NetQin Mobile Antivirus 3.2 versiyon 9.4 v.5 ÜCRETSİZ TAM SÜRÜM

Sponsorlu Bağlantılar

batuhan88

Üye
saolllllllllllllllllllll

catkara

Üye
Sağol kardeşim çok iyi çalışıyo:oke:

nasıl çalışıyor ben anlamadım. bende 5800 var ve 2 gün önce hafıza kartıma virüs bulaştı ve ne yaptıysam silemedim. burdaki virüs programları da sözde virüs tarıyor ama hiç bulamıyor.:bilmm

hakanderel

hakanderel

Üye
teşekkürler sağol dostum

psikot88

Üye
evet sorunsuz bi sekilde calısıo emege saygı cok tesekkrler elinize saglık

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
nasıl çalışıyor ben anlamadım. bende 5800 var ve 2 gün önce hafıza kartıma virüs bulaştı ve ne yaptıysam silemedim. burdaki virüs programları da sözde virüs tarıyor ama hiç bulamıyor.:bilmm
Kart'ta virüs oldugunu nasıl anladıgını soylersen ıyı olur cunku egerki pc ye takıyorsan ve pc ınde vırus programı varsa telefon ıcındekı hafıza kartını okuyordur ve sebepte budurki pc ıcın yapılmıs vırus programları cep telefonlarındakı bazı programları vırus daha dogrusu tehdıt olarak gorebılıyor sende buna ıstınaden cep telefonları ıcın yazılmıs vırus programlarını yukledıgınde halıyle herhangı bı tehdıt unsuru goremıyorlardır bu sadece bu program ıcın degıl tum cep telefonları vırus programları ıcınde boledır...
teşekkürler sağol dostum
Rica ederim güle güle kullan...
evet sorunsuz bi sekilde calısıo emege saygı cok tesekkrler elinize saglık
Eyvallah Saolasın...

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Merhaba;SE Satio yüklendi fakat proğrama giriş yapıldığında boş ekranda donup kalıyor, yaklaşık 1-2 dk beklemeden sonra proğramdan kendisi çıkış yapıyor.Tşk.

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba;SE Satio yüklendi fakat proğrama giriş yapıldığında boş ekranda donup kalıyor, yaklaşık 1-2 dk beklemeden sonra proğramdan kendisi çıkış yapıyor.Tşk.
Satio 'da çalışmamaktadır... ben teşekkür ederim...

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
uyumsuz olduğu için yükleme yapamıyorum.
Satio için hangisi uyumludur diye bilemiyorum ama forumda araştırırsan bulabılırsın muhakkak ...

babacan3579

Üye
acil arkadaşlar bu vürüs prgramını nerden indircem yeni üye oldum

huzun34

Üye
tşk.ederim eline sağlık kardeşim sorunsuz kurdum çalışıyor tavsiye ederim arkadaslar 10 numara program...

KillEmAll1453

KillEmAll1453

Üye
Güzel birşeye benziyor indirdim kurcam Eyvallah gözüm..

xpess_42

Üye
pragram nasıl atıcagız indirdim desteklemiyor diyor yardım edermişin

--------------- Ekleme ---------------

nasıl yapabilirız bunları yardımcı olurmusun bekliyorum lütfen

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
pragram nasıl atıcagız indirdim desteklemiyor diyor yardım edermişin

--------------- Ekleme ---------------

nasıl yapabilirız bunları yardımcı olurmusun bekliyorum lütfen
Nasıl yani tam açarsan sevinirim problemini çünkü sertifika gerektirmiyor telefonun ne marka ne hatası alıyorsun?

Üst Alt