n86 8mp yeni firmware v30.009 , v21.006 , v21.115 hack

Sponsorlu Bağlantılar

cyberlink38

Üye
Flashing menüsüne geldiğimde Firmware Update i seçiyorum fakat hata veriyor. Hiçbir şey seçili olmuyor.

teknopat

teknopat

Üye
SLM ARKADAŞLAR HERŞEYİ YAPTIM SIRAYLA AMA ŞÖYLE Bİ HATA VERDİ TAM FLASH ATMA KISMINDA SORUYOR

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
Flashing menüsüne geldiğimde Firmware Update i seçiyorum fakat hata veriyor. Hiçbir şey seçili olmuyor.
firmware ile yeni yazılımı indirdin mi ?

teknopad v21.06 seçtiğin için o hatayı alıyorsun product code menüsünden v30.009 seçeceksin

teknopat

teknopat

Üye
firmware ile yeni yazılımı indirdin mi ?

teknopad v21.06 seçtiğin için o hatayı alıyorsun product code menüsünden v30.009 seçeceksin
işte onu nasıl yapcam anlamadım yardımcı olursan sevinirim 21.06 version düşürmem lazım .....

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
niye 21.06 düşürüyorsun ? bunu evde yapmak mümkün değil jaf box olması lazım telefonda kalıcı hasar olabilir ama phoneixle ölü flash olarak atabilirsin ama tel açamayacaktır aynı yöntemle mevcut yada bir üst versiyon yükleyerek tekrar canladırabilirsin telefonu ama tavsiye etemiyorum telefon tamiri ile uğraşan birine versiyon düşürttür
yinede anlatayım
1 telefonu kapat
2 file menüsü---> manege connections---->NO CONNECTİON seç uygula de
3 file menüsü---- open products----> tel prod.cod. seç (rm 484)
4 flashing menüsü---- firmware update (gelen ekranda) product code kısmında Türkiye kodunu seç 580417
5 aynı pencerede dead usb kısmını işaretle
6 optios kısmına tıkla ve downgrade seç flash atılabilir ama tel açamayacaktır
tekrar söylüyorum bu çok riskli bir yöntemdir ve telefona kalıcı hasar verebilir

teknopat

teknopat

Üye
niye 21.06 düşürüyorsun ? bunu evde yapmak mümkün değil jaf box olması lazım telefonda kalıcı hasar olabilir ama phoneixle ölü flash olarak atabilirsin ama tel açamayacaktır aynı yöntemle mevcut yada bir üst versiyon yükleyerek tekrar canladırabilirsin telefonu ama tavsiye etemiyorum telefon tamiri ile uğraşan birine versiyon düşürttür
yinede anlatayım
1 telefonu kapat
2 file menüsü---> manege connections---->NO CONNECTİON seç uygula de
3 file menüsü---- open products----> tel prod.cod. seç (rm 484)
4 flashing menüsü---- firmware update (gelen ekranda) product code kısmında Türkiye kodunu seç 580417
5 aynı pencerede dead usb kısmını işaretle
6 optios kısmına tıkla ve downgrade seç flash atılabilir ama tel açamayacaktır
tekrar söylüyorum bu çok riskli bir yöntemdir ve telefona kalıcı hasar verebilir

sana version düşürmek istediğimi söyliyim 21.06 verison wi-fi bağlanması çok hızlıydı şimdi şimdi v30.09 wi-fi ile bağlanıyor ilk ana sayfa google ona bağlandıkdan sonra bi sonraki sayfalara bağlanmak için çok bekliyor,bu konu hakkında bi fikrin var mı ...

