KVK ya Gönderdiğim Nokia 5800. ( YÜKSEK SEVİYE - LHUB a gönderildi.)

Sponsorlu Bağlantılar

malatyalı_44

Üye
n78 telefonumun sol alt hoparlörü bozulmuştu kvk ya verdim 1 hafta içinde yapıp verdiler ancak 2 ay sonra bu sefer hem alt hemde üst hoparlör bozuldu telefonu kvkya vereli 2 hafta olmasına rağmen ortada birşey yok kvk yı aradığımda telefonun laboratuvara gönderildiğini ve arızanın büyük olduğunu söyledi eğer telefon yapılamazsa değişim uygulanacak denildi diyelim ki telefon yapılamadı değişim yapılacak ancak n78in sıfırı kalktı yerine nasıl bir telefon verirler

hackerhan

hackerhan

Üye
n78 telefonumun sol alt hoparlörü bozulmuştu kvk ya verdim 1 hafta içinde yapıp verdiler ancak 2 ay sonra bu sefer hem alt hemde üst hoparlör bozuldu telefonu kvkya vereli 2 hafta olmasına rağmen ortada birşey yok kvk yı aradığımda telefonun laboratuvara gönderildiğini ve arızanın büyük olduğunu söyledi eğer telefon yapılamazsa değişim uygulanacak denildi diyelim ki telefon yapılamadı değişim yapılacak ancak n78in sıfırı kalktı yerine nasıl bir telefon verirler
Bİr üst modelini verirler kardeş. Bir üst modeli de; ondan sonra çıkan ve şu an piyasada 0 ı bulunan N xx klansmanındaki teldir.

malatyalı_44

Üye
inşallah dediğin gibidir kardeş

hackerhan

hackerhan

Üye
Öyledir :D

ilkayci

ilkayci

Üye
Telefon oldu diye mesaj geldi cuma günü gittim aldım telefonu gayet güzel bir sorun yok, çizik yok :) ama daha önce de 30 iş gününü geçtiği için mahkemeye başvurmuştum. :) şimdi ne yapayım sizce?

malatyalı_44

Üye
bugün kvk ve nokiayı aradığımda değişim yapılacak yurtdışından cihaz bekliyoruz dediler :allalla:

ilkayci

ilkayci

Üye
dışı aynı kalıyor içini değiştiriyorlar. bana da öyle demişlerdi.

malatyalı_44

Üye
bugün kvk ve nokiayı aradığımda değişim yapılacak yurtdışından cihaz bekliyoruz dediler :allalla:
n78in sıfırı yok inşallah n78 gönderirler n78 vermezse ya aynı özellikli telefon yada para iadesi isteyeceğim

hackerhan

hackerhan

Üye
Telefon oldu diye mesaj geldi cuma günü gittim aldım telefonu gayet güzel bir sorun yok, çizik yok :) ama daha önce de 30 iş gününü geçtiği için mahkemeye başvurmuştum. :) şimdi ne yapayım sizce?
telin olmuşsa ben olsam uzatmam:evet: ama sen bilirsin dava hakkın var yani :oke:.

--------------- Ekleme ---------------

n78in sıfırı yok inşallah n78 gönderirler n78 vermezse ya aynı özellikli telefon yada para iadesi isteyeceğim
bulurlar onlar:)bakalım ne gelcek yurtdışından merak ettim şimdi.:hmmm

malatyalı_44

Üye
telin olmuşsa ben olsam uzatmam:evet: ama sen bilirsin dava hakkın var yani :oke:.

bulurlar onlar:)bakalım ne gelcek yurtdışından merak ettim şimdi.:hmmm
sonucu alınca yazarım

OğuzcanAbi

Üye
bende bi telefon wardı 3 kez kasa açıklığı sebebiyle garantiye gönderdim 3.de telofun yandaki plastik yerleri demir yapmışlar

emr-erock

emr-erock

Üye
nasıl oluo ya resim falan koyarmısn göremek isterim arkadaşım.. ?

