mutluadam
Üye
Abi öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Abi diyorum çünkü senin konunu ayrıntılı okumuştum. servise gönderdigini ve neler yaşadğıını biliyorm baya da takip ettim. Ben servise bi kere gönderdim ondada sorunum düzeldi ama şarj konusunda bişey demiyorm çünkü şarj herkesde aynı olan bişey bence 3-4gün gidiyor kullanıyorm diyenler yalan söylüyor hiç kullanmasan bile sadece açık dursa bu telefonun şarjı 3-4 gün gitmez gibi geliyor. ben sana gün içinde sürekli mesaj yazıyorm ve maximum 1 saat müzik dinliyorm 1.5 gün gidiyor. Bununla ilgili araştırma yaptm biraz kore malı batarya ile şarj ömrü daha uzun olabiliyormuş ama o bataryayı nerden bulacagımıda bilmiyorm. içinden çıkan orjinal batarya neden bu kadar düşük performans gösteriyor onuda bilmiyorm. artık dedgin gibi yapacak bişey yok kullanacaz böyle![]()
saol kardeşim. evet yapılacak pek bi şey kalmadı gibi. şimdi yine göndersem moral bozukluğundan başka bi şey olmayacak ve değiştirmeyecekler. bak bu gün sabah saat 10.00 da şarjdan çektim. saat 20.30 da arkadaşlarla tam müziğin zevkini çıkaracakken komple bitti.
yani tam 10,5 saat gitti.ve yaptığımda 1.5 saat kadar toplam internet kullanımı ve 30 dk da gps. hepsi bu kadar. işlem kaydından bakıyorum tüm gprs kaydı var gibi ama sanki tam doğru değil gibi geldi bana ama ortalama yine böyle.. yani satıcıların tanıtımlarında 4 saat gprs yazıyor diye hatırlıyorum. yani kafamda hep bu telefon normal değil iddiası oluşuyor. ama işte bi şeyde yapamıyoz 
bu arada gps daha bir kez konumumu bulmuş değil aldığımdan beri. millet nasıl buluyor anlamıyorum. neyse dediğim gibi bir daha servise gönderirmiyim bilmiyorum. ama şarj süresi başkalarını bilmemde benimkinde kesinlikle tatmin edici değil. ve diğer benzer telefonları incelediğimde de kafama yatan hiç bir alternatif yok. ve aynı sorunlardan onlarda da bahsediliyor. mesela yeğenimde htc diaomond 2 var o internete falanda pek girmez ve şarj süresinin aynı olduğunu söylüyor. yani aslında şu şarj süresi sorunu olmasa 5800 hiçte yabana atılacak bir telefon değil.
ve benim için en önemli konularan biride web de aynı bilgisayardaki gibi java sayfaların açılması. çünkü ben canlı borsa takip etmeliyim ve en iyi verilerde javayla açılan sayfalarda var. ama nokia ya dahi sordum bu konuyu kimse bilmiyor. sony ericsson p990i telefonun açtığı söyleniyor. ama gözümle görmeden artık hiç bir şeye inanmam. işte böyle kafam karma karışık. ne 5800 dan tam memnunum nede ona benim için alternatif olacak bir telefon var. saygılarımla..
ama yatağında deneme çekmiyor