iphone amerikada nereden ucuza alınır ?

Sponsorlu Bağlantılar

allaturcha

Üye
    Konu Sahibi
iphone amerikada nereden ucuza alınır ?
Arkadaşlar merhaba!

Amerikadaki yakınım, internetten iphone alıp buraya getircek.
Nereden alabiliriz ucuza?

Bu arada , en kötü ihtimalle 3.1.2 olması gerekiyo heralde sim unlock ???

Henüz 3.1.3 jailbreak yayınlanmadı diye biliyorum???

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
ABDde iPhone 8 GB depolama kapasitesine sahip iPhone 3G 200 dolar, 16 GB depolama kapasitesine sahip iPhone 3G 300 dolardır tam bildiğime göre. NEW YORK West 14th Street bakabilirsin APPSTORE mağazı var kaliteli ama yinede sen bilirsin bende yurtdışındayım ama ucuz olsun die sağlam olmayan bişey alırsın kötü olur.

enesuzel

Üye
birader 200$ a alirsin 2 yil contact imzalarsin manhattandaki apple store da 2 yil contrac require ediyor her babasinin ogluna vermiyorlar ayrica, social security numaran olucak ve en az iki yillik credit history check yapiyorlar yani 200$ a almak icin amerikada en az 5 yil ikamet etmis birinin uzerinden alman gerekir gel gelelim alsan bile o telefonu amerikada 2 sene kullandiktan sonra imzaladin contract i break edebilirsin. Telefonu bazi at&t store lar el altindan satiyor ama hepsi degil iceride tanidik calisan varsa ebay en iyisi ben 460$+shipping e almistim 3gs

allaturcha

Üye
    Konu Sahibi
460+shipping nerden aldın? Sipariş yaptığın sayfanın tam olarak linkini verebilirmisin?

Konunun uzmanları kısaca şu soruyu özetlerlerse sevinirim:
Ameriakadan gelen bir iphone' u hangi durumlarda türkiyede kullanamayız?
Satın alırken bu durumları öğrenebilirmiyiz, yoksa kutudan şansımıza ne çıkarsa mı?

Birde son olarak:
linkinde verilen ye göre kontratlı ATT li iphone alınabiliyormuş 475$ a. (1 ay sonra kontrat iptal edilerek) Bunu JB ve unlock yapabilirmiyiz burda. Şuanda satılan iphone larda default olarak yüklü gelen firmware versiyonu nedir acaba?

dundaryunus

dundaryunus

Üye
Arkadaşlar merhaba!

Amerikadaki yakınım, internetten iphone alıp buraya getircek.
Nereden alabiliriz ucuza?

Bu arada , en kötü ihtimalle 3.1.2 olması gerekiyo heralde sim unlock ???

Henüz 3.1.3 jailbreak yayınlanmadı diye biliyorum???

DOSTUM EBAY DAN AILIRSAN DAHA MANTIKLI AMA ÇOK RİSKLİ OLABİLİR ÇÜNKÜ POSTA İLE GELİYOR SANA TRACK KODU VERİYORLAR VE SEN İNTERNETTEN KARGON NERDE TAKİP EDEBİLİYORSUN.FAKAT GELELİM İŞİN EN ÇARPICI KISMINA YURT DIŞINDAN GELEN POSTALAR İSTANBUL POSTA GÜMRÜĞE GİDİYOR Kİ ORADA TELEFON OLDUGU FARKEDİLİRSE Kİ ADAMIN VARSA FARKEDİLMEZ.HEMEN GERİ GÖNDERİLİR VESANA ULAŞMAZ...

ALACAKSAN DA KUTUSUNU VE AKSESUARLARINI İSTEME SADECE TELEFONU İSTE KORUMALI BİR ZARFLA SANA SADACE MEKTUP SEKLINDE GÖNDERSİN BÖYLECE ELİNE ULAŞIR.

AMA HİÇ RİSKE GİRME BİRDAKİ SİTELERDEN AL "gg" DE VAR MESALA HESAPLA Ebay ARKADAŞ 460$+SHİPPİNG Kİ BUDA 16POUND YAKALŞIK.720TL EDER SEN TURKİYEDEN 800TL YE RAHAT 3GS 16GB ALIRSIN.

SONRADA JB+UNLOCK BUYURSANA İSTEDİĞİN SİM KARTI TAK...

Bİ ARASTIR.

allaturcha

Üye
    Konu Sahibi
DOSTUM EBAY DAN AILIRSAN DAHA MANTIKLI AMA ÇOK RİSKLİ OLABİLİR ÇÜNKÜ POSTA İLE GELİYOR SANA TRACK KODU VERİYORLAR VE SEN İNTERNETTEN KARGON NERDE TAKİP EDEBİLİYORSUN.FAKAT GELELİM İŞİN EN ÇARPICI KISMINA YURT DIŞINDAN GELEN POSTALAR İSTANBUL POSTA GÜMRÜĞE GİDİYOR Kİ ORADA TELEFON OLDUGU FARKEDİLİRSE Kİ ADAMIN VARSA FARKEDİLMEZ.HEMEN GERİ GÖNDERİLİR VESANA ULAŞMAZ...

ALACAKSAN DA KUTUSUNU VE AKSESUARLARINI İSTEME SADECE TELEFONU İSTE KORUMALI BİR ZARFLA SANA SADACE MEKTUP SEKLINDE GÖNDERSİN BÖYLECE ELİNE ULAŞIR.

AMA HİÇ RİSKE GİRME BİRDAKİ SİTELERDEN AL "gg" DE VAR MESALA HESAPLA Ebay ARKADAŞ 460$+SHİPPİNG Kİ BUDA 16POUND YAKALŞIK.720TL EDER SEN TURKİYEDEN 800TL YE RAHAT 3GS 16GB ALIRSIN.

SONRADA JB+UNLOCK BUYURSANA İSTEDİĞİN SİM KARTI TAK...

Bİ ARASTIR.

Kardeş sen benim soruyu okumadın galiba? Hatta alıntı bile yapmışsın ama....
Neyse telefonu, amerikada yaşayan tanıdık, amerikadan alıp buraya getirecek. Kargoyla, gümrükle işimiz yok. Ayrıca ben sıfır telefon aldırcam, burda nerde 800 liraya??? mümkün değil!

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
macera arama bence tr den al :)

Üst Alt