By Savliusta

By Savliusta

Üye
arkadalkar bende kasa sorunundan yolladım ayrıca telde reset atma sorunları vardı tahmini kaç güne gelir sizce ?
birde kasa değişirmi ?

vehip

Üye
MÜŞTERİ BİLGİLERİ

Form No/Servis Kabul No
Model N5800 NOKIA XPRESS MUSIC BLACK-RED/ N5800
ONARIM BİLGİLERİ

Garanti Durumu Garanti DahiliAlınan Parça 1xKALEM-
1xPİL KAPAĞI-
1xPİL(206765)-
Müşteri Şikayeti KAMERA DA SIYAH EKRAN BAZI UYGULAMALARA GIRILDIGINDE CIKMIYOR SUREKLI DONUYOR DEGISIM ISTENIYORServis Durumu Yüksek Seviye Kararı VerildiArıza CAM:Kamerada Kötü Görüntü
POW-Kilitleniyor
PRG:Uygulama hataları
Yapılan İşlem Cihaz Değişim HAYIR Fatura Bilgisi 0 TL
TESLİMAT BİLGİLERİ

Teslim Alan Teslim Eden Teslimat Bekliyor Tarihi Teslim Tarihi

bunun anlamını bilen varmı lütfen yardım edin 2 ayda cihazımı tam 4.kezdir servise gönderiyorum en büyük ve sürekli verdiği sorun ise kamera tuşuna bastığında simgeler vs çıkıyor ama ekran simsiyah sanki elinle kamerayı kapatmışsın v31 den v 50 ye kadar çıkardılar ama boş 23 07 2010 yine yolladım ve bu kez böyle bişi çıkıyor

ilkayci

ilkayci

Üye
Arkadaşlar tüketici mahkemesinden kağıt geldi. Karar: ürünün alım fiyatı olan 535 TL'nin iadesine, tüketicinin aksesuarları teslim etmesi şartıyla oy birliğiyle karar verilmiştir. :) Paramı alayım da telefonun yenisini 450'ye alayım :) 85 TL kar :)

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Arkadaşlar tüketici mahkemesinden kağıt geldi. Karar: ürünün alım fiyatı olan 535 TL'nin iadesine, tüketicinin aksesuarları teslim etmesi şartıyla oy birliğiyle karar verilmiştir. :) Paramı alayım da telefonun yenisini 450'ye alayım :) 85 TL kar :)

Kardeş nie tekrar alıyosun boşwer git n79 al :) ben bir daha almam 5800 pişman değilim aldığıma ama böle bir fırsat geçse elime hayatta 5800 almam :D :)

malatyalı_44

Üye
arkadaşlar telefonu alamadım para iadesi ve farklı model taleplerim red edildi bende thhye başurdum davayı kazandım 459 tl tarafıma ödenmesine karar verdiler

birşey soracağım arkadaşlar thhye yaptığım şikayette hem nokia hemde vatan bilgisayar şikayet etmiştim davayı kazandığıma göre gıcık nokiayla uğraşmasam vatan bilgisayardan paramı alsam olurmu

kaptan3456

Üye
evet arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum benim 5800 da aldığım yere verdim faturasına 25.09.2010 yazdılar ama online takip kayıt tarihi ayın 31 inde ben adamın 25 i yazdığı yere göremi hesap yapıcam yoksa kayıt tarihine goremı

Stevono38

Stevono38

Üye
Ya arkadaşlar yardımcı olun.Benim telefonumda kapanma kilitlenme sorunu oluyodu.Ben bu telefonu tam iki ay önce servise gönderdim ve telefon hala elime geçmedi.Ben bu durumdan çok rahatsızım.Sizce ne yapmam gerek?:hmmm

boxer2828

boxer2828

Üye
kardeş kerizliğime doymıım bende aldım 1 saat içinde arıza yaptı nasısa yapılır dıe yolladım 9 ayda geldı kvk ya vermıstım acayıp bıyerden geldı ama bu sure ıcınde 6 kez bana geldı ama her seferındede aynı arıza nokıa merkezı aradım defalarca ama malesef neyse yenısını yolladık dedıler tras kasa aynı ıcı değişmiş yurt dışından gelıomus tamamen kolpa gelen cıhazdada arada kapanma ve takılma var malesef nokıa kalıteyı çok çok düşürdü bazı arkadaşlarımda var onlarda arıza yapmamış

Üst Alt