cemorhun
Üye
N73 imei 12345610.... gibi bir numara oldu .rpl dosyası da yok :(
Phoneix programı ile flash atarken telefon sustu açamadım yazılım yükletmek için götürdüğümde ise yüklendi açıldı ancak imei numarası dediğim gibi 12345610...... gibi bir numara oldu. Phoneix programının içinde yedek bulamadım .rpl dosyasının jaf programı ile zaten açamadığımdan yok yedeğim
şimdi telefon tamirde rpl dosyası yeniden yazılacakmış ama oldukça yüksek bir fiyat isteniyor bunun için de. Tavsiye edebileceğiniz ya da benimle aynı kaderi paylaşan birileri var mı ?
şimdi telefon tamirde rpl dosyası yeniden yazılacakmış ama oldukça yüksek bir fiyat isteniyor bunun için de. Tavsiye edebileceğiniz ya da benimle aynı kaderi paylaşan birileri var mı ?

Uem ayrı bir çözüm yolu ancak o da riskli. Başka bir arkadaş 55 lira karşılığında RPL dosyası bulabildiğini söylüyor. RPL olmadan yapılabilecek çok bişey yok sanırım. Bilmiyorum ben halen beklemedeyim. PAzartesi sonuç çıkacak artık nasip inş düzelir de sizinle paylaşırım çözüm yolunu. Araştırmalarım sonucunda bi kaç yol daha buldum ancak şu anda denemediğim için yazmıyorum