NetQin Mobile Antivirus 3.2 versiyon 9.4 v.5 ÜCRETSİZ TAM SÜRÜM

Sponsorlu Bağlantılar

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi

albaltros

Üye
teşekkürler
güncelleme yapsak bi sorun olurmu acaba

HACI HÜSEYİN

Üye
Teşekkürler

fenomen_13

Üye
teşekkürler

abc_86

Üye
Programı yükledimiştim gayet başarılıydı (gerçi şimdide gayet başarılı) ama bir sorunum var ben virüs programının bağlantı ayarını evdeki kablosuz modem olarak ayarladım ama bazen, bazen derken günde en az 1 kere, kontörüm azalıyor bende bu programdanmıdır diye deneyim dedim ve programı sildim, sildikten sonra kontörlerim gitmemeye başladı acaba bunun bir çözümü varmı ? Bunun bir ayarı varsa lütfen yardım edin.

americanboy

americanboy

Üye
paylaşım için saol ama bende kullandım hiç virüs bulmuyor çok basit ve işe yaramayan bir uygulama ben bunun birkez virüs bulduğunu görmedim telefonum virüs kaynarken

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
Programı yükledimiştim gayet başarılıydı (gerçi şimdide gayet başarılı) ama bir sorunum var ben virüs programının bağlantı ayarını evdeki kablosuz modem olarak ayarladım ama bazen, bazen derken günde en az 1 kere, kontörüm azalıyor bende bu programdanmıdır diye deneyim dedim ve programı sildim, sildikten sonra kontörlerim gitmemeye başladı acaba bunun bir çözümü varmı ? Bunun bir ayarı varsa lütfen yardım edin.
Programı bende kullanmaktayım ama sorun yaşamadım ,bahsettiğin şekildede sorun yaşamadım,ayrıca zaten programın internet ayarını farklı bi modem olarak yapmışsın yapılması gerekeni yapmışsın zaten,eğer diğer kullanlarda böle bi sorun varsa ve çözüm bulmuşlarsa yazarlarsa ,sorunu olan ve olanlar arkadaşlar için iyi olur...

--------------- Ekleme ---------------

paylaşım için saol ama bende kullandım hiç virüs bulmuyor çok basit ve işe yaramayan bir uygulama ben bunun birkez virüs bulduğunu görmedim telefonum virüs kaynarken
İlginç yorumda olsa Teşekkürler...

evrengsgs

Üye
tarattıgımızda program virüs buldugunda kendiliginden mi siliyor yoksa bizmi siliyoruz birde telefona virüs bulassa ama biz ogun taratmasak yine virüsu bulup silermi

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
tarattıgımızda program virüs buldugunda kendiliginden mi siliyor yoksa bizmi siliyoruz birde telefona virüs bulassa ama biz ogun taratmasak yine virüsu bulup silermi
Kendiliğinden silmesi için veya silmemesi için settings(ayarlar) bölümünde seçenek var hangisini uygulamak istersen onu ayarlarsın , eğer program yukluyse zaten vırus bulasmaz farzedelımkı program yuklu olmasına karsın vırus bulastı onu sılemez cunku onu vırus olarak algılamıyorsa sonradanda vırus olarak algılamaz...

evrengsgs

Üye
Kendiliğinden silmesi için veya silmemesi için settings(ayarlar) bölümünde seçenek var hangisini uygulamak istersen onu ayarlarsın , eğer program yukluyse zaten vırus bulasmaz farzedelımkı program yuklu olmasına karsın vırus bulastı onu sılemez cunku onu vırus olarak algılamıyorsa sonradanda vırus olarak algılamaz...

anladım tşkler suan program yüklü hiç virüs yok ozaman bundan sonrada virüs bulasmaz virüslü bir dosya atsam bile telefona virüsü silecektir yani tşkler :):)

rocknroll94

rocknroll94

Üye
Telefonuma ilk kez antivirüs programı yükledim.Scan ettiriyorum şuan.Program çok kullanışlı herkese tavsiye ederim.Teşekkürler..

foreveryoungto

foreveryoungto

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık

ikinci2el

ikinci2el

Üye
süpersiniz teşekürler

kayra_ayazma

Üye
Emeğine sağlık çok güzel program teşekkürler.

emremelih07

emremelih07

Üye
saol kardeş teşekkürler

Üst Alt