N73 imei 12345610.... gibi bir numara oldu .rpl dosyası da yok :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemorhun

Üye
    Konu Sahibi
N73 imei 12345610.... gibi bir numara oldu .rpl dosyası da yok :(
Phoneix programı ile flash atarken telefon sustu açamadım yazılım yükletmek için götürdüğümde ise yüklendi açıldı ancak imei numarası dediğim gibi 12345610...... gibi bir numara oldu. Phoneix programının içinde yedek bulamadım .rpl dosyasının jaf programı ile zaten açamadığımdan yok yedeğim :( şimdi telefon tamirde rpl dosyası yeniden yazılacakmış ama oldukça yüksek bir fiyat isteniyor bunun için de. Tavsiye edebileceğiniz ya da benimle aynı kaderi paylaşan birileri var mı ?

• Beğen
Tepkiler: mamucon

RioKkSis

RioKkSis

Üye
Var kardeşim benimkide aynı problem yanlız ben yapmadım bu işi kendini telefoncu zanneden dengesizin biri yaptı hemde istabulun göbeğinde cep tel tamir merkezi olan sirkecide oldu türkçe dil yüklesin diye götürdüm ama telefonu pert olarak aldım meğersem adamın box denilen aparatı bozukmuş bide utanmadan söyledi ve yapamadı telefon şuan çalışmıyor bende araştırdım gerçekten pahalıya çıkıyor fiyatı yokkmu bunun bir hal çağresi lütfen yardım

SilentOne

SilentOne

Üye
bnden sana tavsiye rio arkadaşım kullanıcı haklarıma ihlal den dolayı dava aç tel parasının 2 yada 3 katını aılırsın :D

RioKkSis

RioKkSis

Üye
nasıl yapicamki onu allahın gundisi adam ya utanmadan diyorki benim box'um da ufak bir arıza vardı bir an dondu makinem bende yüklerken çıkardım diyor sanki inadına yapıyor adam resmen telefonunu bozdum kardeş diyor kusura bakma tanımıyorumda adamı herhangi bir samimiyetimizde ve tartışmamızda olmadı ilk defa görüyorum dükkanının çekiciliğine aldandım resmen tel pert oldu nasıl olucak peki cevap veremiyor bide yılların telefon tamircisiymiş adam delirtti beni oraya gidince adamı öldüresim geliyor.

cemorhun

Üye
    Konu Sahibi
Araştırmalarım sonucunda istanbulda bir yerin bu işi çözebildiğini öğrendim ancak 110 Lira fiyat istiyor :) Uem ayrı bir çözüm yolu ancak o da riskli. Başka bir arkadaş 55 lira karşılığında RPL dosyası bulabildiğini söylüyor. RPL olmadan yapılabilecek çok bişey yok sanırım. Bilmiyorum ben halen beklemedeyim. PAzartesi sonuç çıkacak artık nasip inş düzelir de sizinle paylaşırım çözüm yolunu. Araştırmalarım sonucunda bi kaç yol daha buldum ancak şu anda denemediğim için yazmıyorum :) Allahtan hayırlısı.

--------------- Ekleme ---------------

Var kardeşim benimkide aynı problem yanlız ben yapmadım bu işi kendini telefoncu zanneden dengesizin biri yaptı hemde istabulun göbeğinde cep tel tamir merkezi olan sirkecide oldu türkçe dil yüklesin diye götürdüm ama telefonu pert olarak aldım meğersem adamın box denilen aparatı bozukmuş bide utanmadan söyledi ve yapamadı telefon şuan çalışmıyor bende araştırdım gerçekten pahalıya çıkıyor fiyatı yokkmu bunun bir hal çağresi lütfen yardım
Bu arada eğer tamircin JAF ile attı ise programı ve yedekleme de yaptı ise sorun yok :) Sen yedeklerin içinden kendi imei numaran olan RPL dosyasını alır yüklersin telefona imei numaran geri gelir :) Yok eğer yedek almadı ise 100 150 lira arasında yaptırabiliyosun istanbulda ve şanslı isen :)

Adilx05

Adilx05

Üye
nasıl yapicamki onu allahın gundisi adam ya utanmadan diyorki benim box'um da ufak bir arıza vardı bir an dondu makinem bende yüklerken çıkardım diyor sanki inadına yapıyor adam resmen telefonunu bozdum kardeş diyor kusura bakma tanımıyorumda adamı herhangi bir samimiyetimizde ve tartışmamızda olmadı ilk defa görüyorum dükkanının çekiciliğine aldandım resmen tel pert oldu nasıl olucak peki cevap veremiyor bide yılların telefon tamircisiymiş adam delirtti beni oraya gidince adamı öldüresim geliyor.
Lazsınız Heralde...

cemorhun

Üye
    Konu Sahibi
Board değişti imei değişti herşey değişti :) Telefonum yeniden benimle :)

senatorhack

senatorhack

Üye
bak kardeş bnm n95 8gb vardı en son sürümünü yükledim benimkiside dili gitti ve telefoncuya götürdüm 20tl istedi ve telefon hata verip çökmüş diyor ve açılması içinde rpl dosyası lazımmış 150 tl fiyat çekti itraz ettim en sonunda tamam dedi ve şu anda rpl dosyası gelmek üzere geldiği anda 10 dk lık işi varmış ondan sonra telefonn tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt