firmware ile yeni yazılımı indirdin mi ?Flashing menüsüne geldiğimde Firmware Update i seçiyorum fakat hata veriyor. Hiçbir şey seçili olmuyor.
işte onu nasıl yapcam anlamadım yardımcı olursan sevinirim 21.06 version düşürmem lazım .....firmware ile yeni yazılımı indirdin mi ?
teknopad v21.06 seçtiğin için o hatayı alıyorsun product code menüsünden v30.009 seçeceksin
niye 21.06 düşürüyorsun ? bunu evde yapmak mümkün değil jaf box olması lazım telefonda kalıcı hasar olabilir ama phoneixle ölü flash olarak atabilirsin ama tel açamayacaktır aynı yöntemle mevcut yada bir üst versiyon yükleyerek tekrar canladırabilirsin telefonu ama tavsiye etemiyorum telefon tamiri ile uğraşan birine versiyon düşürttür
yinede anlatayım
1 telefonu kapat
2 file menüsü---> manege connections---->NO CONNECTİON seç uygula de
3 file menüsü---- open products----> tel prod.cod. seç (rm 484)
4 flashing menüsü---- firmware update (gelen ekranda) product code kısmında Türkiye kodunu seç 580417
5 aynı pencerede dead usb kısmını işaretle
6 optios kısmına tıkla ve downgrade seç flash atılabilir ama tel açamayacaktır
tekrar söylüyorum bu çok riskli bir yöntemdir ve telefona kalıcı hasar verebilir
denemediğim için bilgim yok güya bu firmeware performans iyileştirmesi yapmıştı nokia
ama versiyon düşürceksen telefoncuya gidip 21.06 yükletmek istediğini söyle başka çözümü şuan için yok bende çok denedim açılmıyor lanet
serviste yüklenen yazılım orjinaldir burada yazılanları uygularsan telefonu hacklersinben kendim yukleyemedim servise yolladım ordan yuklediler 3.9 u ama hack lımıdır bilmiyorum eger hacklı değilse bunu nasıl hacklerim selamlar