enex_enes
Üye
dene buraya yaz bende olmadıbirazdan kuracağım tlf 5233w bakalım olacakmı
dene buraya yaz bende olmadıbirazdan kuracağım tlf 5233w bakalım olacakmı

iphone yükledim ama degişik bir tema çıktı
--------------- Ekleme ---------------
benden başka yükleyen varmı ben yükledin iphone teması degişik birşey çıktı yatay menü felan yok hellokity yükledim resimdeki gibi menü çıktı ama yatay konumu almıyor biri bilgi verirse sevinirim
iphone temasını ikinci kez yükleyişim ve farklı bi menü çıkıyor

kizilx01 arkadaşımız farklı çıktığı dediği qimoonun iphone rc1 i denemedim.. yabancı siteden bulduğum iphone teması oldu yükledim yatık ekranda oluyor slide to unlockta var.ancak üzerinde yazanlar taiwan dili..değişmiyor beğenmedim.ondan sonra 6 in 1 tema olanı yükledim 6 tane tema var 5233 wifide onu kullanıyorum..telefon 5230w oldu..iphone sitilide var bu 6 temanın içinde ingilizce değişmiyor..içi türkçe ama..
iphone temada yatay menu ekranı çevirince olmuyor.orada kare işareti var ona dokununca yatay oluyor ekran.kilit tuşuna dokununcada slide to unlock oluyor..bu temaları yapan bir vietnamlı kız galiba çünkü forum sitesinde kızın resimi fln var hangi temayı yüklerseniz yükleyin telefonu açarken hellokity çıkıyor hayranı heralde manita![]()
5233w firmwaresi dimiArkadaşlar Yatay menü yapmak için resime bakın
Bir de bugün bir tane firmware koyucam siteye ancak orjinalmi bilmiyorum Mart 2010 firmwaresi.