KVK ya Gönderdiğim Nokia 5800. ( YÜKSEK SEVİYE - LHUB a gönderildi.)

Sponsorlu Bağlantılar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ee hadi gözün aydın tebrikler :D

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
ee hadi gözün aydın tebrikler :D

Teşekkürler. Almıyon mu hani telefonu? 400 liraya veririm. Piyasada sıfır satılanların %70indede kasa açıklığı ve yazılım sorunları var. benimki hazır tamirli bak :)

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Teşekkürler. Almıyon mu hani telefonu? 400 liraya veririm. Piyasada sıfır satılanların %70indede kasa açıklığı ve yazılım sorunları var. benimki hazır tamirli bak :)

alırım tabiki lakin istediğin fiyat cok yüksek ayrıca sitede bir arkadas daha var onunda telefonu daha nisanın ilk haftasında alınma lakin o bile fiyatı senin söylediğinden cok cok aşagoda üstelik seninki servisde görmüs bayagı bir ikramlı söylemen lazımki beni cezbetsin uygun birsey söylersen düşünebilirim :oke:

osnakli

osnakli

Üye
benim cihazda yeşil arama tuşu çalışmadığı için garantiye verdim ekran bozuk deyip yurt dışına sipraiş ettiler.bakalım neler olcak

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
benim cihazda yeşil arama tuşu çalışmadığı için garantiye verdim ekran bozuk deyip yurt dışına sipraiş ettiler.bakalım neler olcak

İyi kardeş yurt dışına gittiyse cihazının yenisi gelir inşallah. Ne zaman verdin.

--------------- Ekleme ---------------

alırım tabiki lakin istediğin fiyat cok yüksek ayrıca sitede bir arkadas daha var onunda telefonu daha nisanın ilk haftasında alınma lakin o bile fiyatı senin söylediğinden cok cok aşagoda üstelik seninki servisde görmüs bayagı bir ikramlı söylemen lazımki beni cezbetsin uygun birsey söylersen düşünebilirim :oke:

O adam o kadar ucuza satıyorsa kesin yeterince sorun vardır kardeşim. Ayrıca şuan benim telde ne reset atma var ne başka bişey. Bence servis görmüş olması avantaj. Çünkü her üretilen 5800ın servisten geçmesi şart. ne kapağı sağlam ne kasası ne de donanımlar. Neyse biz senle anlaşamayız. ben şuan memnunum gerçi böyle devam ederse satmam da. Korkarak verdim servise ama iyiki vermişim.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
güle güle kullan güzel insan inş memnun kalırsın :oke:

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sağolasın..

osnakli

osnakli

Üye
İyi kardeş yurt dışına gittiyse cihazının yenisi gelir inşallah. Ne zaman verdin.
cihaz yurt dışına gitmedi ekran yurt dışından gelecek.inanılmaz moralım bozuldu.tüm işlerimi yapıyordum bu cihazdan şimdi resmen öksüz kaldım:(

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah en kısa sürede gelir cihazın. Aslında çok zaman alan bi iş değil yaptıkları yapcakları ama en aşağı 10 - 15 gün oyalıyorlar yaptıkları işlem toplasan 1 saat tutmaz.

hackerhan

hackerhan

Üye
Bende 19unda yolladım benimki sorun bakımından bayağı dolgun.(LHUB�a Gönderildi)kadın yazarken bıktı artık.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Umarım çözülür problemin kardeşim. Neleri yazdın bende uzun bi liste yazmıstım ama teknik görevliler kısaltmış :)

hackerhan

hackerhan

Üye
Bende 19unda yolladım benimki sorun bakımından bayağı dolgun.(LHUB�a Gönderildi)kadın yazarken bıktı artık.

KULAKLIK KISMININ OLDUĞU YERDE KAPAKTA AÇIKLIK VAR.KİLİTLENİYOR.SİM KAYDI YAPILAMADI UYARISI VERİYOR.KENDİLİĞİNDEN AÇILIP KAPANACAK UYARISI VERİP KAPANIYOR.EKRANDA LEKE VAR.GÖRÜŞME SIRASINDA KESİNTİ YAŞANIYOR.BATARYA ÇABUK BİTİYOR.ŞARJ OLMUYOR.AÇILMIYOR

Bunlar şikayetlerim daha bir iki tane vardıda söylemedim. inşallah hallolur.Bıktım İllallah ettim artık şu kapanma sorunu felan var ya.:off:

