NetQin Mobile Antivirus 3.2 versiyon 9.4 v.5 ÜCRETSİZ TAM SÜRÜM

Sponsorlu Bağlantılar

hasan0926

Üye
Teşekkürler 5800 xm kurdum tamamdır.

veyselasus

Üye
teşekürler

dedeadem

Üye
arkadaslar yükledim 5800 süper calışıyor mutlaka upload edin wlan upload ettim güsel calışıyor emegi gecen herkese site yönetimine burdan tşkederim emeginize saglık

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar yükledim 5800 süper calışıyor mutlaka upload edin wlan upload ettim güsel calışıyor emegi gecen herkese site yönetimine burdan tşkederim emeginize saglık
Rica ederim(iz) güle güle kullan...

melantiss

melantiss

Üye
Satio' da yükleniyor ama açılmıyor... Tıklayınca siyah bi ekran donup kalıyor. :hmmm

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
Sebep? İkiside S60V5 9.4 değil mi ! Çözümü yokmudur bunun? :hmmm
Sebep nedir bilemiyorum bi arkadaşımında satio sunda denemıstım ancak çalışmadı gerçi üzerine düşmadik bende buna istinaden çalışmıyor şeklinde yazdım...Belki yukleyen ve çalıştıran vardır...tabıı bılgıyı paylasmazlarsada yapabılecegımız bısey yok !

parlamentt

parlamentt

Üye
Teşekkürler

mnemosynee

Üye
super bısı dostum 5800 da sorunsuz takır takıs calısıyo harıka bısı cok tesekkurler

crosswords

Üye
Çalışırsa gayet güzel olur...

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
teşekkürler kardeşim ama kullanacak arkadaşlara tavsiyemdir kurduktan sonra screen monitor yani ekran ikonunu kapalı yaparsanız tlf kasmaz. normalde pek kasmıyor ama ben gibi telefon manyağıysanız ve hızla ordan oaraya giriyosanız kapatın ikonu kardeşlerrrrrrr

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim ama kullanacak arkadaşlara tavsiyemdir kurduktan sonra screen monitor yani ekran ikonunu kapalı yaparsanız tlf kasmaz. normalde pek kasmıyor ama ben gibi telefon manyağıysanız ve hızla ordan oaraya giriyosanız kapatın ikonu kardeşlerrrrrrr
Eyvallah kardeşim bilgin için çok Teşekkürler ...

MKB1907

MKB1907

Üye
Sağol kardeşim çok iyi çalışıyo:oke:

Üst Alt