samsunglar için şarj problemini giderme çözümleri???

Sponsorlu Bağlantılar

cntr555

Üye
3 yöntem var benim bildiğim:
1.Ekran parlaklığını 2. kademeye düşürün,
2.Bant seçimi menüsünde üç bantlı yerine GSM 900/1800 seçin,
3.*#4777*8665# kodunu yazın.Gelen menüde 2 (GPRS bağlantı kesme) seçin.(Her telefonu açışta aktif olduğundan yeniden yapmalısınız.E harfide gider ana ekrandan)
Ayrıca bunların telefona zarar verip vermediğini bilmiyorum,sorumluluk sizin

berker_saw

Üye
arkadaşlar bende samsung L760 war şarjı mükemmel dayanıo,,,ekran parlaklığı son sewiyede olsa bile çok rahat 3-4 gün gidio,,,hatta abartmıyorum bi keresinde akşam müzik dinleyerek uyuya kalmıştım sabah kalktığımda batarya daha bitmemişti ama bitmek üzereydi... ama diğer samsunglar için bunu diemiyecem çünkü daha önce bende samsung E250 wardı şarjı 1 gün bile dayanmıodu...

karizma-okan

Üye
arkadaşlar bendede d900i var telefonu hiç ellemedim müzik dinlemedim çağrılara cevap verdim sadece 9 gün şarz gitti bi deneyin

--------------- Ekleme ---------------

telefonusadece çağrılara cevap vererek deneyin müzik falan dinlemeyin

S_R_S_R__YK

Üye
eren bitiyo larrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

candemir316

candemir316

Üye
doğru söylüyosun arkdaşım bende L-760 var ekran parlaklığını ve tuş takımı aydınlatması ayarı çektim telefona gündüz yanmıyor akşm saat 20:00 den itibaren kullandıkça yanıyor tavsiye ederim yaklaşık 4gün güzelce gidiyor bide ben avea cepöğrenciyim telefon elimden neredeyse düşmüyor!..:sn:

the_end_u600

Üye
walla ekran parlaklıgını kıs telı sessızde kullan fazla mp3 dınleme oyun oynama mx.3 gun gıder
bende u 600 war ole oluyo tabı kullanıstan kullanısa fark var

ilocan

Üye
Bende De E250 Var şarj Olayını Denedim En Fazla 20 Saat Dayanıyo Anlıcağınız 1 Gün Bile Gitmiyor Bi çaresini Bilen Varsa Gerçekten Yardımcı Olsun

tool_x

Üye
bence ekran parlaklığını düşürmeyi deneyin bi gün daha uzuyo ben yaptım olluyo gerçekten....
parlaklık deistir cok ise yarıyor hatta tus takımı ısıklarını zamnlı ayarlla ben oyle kullanıyorum

Altun.

Altun.

Üye
Bende De E250 Var şarj Olayını Denedim En Fazla 20 Saat Dayanıyo Anlıcağınız 1 Gün Bile Gitmiyor Bi çaresini Bilen Varsa Gerçekten Yardımcı Olsun

bende de e250 war 3 gun gşdşyr şarjı. tel elimden düşmyr paso mesaj çekmem rağmen.

ekranı en kısık seviyeye aldım
şebeke seçimini 3 bant yerine 900-1800 yaptım
tuştakımının ışığını full kapadım

bu şekilde 3 gun gidiyr...

deneyin derim kesin sonuç

DaGeTe

Üye
arkadaşlar şöyle bir olay var müzik dinlemediğin sürece samsunglar en az 3 gün rahatlıkla gidiyor ama müzik ve kamera şarjın bitmesinde en büyük sebep + kesinlikle hoparlörün sesini yükseltmeyin o da çok götürüyor haberiniz olsun yok ben yüksek ses isterim şarja ihtiyacım yok derseniz eyw.

mfa42

Üye
arkadaşlar benim tel e830 batarya 1 gun dayanıodu (ilk geldiginde) nette arastırdım menuden ayarlara>ekran ayarı>parlaklıgı sec biraz indir
sonra kaydedip geri diyoz>andınlatma ayarlarına girip>tus takımı aydınlatması>gece yi uygula
bu kadar :D
tuslar sadece aksamları yanacak arkadaslar
tşk rü hak ettim demi + verin okmu

ffatihh23

ffatihh23

Üye
kardeş eğer şarj problemi çekiyorsan zaten samsung gibi bir seçim yapman hata bence yazık olmuş bence git sat o fiyata bir 6630 al forumdanda babalar gibi sonuna kadar yararlan yani e250 zaten başlı başına bir hata bence kafa afaya takas ediyorlarsa git et yani ben 3 senedir 6630 kullanıyordum n81 gelmese satmazdım eğer kullanırsan sende anlarsın hayatta unutmayacağım 3 telefondan biridir 6630 herşeyiyle o zamanın bence en mükemmeli şuanda bile kullanılış açısıından ilk 10a girebileceğini düsünüyorum

ozturkmbss

Üye
Öncelikle e250'nin şarzı az gidiyor diye " onu sat da 6630 al " demek tuhaf. e250 160 ytl, 6630 300 ytl. elma ile armudu karşılaştırıyorsunuz. " Şarz lazımsa ne Nokia'sı Philips xenium türü telefon alın " bari dense.