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
denemediğim için bilgim yok güya bu firmeware performans iyileştirmesi yapmıştı nokia
ama versiyon düşürceksen telefoncuya gidip 21.06 yükletmek istediğini söyle başka çözümü şuan için yok bende çok denedim açılmıyor lanet

teknopat

teknopat

Üye
denemediğim için bilgim yok güya bu firmeware performans iyileştirmesi yapmıştı nokia
ama versiyon düşürceksen telefoncuya gidip 21.06 yükletmek istediğini söyle başka çözümü şuan için yok bende çok denedim açılmıyor lanet

senin yöntemde niye öyle bi hata veriyor.....

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
benim yöntemle alaksı yok çünki yöntem benim değil. başka bir yöntem varmı usb ile versiyon düşürmek için ? varsa söyle hemen deneyeyim . ben versiyon düşürmek için söylemiştim 11.43 20.115 21.06 versiyonları için denemiştim telefon birdaha açılmadı kablosuz bağlantıyı denemedim ama yarın dener sorun ne ise çözümü varmı diye araştırırım. dünyada bu şekilde telefonu hackleyen çok kişi var ve her yeni versiyondan şikayet eden , versiyon düşürmek istyen binlerce kişi var sende bu şekilde şikayetçi isen bir sonraki versiyon çıktığında ne gibi düzeltmeler içeriyor vs hataları varmı yokmu araştırırsın sonrada versiyon yükseltirsin

teknopat

teknopat

Üye
doğru haklısın

ager34

Üye
v21.006 da telefonu hackli olanlar son versiyon olan 30.009 nokia software ile yüklüyebilirler telefon hackli kalıyor.eger 21.006 hackli ise hard format atmadan v30.009 yükleyin hack ok:oke:

armonimusic

Üye
hocam bunu nasıl apacagım bir yardım eden yokmuy telefona hiçbirşey yukleyemiyorum

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
nerde takıldın söyle yardımcı olalım

aksoyhas

Üye
N86 flash formatRehberi ms outlook a yedekle. (Kendi yedeklemesi hata verebiliyor.)C-D-F tüm disklerdekileri yedekle-tümünü formatla(Bil.depolama modunda bağlanıp biçimlendir)Şarjı Fulle, Simkart ve çıkarılabilir kartları çıkart.(simkartı mutlaka çıkart)Sonra telefona format at:1-Önce hard format: *-3-Yeşil-menü (veya Açma-kapama)(veya olmazsa Soft format: *#7370# )2-(Bilgisayardan Tüm Nokia pcsuit vs tüm nokia prgramlarını kaldır)4-(Mutlaka Bilgisayarı yeniden başlat)3-Sonra 1-phoneix programını yükle (ve pcsuiti yeniden kur)-Birdaha Bilg. Kapat-aç5-"2-RM-484_EUROPE_21.006_v9.0_N86-8MP" dosyasını bilg.kur6-"C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-484\ klasörünü aç. "3-RM-484_21.006_003_U001.uda" zipten çıkarıp bu klasörün içine at.(değiştireyim mi diye soracak- evet deyin)SAĞ ALT TARAFTA PC SUIT SAĞ TIKLA ÇIKIŞ YAP.TELEFONU AÇ-PC SUIT MODUNDA BAĞLA-BEKLE(BİRŞEYLER YÜKLEDİ)PHONIX7- phoenixi çalıştırın ve File-scan producta basın.Yazılımın cihazınızı tanımasını bekleyin. Cihaz tespit edildiğinde resimdeki gibi yeni 1 bar çıkacaktır8-flashing menüsünden firmware update'yi seçin9-Ekranda güncellemek/hacklemek istediğiniz sürüm belirecektir. Herşey hazırsa "Refurbish" diyerek flashlama işlemini başlatın.10-çıkan soruya evet deyinYüklenme esnasında cihazı kullanmayın. Kablolara dokunmayın. Sadece yükleme çubuğunun dolmasını ve "cooked firmware"in cihaza yüklenmesini bekleyin. İşlem sırasında 3-4 kez USB takma-çıkarma sesi duyacaksınız ve PC 1-2 driver yükleyecek. Anormal durumlar dışında bilgisayara dokunmayın.6-) Yükleme bittiğinde cihaz kendini yeniden başlatacaktır. İşlemin başarıyla sonuçlandığına dair çıkan bilgi ekranını ve herşeyi kapatın.7-) İndirdiğiniz yama dosyasının içindeki "Patches" klasörünü direk kartın anadizinine atın ve RomPatcher+ ile ilgili yamaları aktifleştirin. flash bitince telefonun ayrlarını yapın ve menü --> uygulamalar---> rompatcher'i kontrol edinrompatcheri çalıştırın patchleri uygulayın hepsi bu kadar