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Umarım düzelir kardeş. Şükür benim artık kapanma sorunum fln kalmadı. inşallah tüm sorunlarını hallederler en kısa sürede. Kvk yı ara takip et ben 2 güne bi aramıştım cihazın ne durmda olduğu hakkında bilgi veriyorlar. 0216 444 1 585

hackerhan

hackerhan

Üye
tmm teşekkürler kardeş ya inşallah soralım.Bıktım bende bu işten.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun garantide olduğu süre içinde bende sıkıldım kardeş hatta telefondan soğudum satmayı düşündüm ama şimdi çok memnunum yeniden aşık oldum :) umarım sende memnun kalırsın geldiği zaman.

ilkayci

ilkayci

Üye

Telefonumu bi yere koymuş bulamıyordum, çağrı atayım bulayım dedim, aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. Uzunda aramadan sonra telefonu sandalyenin üstünde kapalı halde gördüm. Şarjı bitmiş diye düşünüp şarja koydum fakat şarj da almıyordu ve artık açılmıyordu. KVK'ya yolladım. Şu an beklemedeyim. Ürünü alalı 1 Buçuk ay olmuştu. "Avea-Sevgililer Günü" kampanyası ile almıştım. 30 İş günü geçsin diye dua ediyorum şimdi :)

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Bence 30 iş günü geçer diye umutlanma geçirmiyorlar :) ama telefonunun sorunlarını halledip gönderirler umarım.

hackerhan

hackerhan

Üye
Telefonumun garantide olduğu süre içinde bende sıkıldım kardeş hatta telefondan soğudum satmayı düşündüm ama şimdi çok memnunum yeniden aşık oldum :) umarım sende memnun kalırsın geldiği zaman.

İnşallah kardeşim umut ediyorum bende öyle olur bu arada yeni yazılım çıkmış galiba onuda yükleyip yollasalar:)

--------------- Ekleme ---------------

Telefonumu bi yere koymuş bulamıyordum, çağrı atayım bulayım dedim, aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. Uzunda aramadan sonra telefonu sandalyenin üstünde kapalı halde gördüm. Şarjı bitmiş diye düşünüp şarja koydum fakat şarj da almıyordu ve artık açılmıyordu. KVK'ya yolladım. Şu an beklemedeyim. Ürünü alalı 1 Buçuk ay olmuştu. "Avea-Sevgililer Günü" kampanyası ile almıştım. 30 İş günü geçsin diye dua ediyorum şimdi :)

TElefonunun hiç bişeyi yok :)benim tele göre yani benimkinde 7 8 tane liste yapmıştı kadın:) bakalım hallolacak mı?

Ace_mk

Üye
arkadaşlar benmde telefonumun ekranında çizgi çizgi şeritler çıkıo renkler dağılıor aradım kvk ama 23 nisan diye kapalılarmış 2 ay önce aldım telefonu çok mu bekletirler servise versem gözüm korktu şimdi burda okuduklarımdan değiştrme yapmıolar başka bir nokia telefn alsam dokunmatk ekranlar böyle oluyor sanırsam

erkara_64

çok mu bekletirler:)))bence cevabı bakınız:)bugün 23 nisan hala cihaz elime gelmedi!!!11.03.2010 kayıt tarihi..ama şu var olay kvk değil nokia ile alakalı çünkü cihaz nokia gelecek sonra kvk ya..ama nokia bile ne zaman geleceğini bilemior işte böyle bir memlekette yaşıoruz üstüne hala nokia nokia nokia dioruz bir daha nokia alırsam namerdim...bir de htc alın deneyin bakalım adamlar ferrari gibi cihazlarını takip ediolar..yazık günahtır bunca insana millet servislerden korkar oldu....şikayet sitelerine de yazsan adamlar tüketiciyi takmıyorlar laf var icraat yok...

İl/İlçe UŞAK/ MERKEZ
Tipi/Kodu N5800 NOKIA XPRESS MUSIC BLACK-BLUE/ N5800
ONARIM BİLGİLERİ

Garanti Durumu Garanti Dahili
Alınan Parça 1xKALEM-
1xMMC8GB-
1xPİL KAPAGI-
1xPİL9861-
Müşteri Şikayeti CIHAZ SUREKLI RESETLIYOR
IMEI/Değişim Değişim Tarihi
Emanet Cihaz Teslim Tarihi Geri Alma Tarihi
Yüksek Seviye 111-TS Kartal Kurumsal Kayıt Tarihi 3/11/2010 13:15:35