harock
Üye
MSN 8.5 Güncelleme iptali
Yoksa siz de MSN 9′ a alışamayan, yada
“-bu yeni sürümü hiç beğenmedim” diyenlerden misiniz?
Emin olun, yanlız değilsiniz
Bazen alışkanlıklarımız öyle hale geliyor ki, vazgeçebilmek veya bazı yeniliklere, değişikliklere alışabilmek gerçekten çok zor oluyor
MSN 2008 (8.5) ile gayet güzel anlaşıyorduk ki, msnim açılırken sürekli beni güncelle demeye başlar oldu. Daha sonra, daha sonra diyorum ama nereye kadar?
Bu işi kökten çözmek, diğer bir tabirle “gittiği yere kadar” götürmek kararına vardım ve emektar msnimin üzerinde ufak bir iki değişiklik yaptım.
Sonuç ?:
Artık her msn açtığımda yeni sürüm var beni güncelle mesajı almıyorum.
Eğer siz de aynı düşünüyorsanız işte size yama linki buyrun gittiği yere kadar güle güle kullanın.
Eğer şu anda MSN 9 kuruluysa kaldırıp burada verdiğim kurulum isimli dosyadan kurulum yapın ve sonra yamayı uygulayın..
MSN 2008 (8.5) YENI KURULUM DOSYASI
GÜNCELLEME İPTALİ YAMASI V2
ön izleme kendi pc'm dendir
Yoksa siz de MSN 9′ a alışamayan, yada
“-bu yeni sürümü hiç beğenmedim” diyenlerden misiniz?
Emin olun, yanlız değilsiniz
Bazen alışkanlıklarımız öyle hale geliyor ki, vazgeçebilmek veya bazı yeniliklere, değişikliklere alışabilmek gerçekten çok zor oluyor
MSN 2008 (8.5) ile gayet güzel anlaşıyorduk ki, msnim açılırken sürekli beni güncelle demeye başlar oldu. Daha sonra, daha sonra diyorum ama nereye kadar?
Bu işi kökten çözmek, diğer bir tabirle “gittiği yere kadar” götürmek kararına vardım ve emektar msnimin üzerinde ufak bir iki değişiklik yaptım.
Sonuç ?:
Artık her msn açtığımda yeni sürüm var beni güncelle mesajı almıyorum.
Eğer siz de aynı düşünüyorsanız işte size yama linki buyrun gittiği yere kadar güle güle kullanın.
Eğer şu anda MSN 9 kuruluysa kaldırıp burada verdiğim kurulum isimli dosyadan kurulum yapın ve sonra yamayı uygulayın..
MSN 2008 (8.5) YENI KURULUM DOSYASI
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GÜNCELLEME İPTALİ YAMASI V2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ön izleme kendi pc'm dendir