Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

srknycl

srknycl

Üye
arkadaşlar ilaç dosyası ve 5.00.50 versiyon olan dosyada her iki sitedende silinmiş. bu ilaç ve kurulum dosyasına bakabilir misiniz?

ykayan

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

garmin de kurulum ve kullanım olarak mükemmel siniz Teşekkürler
başka garmi gibi neler kullanabiliriz sizin kullanmaktan memnun olduğunuz bizler önereceğiniz hang programlar var

babaersin

Üye
beyler yazılanları harfiyen uyguladım ancak haritayı göremiyorum. simsiyah ekran no map yazıyor. sorun nedir acaba?

karam5231

Üye
acilen yardım edin lütfen... ben n 97 kullanıyorum yükledim gayet iyi oldu.. ama alttaki next sonraki gibi altta kalan tuşlara dokunulamıyor. klavyeden kullanmam gerekiyo oradanda bazen olmuyo önceden aynısını yükledin böle olmamıştı.. ne eksik acaba..

afd92

Üye
.laç dosyası her iki linkten de silinmiş

metyuu

metyuu

Üye
Garmin .laç programı burdan indirebilirsin arkadaşım

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Link tekrar yüklendi:

afd92

Üye
Teşekkürler

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
teşekkürler. sitedeki 5.00.060 versiyonunu önermem arkadaşlar. türkçesi berbat ve AĞRI "ARI" die GİRESUN GRESUN die yazıyor. Berbat yani

gurhan36

Üye
beyler yazılanları harfiyen uyguladım ancak haritayı göremiyorum. simsiyah ekran no map yazıyor. sorun nedir acaba?

Kardeş, ilk sefer bağlanmadan harita göstermez. Önce bağlan sonra çıkar

teşekkürler. sitedeki 5.00.060 versiyonunu önermem arkadaşlar. türkçesi berbat ve AĞRI "ARI" die GİRESUN GRESUN die yazıyor. Berbat yani

E o zaman bunun adam gibi olanı var mı?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe değil o sürüm o yüzden vermedim ben hiç.

ilgililere ilk sayfayı güncellemesi için mesaj attım.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Nokia 5800XM Kullanıyorum. Haritadan Nokta Seçeciğim Zaman Harita Açılıyor. İki Üç Kere Zoom Yapıyorum Noktayı Seçmek İçin Sonra Donuyor. Çiziyor Diyip Öylece Kalıyor.

metyuu

metyuu

Üye
ben 5.00.60 kullanıyorum 50 ustune kurdum AGRI ve GİRESUN yazıyor benimkinde bir sorun yok turkce ile

hyxmn

Üye
Yardımlı gps ekranını bulamadım.Yazdıklarının aynısını yaptım. Haritaya bastığımda Gps Kapalıf diyo.telofonum n95 8gb
yardimci olursaniz sevinirim

atemiz90tr

Üye
Arkadaşlar Linkler çalışmıyor lütfen günceller misiniz

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
a-) root.rar: Haritasız ana dosyalar
v5.00.50:
v4.20.20:
b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2010.01 (TKLTLA)
2009.12 (TKLTLA)
2009.06 NT - ENG (IKLTL)
2009.02 TKLTL:
2008.10A:
2008.10:
2008.07:
c-) ilac.rar: veya

Arkadaşlar Linkler çalışmıyor lütfen günceller misiniz
mesaj attım yöneticilere :) belli süre sonra ben başlığı editleyemiyorum. onların editleme yetkisi oluyor. haliyle hiç1şeyi güncelleyemiyorum. :vur

İlk sayfa güncellendi! 2010.01 eklendi ve silinenler yenilendi!

zirk32

zirk32

Üye
teşekkürler :oke:

EbiXa

EbiXa

Üye

Kardeşim 5.00.60 verisyonunu ben paylaştım ve AĞRININ ARI GİRESUNUN GRESUN diye yazması program versiyonu ile değil harita sürümün ile alakalı.Türkçe harita kullanırsan hiç bir problem olmaz.5.00.50 yü 5.00.60 ile güncelleme yapman yeterli.Güncelleyen hiç kimsede bir problem çıkmadı.:bigstar:

conyx

conyx

Üye
bende 2 gün ugrastıktan sonra sonunda gps cihazı bulunamadı hatasını yendim=)
burda anlatılan herseyi yaptım. defalarca denedim olmamıstı. sonunda ordan burdan kurcalaya kurcalaya ayarların icinde hakkında baslıgı altında bi yere girdim orda CARDID gibi 8 rakamlı bisey yazıyodu. o kodu bi kagıda yazıp telefonu kabloyla bilgisayara bagladım. sonra bu kodu garmin_ilaç.exe de UNIT ID yazan yere yazdım. generate deyip cıkan uzuuun kodu kopyalayıp telefonun bellegine girip sw.unl yi metin belgesiyle acıp icinde halihazırda bulunan kodu silip oraya yapıstırdım.sonra altta bulunan yere custom map secip 848 yazıp cıkan yeni kodu da gmapsupp.unl ile degistirdim. kabloyu cıkardım. garmin uygulamasını baslattım gps cihazı taramaya basladıgında iptale bastım. ayarlardan uzak gps ye girdim ve sonunda bütün forumlarda bahsedilen iki isecenegi gordum:) ekli gps secenegini sectim ve oldu.
mantıgını anlayabilmiş degilim. bu ekli gps secenegini goremeyenler olarak sanırım bi yerde hata yapıyoruz ama ben çözdüm kurtuldum. size de kolay gelsin...

kistegor

Üye
Sağolasın müdür

Üst Alt