armonimusic

Üye
ben kendim yukleyemedim servise yolladım ordan yuklediler 3.9 u ama hack lımıdır bilmiyorum eger hacklı değilse bunu nasıl hacklerim selamlar

destroy116

destroy116

Üye
Eline sağlık

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
ben kendim yukleyemedim servise yolladım ordan yuklediler 3.9 u ama hack lımıdır bilmiyorum eger hacklı değilse bunu nasıl hacklerim selamlar
serviste yüklenen yazılım orjinaldir burada yazılanları uygularsan telefonu hacklersin
aslında kolay bir şey , ama anlamam ben bu işlerden dersen yapacak birşey yok istersen msn ekle ordan daha detaylı anlatabilirim

choon_blaze

Üye
çok güzel bir yöntem helloox ile hackleyemiyodum çıldırıcaktım bununla yaptım hemen :) sağolun dostlar

salkin

salkin

Üye
kardeşlerim sakın v30.009 u versiyon dosyalarını değiştirerek hacklemeye çalışmayın.SAKIN!! diyorum. cihazın tuş kilit tuşu müzik tuşları işlevsiz hale geliyor ve tuş takımı ışıkları sürekli yanar vaziyette kalıyort sistem nerdeyse komple çöküyor. ben yaptım 3 kere denediim düzeltip baştan hack yaptım aynı yöntemle her seferinde bozuldu.çorjinal yazılımı yükleyip düzellttim baştan ama şuanda kızaktaki en üst iki tuşun ışıkları devre dışı kalmış durumda .sanırım ledleri yaktı. SAKIN diyorum orjinal yazılıma dosya kopyalayıp değiştirme yöntemini kullanmayın. v20 ı çevirme yöntemmine müsaitse cihazınız onu kullanın . arkadaşlara bakılırsa o yöntemde sıkıkıntı yok. düzzenlenmiş hackli dosyada sistem hataları mevcut!!!! vdüzenleyen arkadaaşa duyurulur .!!!!

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi hatalar mevcut açıkla bilgilenelim
merak etme ben bu dosyaları düzenlerken orjinal rom dosyalarından hiç bir çıkarma işlemi yapmadım sadece içeriğe rompatcher+ ve x plore eklenmiştir sistemle çakışacak hiçbir ayar vb.değiştirilmemiştir ve kendim telefonumda denemeden hiçbir şekilde paylaşım yapmadım emin olabilirsin ve bu şekilde ithamda bulunman yanlış şu anda kendi düzenlediğim rom ile telefonu kullanıyorum sitede paylaşımda yaptım foruma bakarak görebilirsin. araştırmadan denemeden hiçbir şekilde yayınlamam ve sizi kobay olarak kullanmam
v20 demişsin v21 olabilir mi? dönüştürme yani versiyon düşürmeye müsait derken ne demek istediğini anlamadım.Versiyon düşürme işlemi box olmadan standart usb kablosu ile nasıl yapılıyorsa bana anlat ki bilmediğim bir şey daha öğrenmiş olurum
ledlerin bozulduğunu söylemişsin ben sana hiçbir zorlama ile bu yamayı yükletmedim ,yüklediğin zaten uygulama yaması sistem dosyaları değilki üstelik yöntemi hazırlayan kişi daha core dosyalarını düzenleyen proğramı yayınlamadı

Üst Alt