NetQin Mobile Antivirus 3.2 versiyon 9.4 v.5 ÜCRETSİZ TAM SÜRÜM

Sponsorlu Bağlantılar

prince22

Üye
tamam ozaman çok sağol kardeş:9

by10ur

Üye
Çok sağol işime yaradı 6710 navigatörde'de çalışıyor

s@hr@

s@hr@

Üye
:bilmmN73'e olurmu

s@hr@

s@hr@

Üye
teşekkürler:)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
emeğine sağlık kardeşim teşekkürler

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
sağol usta 5800 v50de çalışıyormu bende yüklücemde

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
sağol güzel prog.updatede ettim.tam güvenlik için başka virüs programına gerek varmı sadece bu yeterlimi görüşün nedir.bide 2 tane olunca çakışma filan yaparlarmı bigisayardaki gibi tşklr

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
sağol güzel prog.updatede ettim.tam güvenlik için başka virüs programına gerek varmı sadece bu yeterlimi görüşün nedir.bide 2 tane olunca çakışma filan yaparlarmı bigisayardaki gibi tşklr

Bu program ucretsız ve sertifika lı oldugu ıcın cazıp ama kendı kanaatım tabıkı kaspersky , denemedıgım ıcın emın degılım ancak bıldıgım kadarıyla senınde dedıgın gıbı cakısma yapar yanı bırını kullanım hakkı dogar..

Rica ederim ...

HideSystem

HideSystem

Üye
teşekkürler

OğuzcanAbi

Üye
saol kardeeeş

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
Bu program ucretsız ve sertifika lı oldugu ıcın cazıp ama kendı kanaatım tabıkı kaspersky , denemedıgım ıcın emın degılım ancak bıldıgım kadarıyla senınde dedıgın gıbı cakısma yapar yanı bırını kullanım hakkı dogar..

Rica ederim ...

tamam sağol bunun gibi sertifikalı kasperski yok galiba forumda.buda güzel ama tekrar tşklr

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağol bunun gibi sertifikalı kasperski yok galiba forumda.buda güzel ama tekrar tşklr
Forumdakı butun kespersky ler sertıfıkalı hemen hemen yalnız lısansları yok yanı deneme(trial) surum 7 gunluk oluyor forumda anlatılanlar daha cok lısans ıslemlerı() artı update(veritabanı guncellestırmesı) ıslemlerı ...

cedric2323

cedric2323

Üye
eywallah usta saolasın

marjisalih

marjisalih

Üye
çok teşekkürler

Üst Alt