olciay
Üye
Emeğine sağlık çok güzel program teşekkürler.
Rica Ederim arkadaşlar güle güle kullanın...saol kardeş teşekkürler
Emeğine sağlık çok güzel program teşekkürler.
Rica Ederim arkadaşlar güle güle kullanın...saol kardeş teşekkürler
Kardeşim ellerin dert görmesin allah razı olsun valla süper program wifi ile bağlanıp güncelleştirdimmi dahada güzel olcak sağolasın![]()
tesekkurler
teşekkürler
Teşekkürler...
Yanlış Bölümdesin aşagıdaki yerden ıstedıklerıne ulasabılırsın...n95 uygulama telefonla uyumlu değil hatasi veriyor
Rica ederim ...çok saol
Nasıl indiricez derken kastedtiğin nedir !linki tıklaman yeterli ondan sonrası tarayıcı otomatık olarak yapmakta eğer telefonu kastedıyorsan E71 im olmadıgı ıcın bılgı veremıcem ancak ve sanırım ordada aynı olmalı lınkı tıklaman yetmelı yanı ,ayrıca tesekkurler...sadıc allah razıolsunda bu programı nasıl indircezz benim tel e71
Umarım çalışır Arkadaşım Rica ederim...çalışırsa süper olcakeyvallah
Öncelikle Teşekkür ederim , soruna gelirse ; program ılk kuruldugunda settings(ayarlar) kısmından bluetooth secenegı kapalı olarak calısmaya baslıyor bunu ayarlardan tıklama kutusunun ıcını doldurarak aktıf hale getırebılrsın...bnde yükledm telefona bugün trama yaptık fakat bluetoothla birsey gönderdim ve antivirus yok gbi dvrndı telefon hcbrsey sormadı lutfen yardım edn teşekkürler buarada cok güzel bi program ellerine sağlık![]()
Rica ederim...güzel bir program saol
Durumu çözmene sevindım , eğer sistem 9.4 ise çalışır eğer değilsede veya çalışmazsa gene forumda alt versiyonlarda çalışan sürümü mevcut...teşekkür ederm oldu sağol birşey daha sorucam bu antivirüs nokia 5230-da da çalışırmı onunda işletim sistemi aynı galiba
Güle Güle kullan ...teşekkurler