Arkadaşlar hatırlatayım dedim. Yeni telefonların çoğu usb'den şarj oluyor. Şarj bitse bile her yerde bilgisayar var. Kablom hep yanımda oluyor. Şarj meselesini hiç kafaya takmıyorum.

ierkam95

Üye
arkadaşlar ayarlardan ekrana girin parlakgını düşürün kaydedin sonra aydınlatma ayarlarına gir tuş takımını aydınlarması diye bir secenek olacak
gir en baştaki boşlugu gece yap kaydet sebeke ayarlarına gir bant seçimine gir telefon 3 bantlı destekliyosa gsm 900/1800 secenegini işaretlet tamam mi????
saygılarımlar

erkamacar

samsunglar için şarj problemini gidermek için neler yapabiliriz... önerileriniz, kullandığınız yöntemler nelerdir arkadaşlar... ya da uzun süre giden batarya olabilir mi ?

al kardeş senin için bir daha yazdım daha rahat görürsün :oke:
arkadaşlar ayarlardan ekrana girin parlakgını düşürün kaydedin sonra aydınlatma ayarlarına gir tuş takımını aydınlarması diye bir secenek olacak
gir en baştaki boşlugu gece yap kaydet sebeke ayarlarına gir bant seçimine gir telefon 3 bantlı destekliyosa gsm 900/1800 secenegini işaretlet tamam mi????
saygılarımlar

erkamacar

olivetti

olivetti

Üye
müziği yüksek sesle dinleme zil sesi şiddetini çok az düşür.gereksiz yere kurcalama.ben n73 almadan siemens s65 vardı.şarj ömrü 1.5 gün gidiyordu. gündüz aydınlatmayı tamamen kapatıp gecede çok az açarak 1 güne yakın şarj ömrü ekledim.

komikaze1905

Üye
telefonu telefon olarak kullan yeter zırt pırt mp3 oyun oynarsan şarj biter

dipower

dipower

Üye
arkadas lar onun kullanımna göre değişio bende u600 wsar bu forumda da söyle bi şifre wardı u600 de oluo da dfier samsunglarda olurmu bilimem benim u600 3 gün gidiodu,normaol konusma filan sifreyi yazınca 6 gün gidio sifreyi werem yardımcı olu bilki *#4777*8665# işte bukadar ordan 2 olan seçeneği seçin we taam her telefonu kapatım açtığınızda girin edge4 apancaktır

kemalx6

Üye
arkadaşlar sarj sorununu ortadan tamemn kaldırıyorum ögrenmek isteyen varmı

samsunglarda şarj sorununu çözdum

ögrenmek isteyen varmı arkadaşlar

ögrenmek isteyen varsa şarsınız 4 güne yuksetecek yöntem burda

arkadaşlar şarjınısın az gitme nedenı tek şeye baglı telofunun ilk şarj yabma sorunu normalde 12 saat gibi bi sürede yenı bır tel veya yenı bır batarya şarj etmek lazım ama bu yenı nesıl telefonlarda olmuyor telofonlar 12 saaat süreyı doldurmadan bataryadakı şarjı kesiyor buda bataryanın yeterlı verım vermesını engelıyor yanı yenı nesıl telofonlar otomatik olarak şarjzı kesiyor bataryanın yeteri kadar genış elektırık almasını engelıyor bunu çözmenın yolu var

anlıcanız bataryada ilk şarj çok önemlı ama bunu telınızde gerçekleştiremezsınız tabıkı bunun formulu var

arkadaşlar bunun tek formulu yenı bır batarya alacaksınız ve ilk şarsını telefonunzda yabmıcaksınız pekı nasıl yabacaksınız söyleyım hemen her bataryayı şarj eden bır cihaz var o ciyazı alacaksınız ve yenı bataryanızı 12 saat baglı olarak şarj edeceksınız böylece batarya güzücünüz 100\100 artacak denenmışdır ve başarılı olmuşdur

drozdov

Üye
Öncelikle e250'nin şarzı az gidiyor diye " onu sat da 6630 al " demek tuhaf. e250 160 ytl, 6630 300 ytl. elma ile armudu karşılaştırıyorsunuz. " Şarz lazımsa ne Nokia'sı Philips xenium türü telefon alın " bari dense.

Arkadaşlar hatırlatayım dedim. Yeni telefonların çoğu usb'den şarj oluyor. Şarj bitse bile her yerde bilgisayar var. Kablom hep yanımda oluyor. Şarj meselesini hiç kafaya takmıyorum.
akıllı adamın hali başka oluyor......

royan_367

royan_367

Üye
ya ben parlaklığı 1 yaptım ama gene de şarjı 1 gün gidio.ayrıcca bekleme modunda da çok şarj yiyo =(

Üst Alt