olciay
Üye
eywallah usta saolasın
rica ederim güle güle kullanın...çok teşekkürler
eywallah usta saolasın
rica ederim güle güle kullanın...çok teşekkürler
rica ederim...Teşekkürler 5800 xm kurdum tamamdır.
Rica ederim ...teşekürler
Rica ederim(iz) güle güle kullan...arkadaslar yükledim 5800 süper calışıyor mutlaka upload edin wlan upload ettim güsel calışıyor emegi gecen herkese site yönetimine burdan tşkederim emeginize saglık
Satio da çalışmamaktadır ...Satio' da yükleniyor ama açılmıyor... Tıklayınca siyah bi ekran donup kalıyor.![]()
Satio da çalışmamaktadır ...

Sebep nedir bilemiyorum bi arkadaşımında satio sunda denemıstım ancak çalışmadı gerçi üzerine düşmadik bende buna istinaden çalışmıyor şeklinde yazdım...Belki yukleyen ve çalıştıran vardır...tabıı bılgıyı paylasmazlarsada yapabılecegımız bısey yok !Sebep? İkiside S60V5 9.4 değil mi ! Çözümü yokmudur bunun?![]()
Rica ederim...Teşekkürler
super bısı dostum 5800 da sorunsuz takır takıs calısıyo harıka bısı cok tesekkurler
Çalışırsa gayet güzel olur...
Eyvallah kardeşim bilgin için çok Teşekkürler ...teşekkürler kardeşim ama kullanacak arkadaşlara tavsiyemdir kurduktan sonra screen monitor yani ekran ikonunu kapalı yaparsanız tlf kasmaz. normalde pek kasmıyor ama ben gibi telefon manyağıysanız ve hızla ordan oaraya giriyosanız kapatın ikonu kardeşlerrrrrrr