Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye

12) Uygulamalardan boğa iconunu bulup HelloOX'u çalıştırın, soracağı sorulara olumlu yanıt verin. HelloOX telefona ROMPatcher isminde başka bir program kuruyor

demissen güzel insan hellox sa tıkladıgımda unpacking file diyor saatlerce aynı bunu diyor yani
ROMPatcher diye bir program kurmuyor ? neden acaba bir yardımcı olabilirmisin rica etsem

murakkus

Üye
en anlasılırıydı tesekkür ederim.

ayasin

Üye
ya ben helox u kurdum çalıştırdım unpacking file diyip kalıyo öyle baya bi süre geçiyor sebebi nedir acaba yada kaç saat bekliyeceğiz bunun bitmesi için ? acaba sorun bendemi ?

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
ya ben helox u kurdum çalıştırdım unpacking file diyip kalıyo öyle baya bi süre geçiyor sebebi nedir acaba yada kaç saat bekliyeceğiz bunun bitmesi için ? acaba sorun bendemi ?

kaç saat olduğunu sölimmi telefonu al şarja bağla bi kenara koy kimsenin ellemiyeceği bi yere ve 1 yıl bekle sonra yüklenir...

grabenburak

Üye
sağolasın oldu kardş

byilmazZ

byilmazZ

Üye
5800 alacağım nasipse :oke:

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
5800 alacağım nasipse :oke:

al kardeşim hayırlı olsun ben tam 499 tl ye aldım kampanyaya girmişti Carrefourda sende alcağın fiyat yüksek olmasın haberin olsun yani kazıklanma bu fiyata al sende şimdi fiyatlar sabitlendi istanbul içerenköy carrefour haberin olsun :oke:

OTHERWORLD

Üye
ardaşlar v40 ve üzerinde olan sürümleri hack etmiyor. bunun çözümünü bilen varmı?

efekaan2525

Üye
ya ben bunu yaptım olmadı boğa işareti geldi açtım yüklüyor gibi görünüyor ve öler kalıyor bnm telefonun sürümü v40 lütfen yardımcı olunn :!!!

hasolin

Üye
Arkadaşlar bende dün indirdim versiyonum v50 olanını siteden indirdim unpackingfile diye dosyalar açılıyor diyor fakat epey bir zaman geçti birşey olmuyor sizdede böylemidir.ilave olarak şöyle birşey var indirdiğimiz dosyayı kurduktan sonra boğa ikonlu bir resim gelmiyor x işaretli bir program geliyor

hasolin

Üye
Arkadaşlar ben sitemizin aşağıda anlatılan eski yöntemle sertifikalandırma kısmındaki şekilde yaptım oldu fexplorer sertifika hatası veriyordu şimdi yaptım oldu.http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...n-sertifika-cer-almak-eski-yontem-205902.html
küçük bir açıklama yapayım cer ve dosyaları nerede diyorsanız opda sitesindeki my sertifika kısmına tıkladığınızda sizin tel imei vesaire çıkan kısmında en sağda cer ve diye yazan kısımları bilgisayarınıza indirin arkadaşın verdiğin binpda sis dosyasını indirip yapın oluyor

alpkaan89

Üye
kusura bakama ama hep uydurmaca sertifkalanıyormuş falan denedim hiç bir işe yaramadı

vagabond59

vagabond59

Üye
çok sağol arkadaş thx.

TunahanAyvs

TunahanAyvs

Üye
güzel paylaşım sağolasın .

ufukturk79

Üye
yardım edermsnzz bunu tel. attıım ama cevrimiçi sertifika kontrolü yapılmadı dedi lütfenn yardm edin ya kafayı yicem NU SİTEYE GÜVENİORM..

--------------- Ekleme ---------------

Ya tele bu dosyayı attm ama cevrmiçi sertifika kontrolü yapılamadı dedi lütfn yardm edin gveniom bu siteeeyee

beyzade.61

beyzade.61

Üye
sagol kardesım ben daha once kurmustum ama bır yerını yanlıs yapıyormusum sayende buldum cok tskler elıne emegıne saglık tekrardan dun programı setıfıka hatası sebebı ıle yukleyemedım sımdı yaptım sorunsuz yuklendı tskler

qf13

Üye
Ewlh kardeşim çok acık ve net yorumlamısın eline emegıne saglık allah razı olsun....:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

ayarci105

Üye
herşeyi yaptım programı kurdum bogaya basıyorum unpacking file diyor ama bi türlü bitmiyor neyse yanı programı acamıyorum basınca mapping drive diyo ardından bu geliyor işte unpacking file ama bi türlü dolmuyor

nedimkavak

Üye
dostum telefonum nokia 5800 V50 fakat kurulumda "installing root cers..." te kalıyor kaç kere sildim yeniden yükledim saatlerce bekledim ama tık yok hiç bi şekilde o kısmı geçemedik msn'imi bırakıyorum yardımcı olursan inan çok sevinirim

[email protected]

ayarci105

Üye
dostum telefonum nokia 5800 V50 fakat kurulumda "installing root cers..." te kalıyor kaç kere sildim yeniden yükledim saatlerce bekledim ama tık yok hiç bi şekilde o kısmı geçemedik msn'imi bırakıyorum yardımcı olursan inan çok sevinirim

[email protected]

aynısı bendede oldu çok kez sizdil telefona attım hafız kartına attım ama bi türlü orayı geçmedi site kaliteli güvendiğim bi site umarım çaresine bakacaktır

Üst Alt