samsunglar için şarj problemini giderme çözümleri???

Sponsorlu Bağlantılar

adrias

adrias

Üye
bende samsung i550w var en az 3 gün gider şarjı

tenton

Üye
paylaşım için saol

streetbasketbal

Üye
ayrıca ekran ayarını kısıncı daha çabuk doluyor şarj denenmiştir...

oflu250

oflu250

Üye
arkadaşlar benim bikaç önerim var:1.menu-ayarlar-ekran ayarları-parlaklık,tek dişe kadar düşür çünki o bile yeter ekranı görmeğe,2.menu-ayarlar-aydınlatma ayarları-tuş takımı aydınlatması onu başlangıç ve bitiş diye ayarlayın neye göre gündüz saatlerinde yanmasın gerekyok,3.menu-ayarlar-şebeke servisleri-7 bant seçimi-ayarla GSM-900/1800 bütün bunları yapın standby konumundaki süreyi 3,5 güne çıkar hatta kurcalamazsanız tel'i 4 gün bile gider ben bikeresinde 4. gün akşam taktım şarja kullanıma bağlı tabii ama bu yöntemler enazından 1 gündaha fark ettirir

ozocan

Üye
Arkadaşlar bende e 740 var çok tatlı hoşuma gidiyo ama 1 aydır falan sadece usb den şarj oluyor adaptörü kabul etmiyo yardım edin lütfeeennnn

oflu250

oflu250

Üye
arkadaşlar ben denedim e250 3 gün gidiyor hiç kurcalamazsan 4 gün şunları yapın:öncelikle ekran parlaklık tek göze kadar düşürün,sonra şebeke servisleri bant seçimi 900/1800 deyin ayarlayın(3 bantta çok enerji harcar) sonra en önemlisi tuş takımı aydınlatması ayarlardan girin aydınlatma-tuş takımı aydınlatması 10 sn karatma5 sn sonra da aydınlatma süresini AYARLANAN ZAMAN yapın süresini ayarlayın mesela sabah 07:00 ile akşam 16:00 diye ayarlayın göreceksiniz şarjı daha uzun gidecek tabiiki telle nekadar oynadığnızda önemli ama sürenin uzayacağına emin olun

mustafa603

mustafa603

Üye
Beyler Ekran Kontrastını Düşürün, şebeke Aramayı Manuele Alın, Fazla Oyun Oynamayın, Müzik Dinlemeyin, üç Gün Kesin Gider. Tabi Bu Konuşma Sürenizede Bağlı, Samsungu Nokia Telefonlardan Ayıran Tek Yönü Tasarım Harikası Olması Bence Nokya Takoz üretim Yapıyo Beyler. Nokia Teknolojisi Samsungta Olsa Ne Baba Olurdu.
iyide bilader ztn biz bu telefonu muzik dinlemek ve oyun oynamak için almıozmu eğer snn dedigin gibi yaparsak özellıgı olan bi telefona ne gerek var ki 3310 da görur senın ısınııı

topsecret24

Üye
i550w modelınde tuş takımının aydınlatmasını nasıl kapatacağız.
bu modelde böyle bır menu yokmu??

sro____cu

Üye
tuş takımı ışığını kapat faydasını qöreceksin

ferhat_o5

Üye
Ben l700 kullanıyorum şarzı minimum 3 gün gidiyor nekadar oyun oynasamda müzik dinlesemde bu böyle arkadaşlar bataryası e 250 ninkinde büyük

nwzt

nwzt

Üye
telefonların batarya süresi minumum 2 gün olması lazım ama özellik arttıkça batarya süresi azalıyor 500-1000 tl arasında para öduyosunuz batarya 1-2 gun gidiyor hele iphone n95-96 u600 bunlar konusuldugu zaman batarya 1 gün zor gidiyor üreticilerin yeni nesil batarya kullanmaları lazım örnek philips x800 10-15 gün gidiyor özellikleride güzel ama yazılımı eksik gunde 2-3 saat konusmaya bile 10 gun gidiyor. diğer üreticilerin örnek alması lazım biz markayız diye görmezden gelmesinler kullansınlar yeni nesil bataryaları

Nillowa

Üye
şarj için herhangi bir çözüm yok sanırım bende de samsung war we her gün şarjda :S

omeraydo

omeraydo

Üye
size küçük bir püf noktası samsung lar için saydıklarınızın yanında garip gelebilir ama bir kaç denemeden sonra anlayacaksınız durumu olay birazda hafıza kartının bataryadan çektiği güç ile alakalı 1 saat önce şarj ettiğiniz telefonunuzun pil göstergesinin düşmeye başladığını gördüyseniz hemen hafıza kartınızı soketinden çıkarıp tekrar takın bilginize. hafıza kartı sürekli bataryadan enerji kullanan bir parça olduğu için bilgilerin kalıcılığını sağlamak adına enerji tüketir ilginç ama yararlıdır söylediğim yöntem ve orjinal hafıza kartlarını kullanın

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye

mehmet_03

Üye
arkadaşım eğer uzun süreli şarj seçeneği istiyosan tuş takımı işığını kapatman lazım böylece şarjı normalden 1 gün daha fazla gidiyo bu seçenek e250 de şarjı 2.5 güne çıkardı d520 de ise 2 güne test edildi onayladı gerisi size kalmış bunada garanti verebilirim saygılarımla....:oke:

ism@il 54

ism@il 54

Üye
benim m620 nin şarjı 4-5 gün gidiyo.

epson81

epson81

Üye
arkadaş bua konuyu sen nokia içinmi yoksa samsung içinmi açtın

cermin007

Üye
Sıfır G600 aldım şarjı 1.5 gün gidiyor.
Sürekli açık, aşırı konuşma yok,oyun yok, müzik yok
U600 vardı rahmetlinin şarjının 2 günden fazla gittiğini görmedim.
Şu bir kesinki Samsung batarya konusunda ÖZÜRLÜ !!!

CRYSİS 2009

Üye
:vurbeyler bende samsung innov8 var 2008in 1 aralığında aldım 1 ay öncede yeni versiyon yüklettim ve pili deiştirdiler. yeni versiyonda pil süresinin iyileştirildiği yazıyodu ama ben pek bi fark görmedim. Samsung harbiden pil konusunda özürlü. bundan önce SE k750i vardı o bile 3 günden fazla gidiyodu..

gelecek3535

Üye
Samsung shark 2 şarj telefonla konuşma ,resim,video,uygulamalar şarj 5 gün gidiyor,ekran amoled fiyatı ise 470 tl süper telefon hele ekranı çok canlı şarşı uzun giden nitelikli tek samsung telefonu 1 aydır kullanıyorum ,araştırın görün,samsung shark 2 unutmayın.

Üst Alt