerdir arkadaşlar... ya da uzun süre giden batarya olabilir mi ?

• Beğen
Tepkiler: zamansizmerde

paradox1026

paradox1026

Üye
samsung da cok uygulama mevcut sarzın kısa surede bitmesi normal ben onu bunu bilmem en iyisi nokia kalite abi:)

refereee

Üye
    Konu Sahibi
6300 da da şarj az gidiyor ... genelleme yapmak yanlış ancak samsunglara göre daha fazla tabi ki...Benim sorum da bu zaten bataryanın uzun süre gitmedi için neler yapabiliriz...?

esmercocuq35

Üye
valla bi çaresi yok gibi görünüo hergün şarj hergün şarj

emreemre01

Üye
arkadaşlar forumda vermiştim bu özelliği olan telefonlarda işe yarıyo

arkadaşlar şu telefonlar hakkında bilmediğimiz ne çok şey var diye düşünüyorum gelelim meseleye 6630 6680 6681 n_70 n_72 n_80 n_73 n_95 ve diğer n serisi teller için telefonumuzun ayarlar şebeke ayarları şebeke modu na tıklayın 2 seçenek var 1 çift mod 2 gsm biz gsm olanı seçeceğiz tel yeniden başlatılsınmı diyecek ve işlem bitecek böylece telefonunuzun gerçek şarj ömrü ortaya çıkmış olacak .....

bir arkadaşımız n 80 almış şarjı 1 günü geçmiyormuş k.v.k ya götürmüş orada bu işlemi anlatmışlar ve yapmışlar telin şarj sorunu düzeldi o çift mod bizim ülke şebekelerinde kullanılmıyormuş o yüzden telin şarjı dayanmıyormuş ... not 6630 dan daha alt modellerde gsm seçeneği olmadığı için bu işlem uygulanamamaktadır..

refereee

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu paylaşım güzelde dikkat ettiysen ben samsunlar için diye yazmıştım... samsunglar ile ilgili bir bilgin var mı acaba...

danger03

danger03

Üye
yeni çıkan samsung g600 şarj ömrü normal gece gündüz kullanım konuşma 3 gün gidiyor ortalama, diye bilgi edindim ama daha detaylı bir inceleme yapmak gerek

carisma58

Üye
samsung da özel kodlara başvurmazsan iyi gider batarya örneğin ses yükseltme falan yapmak performans gerektirdiğinden daha fazla pil çeker yani akıma ihtiyaç duyar bunları norm yap bence

okankop

Üye
samsunga yapabilecek bişey yok nokia iyi ama samsung kötü değil

cellllo

Üye
bence ekran parlaklığını düşürmeyi deneyin bi gün daha uzuyo ben yaptım olluyo gerçekten....

polat_ketur_76

Üye
iyi ve güzel uygulamalar var o yüzden çok gidiyor sanırım herhalde öyle değil mi? yani hak verelim azicik

mhmtgncr

Üye
ekran ısıgını minimum yapmak-tus aydınlatmasını sadece gece acmak-gprs i kapatmak u 600 için nerdeyse 1-2 gün artırıyo sarjı..ayrıca bi forumda bi arkadas x820 nin u600 e uyumlu oldugunu ve bu telin bataryasının 1 hafta gittigini söledi,bunu aramızda deneyen varmı?????????

tolga15

Üye
kardeş şarj sorununu ekran ın parlaklığını düşürerek düzeltebilirsin

fethisagol

fethisagol

Üye
sarj takarken sorunmu oluyorsun? Beimki sarj sorunu hiç çıkmadı 4-5 gün gidiyor Benim yöntemim;Bataryalı bitmeden sarj takarken pillin hafızası yarısı bozuğuyor Örneğin pil dolu iken ekranda pillin boş olduğu gösterir gibi olur bunu iyileşmeyi tek yolu vardır
Batarya bitere kadar devam etmelisin Telefonun kendiisni kapanıyo siz telefonu açsanız bittene kadar devam etmelisin böylece komple sarj bitmiş olur ilk aldığın sarja takılı gibi 16 saatte beklemek zorundadır Bu kadar beklemek istemiyorsanız pilin ömrü kısar ve sarj sorunu çekersiniz
ilk 16 saatten sonra telefonunuz rahatca kullanabilirsin ilk sarj bitti sonra en az sarja 3 değil 5 saatte ihtiyaç olur Boşuna beklemek istemiyorsanız çift batarya taşırmayı öneririm

esmercocuq35

Üye
arkadaşlar bende d900i var 1 gün gidiodu şimdi ekran parlaklık ayarını düşürdüm 2 gün gidio şimdi bence bi deneyin göreceksiniz farkı

cetinivgen

Üye
Beyler Ekran Kontrastını Düşürün, şebeke Aramayı Manuele Alın, Fazla Oyun Oynamayın, Müzik Dinlemeyin, üç Gün Kesin Gider. Tabi Bu Konuşma Sürenizede Bağlı, Samsungu Nokia Telefonlardan Ayıran Tek Yönü Tasarım Harikası Olması Bence Nokya Takoz üretim Yapıyo Beyler. Nokia Teknolojisi Samsungta Olsa Ne Baba Olurdu.

funky_emre

Üye
eywallah

cross77

cross77

Üye
tuş takımı aydınlatmasını gece olarak ayarlıyorum ekran kontrastını düşürüyorum sonuç mükkemel tavsiye ederim

mycaptive

Üye
hareketli ekran koruyucu kullanmamak ve ana ekran resminide normal hareketsiz resimler kullanmanı tavsiye ederim. ben denedim azda olsa faydasını gördüm

Silinen Üye 248726

Kapalı Hesap
bende d600 kullanıyorum çözümü yok sen kullanabildiğin en iyi özellikleri kullan yine aynı gidiyo zaten parlaklıgı falan kısma yani

Üst Alt