KVK ya Gönderdiğim Nokia 5800. ( YÜKSEK SEVİYE - LHUB a gönderildi.)

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
Kardeş şimdi durum söyle. Eğer 30 İŞ GÜNÜ içerisinde gelmezse telefonun. Tüketici hakem heyetine başvuruyorsun para iadesi için. Ancak şöyle bişey var 5 ay kullandıgın için sağladıgın fayda telefon degerinden düşülüyor. yani hakimler oturup 5 aylık kullanım bedeli için bi değer biçiyor onu fatura miktarından düşüp sana para iadesi yapıyorlar. ona göre haklarını iyi takip etmeni tavsiye ederm. Örneğin 1 sene kullanmıssın 1 milyara aldıgın telefonu. Mahekeme o 1 sene kullanımdan sağladıgın faydayı 600 tl olarak belirlerse alacagın miktar 400 tl iade olabilir. durum bu yani.

bu faydalı bilgi için teşekkürler ben bunu bilmiyordum işte

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
kayıt formunda tarih yazıyor. pil hakkında dediklerimi zaten sallamıştım yazdıklarımın saçma olduğunu biliyorum :) hafif bir kinaye var orda :)

internetteki geçerli olmayabilir. telefonu gönderdiginizde size verilen önemli. internetteki servise ulaştığı tarih zaten. bunlar ince ayrıntılar ama önemli. tam telefonumu göndermiş oldugum sıralar tüketici hakları ile ilgili ders almam çok iyi oldu benım için :)

mutluadam

Üye
şarjın ilk defa 3. güne girdiğini görüyorum şu an itibarıyla. :) ve halada 4 diş var. ama köye hıdrelleze gittiğimden çok kullanmadım. az bi şey internete girdim sadece. hadi hayırlısı bakalım. bunu da gördüm ya.. :) demekki aynı laptop gibi bu 2 saat internete girdinmi bitiyor. gerçi teknik olarak bilmiyorum 3g li internete ne kadar şarjın dayandığını. bilen varmı?

onur_77

onur_77

Üye
Kardeş şimdi durum söyle. Eğer 30 İŞ GÜNÜ içerisinde gelmezse telefonun. Tüketici hakem heyetine başvuruyorsun para iadesi için. Ancak şöyle bişey var 5 ay kullandıgın için sağladıgın fayda telefon degerinden düşülüyor. yani hakimler oturup 5 aylık kullanım bedeli için bi değer biçiyor onu fatura miktarından düşüp sana para iadesi yapıyorlar. ona göre haklarını iyi takip etmeni tavsiye ederm. Örneğin 1 sene kullanmıssın 1 milyara aldıgın telefonu. Mahekeme o 1 sene kullanımdan sağladıgın faydayı 600 tl olarak belirlerse alacagın miktar 400 tl iade olabilir. durum bu yani.

eyw kardeş çok yardımcı oldun.)

hackerhan

hackerhan

Üye
Hayırlısı olsun kardeş. benim telefonumda yüksek seviye kararı verilmişti ama sorun başkaydı. bulundugun yerde halledememişler merkeze yollamıslar bakalım sonuç ne olacak inş olumlu olur senin için.

inşallah inşallah hallolur

ilkayci

ilkayci

Üye
telefonu ilk verdiğimde kayıt formu verdiler. cumartesileri yarım gün, 23Nisan ve 1 Mayıs'ı resmi tatil olarak sayarsam bugün 25. iş günü oluyor. Haftaya bugün de 19 Mayıs tatili :( 20 Mayıs'ta hakem heyetine gidecem, gelmezse..Ama son gün gelecek gibi görün bakın, Türkiye burası!

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
arkadaşlar bn'de bugun telefonu servise gönderdim telefonu nerden takip edicem site verebilirimisiniz

Progressivity

Progressivity

Üye
telefonu ilk verdiğimde kayıt formu verdiler. cumartesileri yarım gün, 23Nisan ve 1 Mayıs'ı resmi tatil olarak sayarsam bugün 25. iş günü oluyor. Haftaya bugün de 19 Mayıs tatili :( 20 Mayıs'ta hakem heyetine gidecem, gelmezse..Ama son gün gelecek gibi görün bakın, Türkiye burası!

senin çok talihsiz bi zamana denk gelmiş be abi

ilkayci

ilkayci

Üye
27.5 İş Günü Oldu..Ne olur sonuç sizce?

hackerhan

hackerhan

Üye
27.5 İş Günü Oldu..Ne olur sonuç sizce?

gelir diyormuşum:aha:

Hayırlısı olsun diyelim.Artık ne olursa.Bak benimkini yolladılar yapıldı diye tel doğru dürüst açılmıyo:ağlarım: geri verdim bir hafta önce.Böyle gelmesinde tek sıfırını versinler:pro:..

ilkayci

ilkayci

Üye
Bugün 28 Buçukuncu günü bitti. Yarın 29 Buçukuncu ve son günü :) Araya 19 Mayıs geliyor :S Yarın gelmezse, Perşembe öğleden sonra (Öğlen 30. gün doluyor) Direkt Tüketici Hakem Heyetine gidecem. KVK'nın yarın son günü :)

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Hadi gözün aydın. Umarım çok uğraşmazsın. Sonuçları paylaşmaya devam edersen seviniriz.

hackerhan

hackerhan

Üye
benimkinede 12.ci iş günü oldu bakalım ne olacak yapılır inşallah.

ilkayci

ilkayci

Üye
Tüketici Hakem Heyetine dilekçemi verdim. Sonra KVK'ya gittim. İçi sıfırı ile değiştirilir dışı aynı kalır dediler. Nokia'yı aradım durumu anlattım ilgileneceklerini söylediler. Şu an bekliyorum bakalım ne olacak..

hackerhan

hackerhan

Üye
Tüketici Hakem Heyetine dilekçemi verdim. Sonra KVK'ya gittim. İçi sıfırı ile değiştirilir dışı aynı kalır dediler. Nokia'yı aradım durumu anlattım ilgileneceklerini söylediler. Şu an bekliyorum bakalım ne olacak..

olur inşallah ya benim teli bugün aldım geçenki gibi sorunlu değil olmuş galiba bu sefer.:hmmm

hackerhan

hackerhan

Üye

mahkemeye verdinmi ne dediler.

sinan_apache

Üye
45 gün deilmi

mutluadam

Üye
iyi mücadele gazan mübarek olsun. :) başarılar. Allah yardımcın olsun. ve kutlarım. ama şunu da unutma işi iyice paranoya yapıp fazla zarara girme.

Üst Alt