olciay
Üye
Rica ederim...Çok teşekkrler)
Rica ederim...Çok teşekkrler)
Rica ederim...๔єคtђรt๏г๓;2271230' Alıntı:Teşekkürler...
Hayır hiç bi sorun olmamaktadır bilakis daha iyi olur , Rica eder güle güle kullanmanı temenni ederimteşekkürler
güncelleme yapsak bi sorun olurmu acaba
Rica Ederim güle güle kullan...Teşekkürler
Rica Ederim Güle güle kullan...teşekkürler
Programı bende kullanmaktayım ama sorun yaşamadım ,bahsettiğin şekildede sorun yaşamadım,ayrıca zaten programın internet ayarını farklı bi modem olarak yapmışsın yapılması gerekeni yapmışsın zaten,eğer diğer kullanlarda böle bi sorun varsa ve çözüm bulmuşlarsa yazarlarsa ,sorunu olan ve olanlar arkadaşlar için iyi olur...Programı yükledimiştim gayet başarılıydı (gerçi şimdide gayet başarılı) ama bir sorunum var ben virüs programının bağlantı ayarını evdeki kablosuz modem olarak ayarladım ama bazen, bazen derken günde en az 1 kere, kontörüm azalıyor bende bu programdanmıdır diye deneyim dedim ve programı sildim, sildikten sonra kontörlerim gitmemeye başladı acaba bunun bir çözümü varmı ? Bunun bir ayarı varsa lütfen yardım edin.
İlginç yorumda olsa Teşekkürler...paylaşım için saol ama bende kullandım hiç virüs bulmuyor çok basit ve işe yaramayan bir uygulama ben bunun birkez virüs bulduğunu görmedim telefonum virüs kaynarken
Kendiliğinden silmesi için veya silmemesi için settings(ayarlar) bölümünde seçenek var hangisini uygulamak istersen onu ayarlarsın , eğer program yukluyse zaten vırus bulasmaz farzedelımkı program yuklu olmasına karsın vırus bulastı onu sılemez cunku onu vırus olarak algılamıyorsa sonradanda vırus olarak algılamaz...tarattıgımızda program virüs buldugunda kendiliginden mi siliyor yoksa bizmi siliyoruz birde telefona virüs bulassa ama biz ogun taratmasak yine virüsu bulup silermi
Kendiliğinden silmesi için veya silmemesi için settings(ayarlar) bölümünde seçenek var hangisini uygulamak istersen onu ayarlarsın , eğer program yukluyse zaten vırus bulasmaz farzedelımkı program yuklu olmasına karsın vırus bulastı onu sılemez cunku onu vırus olarak algılamıyorsa sonradanda vırus olarak algılamaz...

Telefonuma ilk kez antivirüs programı yükledim.Scan ettiriyorum şuan.Program çok kullanışlı herkese tavsiye ederim.Teşekkürler..
Rica Ederim arkadaşlar güle güle kullanın...Teşekkürler emeğine sağlık
Rica Ederim Arkadasım güle güle kullansüpersiniz teşekürler