MSN Messenger MSN 8.5 Güncelleme iptali

Sponsorlu Bağlantılar

harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
MSN 8.5 Güncelleme iptali

Yoksa siz de MSN 9′ a alışamayan, yada
“-bu yeni sürümü hiç beğenmedim” diyenlerden misiniz?

Emin olun, yanlız değilsiniz

Bazen alışkanlıklarımız öyle hale geliyor ki, vazgeçebilmek veya bazı yeniliklere, değişikliklere alışabilmek gerçekten çok zor oluyor

MSN 2008 (8.5) ile gayet güzel anlaşıyorduk ki, msnim açılırken sürekli beni güncelle demeye başlar oldu. Daha sonra, daha sonra diyorum ama nereye kadar?

Bu işi kökten çözmek, diğer bir tabirle “gittiği yere kadar” götürmek kararına vardım ve emektar msnimin üzerinde ufak bir iki değişiklik yaptım.

Sonuç ?:

Artık her msn açtığımda yeni sürüm var beni güncelle mesajı almıyorum.

Eğer siz de aynı düşünüyorsanız işte size yama linki buyrun gittiği yere kadar güle güle kullanın.

Eğer şu anda MSN 9 kuruluysa kaldırıp burada verdiğim kurulum isimli dosyadan kurulum yapın ve sonra yamayı uygulayın..

MSN 2008 (8.5) YENI KURULUM DOSYASI

GÜNCELLEME İPTALİ YAMASI V2

ön izleme kendi pc'm dendir

• Beğen
Tepkiler: hiddendangerous, 1433, Blues_3000 ve 4 diğerleri

djakan

Üye
yaaa kardeş bu rapidde sorun var bunu başka bi siteye upload edermisin sana zahmet :hmmm:op:

rogerr

Üye
teşekkürler elinize emeğinize sağlık

yavuz52700

Üye
hımm güzel bir çalışma.gerçi ben farklı bir yöntemle bütün msn sürümlerini bilgisayarda çalıştırmayı bulmuştum.yararlı olabilir düşüncesiyle bende burada paylaşayım.başlat/çalıştr/messenger sağ tıklıyoruz.açılan menüde yukarıda uyumluluk var onu tıklıyoruz.ve uyumluluk modu yazan yerde windows 98 yazar.(bunu 2000 ile değiştirebiliriz.)bu bölümdeki kutucuğu işaretleyip uygula tamam dedikten sonra artık bu msn yi istediğimiz gibi kullanabiliriz..

suleymanatban

Üye
tşk

kadersiz3535

Üye
Yha guncelleme ıptalı lınk calısmıyo

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Teşekkürler..! 2 sini birden upload etseydin daha iyi olurdu.Mesenger ı indirdim yamayı indirmek içinde 15 dk bekliyecem :S

sabit5800

sabit5800

Üye
sagol arkadasım deha denamedim ama denıyecegim

akondd

akondd

Üye
hımm güzel bir çalışma.gerçi ben farklı bir yöntemle bütün msn sürümlerini bilgisayarda çalıştırmayı bulmuştum.yararlı olabilir düşüncesiyle bende burada paylaşayım.başlat/çalıştr/messenger sağ tıklıyoruz.açılan menüde yukarıda uyumluluk var onu tıklıyoruz.ve uyumluluk modu yazan yerde windows 98 yazar.(bunu 2000 ile değiştirebiliriz.)bu bölümdeki kutucuğu işaretleyip uygula tamam dedikten sonra artık bu msn yi istediğimiz gibi kullanabiliriz..

BU YÖNTM İŞE YARIYOR AMA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA YAPILAMIYOR

Blues_3000

Üye
Paylaşımınız için teşekkürler...

ukalgs

ukalgs

Üye
sağ ol kardeş

cetin28

Üye
selam kardeş ben baska bir pach dosyasiyla yapmıstım onda wepcAM sorunu veriyordu görüntülü konusma yapamıyordum bu pach de öyle bir sorun varmı acaba?

sero3838

sero3838

Üye
saol karedeş indirdim ssimdi deneyecem ne sağlık :islik

damla1990

Üye
Arkadaşlar uyumluluk özelliğini değiştirdim.msn açılıyor ama live mssenger çalışmayı durdurdu diyor lütfen yardım edin.silinenler listesine ancak eski sürümlerdne ulaşabiliyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt