Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

asusbey

Üye
Sevgili Reis ve Sevgili Arkadaşlar. N82 Telefonum var, telefonun eski versionunda Garmin'i sorunsuz kullanıyordum, Telefona yeni version yükleyince oldu sanırım artık Garmin'i kullanamıyorum :( Garmin'i defalarca silip yüklememe rağmen programı her açışımda satın al,dene tarzında seçenekler çıkıyor :( Garmin vazgeçilmez biliyorsunuz :( Satın alıyım dedim çok pahalı geldi !
programı kullanamıyorum ne yapıyım lütfen bana bir akıl verin :(

--------------- Ekleme ---------------

N82 yeni sürümüm 35.0.002

aynı sorunu bende yaşıyorum:vur

milestone

milestone

Üye
rapid linklerini yenileyebilirmisiniz?

cheg66

Üye
bütün konuyu başatan sona okudum. anladığım odurki avrupa haritası yok...başk a yerlerede baktım yok...bi tane yükledim 2010 city navigator sadece yunanistan var içinde...emuleyede baktım ordada yok...heralde boşuna aramayalım...garmin avrupa haritasını serbest bırakmamış...

yusufhatay31

Üye
ilac.rar programını başka nerden bulabiliriz. 3. adımda linklerden programlar silinmiş

ilac.rar dosyasısın indiremeyen arkadaşlar, bu linkten işinize devam

mizzy_1486

Üye
arkadasim ellerine saglik ... bide ben arabistandayim buranin haritasini nasil cikartabilirim

jeki01

jeki01

Üye
selam bende avrupa haritası aradım ama yok.

neverland38

Üye
abi link ölmüş garmin açılmıyor....

abi garmin 5 i indiremiyorum link ölmüş nolur ecele yardım edin kafayı bozucam:(

wer50ni

Üye
güzel imiş

atillaturan71

Üye
dostum ben avrupa haritası buradan indirdim. gayet güzel çalışıyor.Tüm avrupa ülkeleri var.

kalkanbey

Üye
Öncelikle eline sağlık reis kardeş, çok güzel bir uygulama, herşeyi yaptım program da çok güzel çalışıyo yanlız benim sorunum, my.garmin.com dan nasıl bir etkinleştirme kodu alabileceğim konusundadır, telefonu bağlayın diyo bağladım ama telefonu görmüyo, ne yaparsam yapıyım görmüyo yardımcı olursa çok sevinirim ayrıca telefonum e 71 ve 2 gb hafızam kartım var, hafıza kartında yaklaşık 50mg boş yer kaldı programı yükledikten sonra ve bir adres( rota yükle den sonra) bulmaya çalışınca yeterli bellek yok diyo bu sorun neden kaynaklanıyo acaba?
Şimdiden teşekkür ederim, cevabınızı dört gözle bekliyorum...

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Teşekkür Ederim...

gurhan36

Üye
Arkadaşlar garmin .50'nin üstüne .60'ı nasıl kurmam gerekiyor. Daha önce yazdım kimse yazmadı. Yapanlar var neden kimse anlatmıyor ben yabancı sitede buldum sadece .exe olan dosyasını kurmam gerekiyor muş doğru mu?

metyuu

metyuu

Üye
gurhan36 arkadaşım var olan 5.00.50 versiyonun üstüne 5.00.60.sis dosyasını kur yeter (bu konuda mevcut sis dosyası)

mustafaulker

Üye
teşekkürler.süper ya.oldu...

bark_41

bark_41

Üye
v.5.00.50 rapid ve hotfile den kaldırılmış

FiYaSKo®

Üye
sonsuz teşekkür ederim telefonu yeni aldım içinde nokia maps kurulu ve 3 ay navigasyonda ücretsizdi ancak garmin nokia mapstan kesinlikle daha başarılı n78 sorunsuz kuruldu ve çalışıyor :)

bark_41

bark_41

Üye
fiyasko garmini şimdi mi kurdun ben idiremedim v.5.00.50 ve ilacı?

link kopyalama nasıl oluyor bilmem ama şöyle yapayım garmin 5.00.50 rar pas:Cehennem @ hackhell

aborgine

Üye
arkadaşlar,nokia 5230'a yükleyeniniz var mı?ben cihazıma yükleyemiyorum.acaba yazılımı desteklemiyor mu?

gaziajans

Üye
arkadaşım telefona kurdum fakat türkçede tıkanıyor bişi yapamıyorum yardımcı olurmusun

Üst Alt