n97 V21.0.045 YENİ MODİFİYE YAZILIM 65 MB BOŞ ALAN VE SÜPER HIZ

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
Arkadaslar biraz sabredin.... 1 - 2 Hafta Sonra N97 icin 21.0.102 V7 Cikiyor.... Daha hizli, Bedava navi, OVI nin yeni versionu falan filan var...

Ben Yükledim (21.0.102) ve Telefon Daha hizli...

N97mini icinde 11.0.102 V3 Cikiyor...

Önceden indirmek isteyen Burdan Baksin (Sadece Professionel olanlar):
merhaba ben bunun 21.0.102 V3 yükledim türkçe dil yok phoenix ile eski sürümü 21.0.45 bunu yükleyemiyorum artık yardımcı olurmusunuz

malimali

Üye
N97 İÇİNDEKİ GEREKSİZ KULLANILMAYAN YAZILIMLARI KALDIRARAK TELEFONU HIZLANDIRDIM..
ÖNEMLİ UYARI: BUNU JAF PROĞRAMI İLE FLASH YAPIN TELEFONUNUZA(PHOENİX KULLANMAYIN ÇALIŞMAZ)

AŞAĞIDAKİ ROFS DOSYASI SADECE TÜRKÇE DİL İÇERİR DİĞER DİLLER SİLİNMİŞTİR GEREKSİZ PROĞRAMLAR SİLİNMİŞTİR.(SADECE 13.6MB BOYUTUNDADIR)

Arkadaşım tşk ama aşağıdaki uyarıyı alıp rapidden dosyayı yükleyemiyorum. başka bir yere upload etme şansın yok mu?
Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

Cengizt

Cengizt

Üye
merhaba ben bunun 21.0.102 V3 yükledim türkçe dil yok phoenix ile eski sürümü 21.0.45 bunu yükleyemiyorum artık yardımcı olurmusunuz

Kardesim artik geri dönüsü yok bunun...
Sakin 21.0.45 deneme... Telefonu tamamen bozabilirsin.... ya V7 yi dene , yada NSU (Nokia Software Updater) ya cikana kadart bekle... 3 Hafta ile 8 Hafta arasi Online olacaktir.

--------------- Ekleme ---------------

Hard reset dediğin *#7370# değilmi ilgin için teşekkür ederim

Evet aynen o....

Yada Telefon Nokia Logoda Takili kalirsada
( Ayni anda: Telefon Acma Tusu + Büyük yazma Tusu + Bosluk atma Tusu (Space) + yazdigini silme tusu) ayni anda basarsan, nokia logosu gelene kadar basili tutarsan da Hardreset oluyor telefon.

Bilgin olsun....

MAYMUN Teknigi derler buna Almanyada---- :aha:

Ferzan

Ferzan

Üye
kardesim artik geri dönüsü yok bunun...
Sakin 21.0.45 deneme... Telefonu tamamen bozabilirsin.... Ya v7 yi dene , yada nsu ( ) ya cikana kadart bekle... 3 hafta ile 8 hafta arasi online olacaktir.
abi o verdiğiniz siteden v7 olanı indiremedim siz indirmişsiniz sanırım başka bir siteye kaydedip link verebilirmisiniz acaba yaparsanız çok sevirim gerçekten

yada içinde türkçe dil olanı bir tane upload edip link verirseniz çok sevinirim

sadik81

sadik81

Üye
arkadaşım neden 21,0,045 i yükleyemedin sorun nedir hata mı veriyor ne oluyor bilgi verir misin sana yardımcı olabilirim belki yada msn mi vereyim istersen [email protected] bir faydam olur belki

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
LİNKLER YENİLENMİŞTİR ARKADAŞLAR SAYGILAR

AŞAĞIDAKİ ROFS DOSYASI SADECE TÜRKÇE DİL İÇERİR DİĞER DİLLER SİLİNMİŞTİR GEREKSİZ PROĞRAMLAR SİLİNMİŞTİR.(SADECE 13.6MB BOYUTUNDADIR)

YADA BU ROFS DOSYASINI YÜKLEYEBİLİRSİNİZ BUDA AYNI AMA BUNDA İNGİLİZCE DİL OLARAK FAZLADIR. (YA YUKARDAKİNİ YADA BUNU TERCİH EDEBİLİRSİNİZ)(SADECE 16.1MB BOYUTUNDADIR)

AŞAĞIDAKİ UDA DOSYASI EN SADE ŞEKLİNE GETİRİLMİŞTİR

N97 İÇİN PATCH'LER(MASS MEMORY E NİN İÇİNE ATIN)

BU ARADA ARKADAŞLAR JAF PROĞRAMI RESİMLİ ANLATIM LİNKİNİ VERİYORUM(JAF 1.98.64 VE ÜZERİ PROGRAMI KULLANIN O ZAMAN N97 Yİ GÖRÜYOR)
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-hack-turkce-and-resimli-anlatim-304566.html

malimali

Üye
JAF ile yükleyemeyince phenix ile yükledim şimdi cihaz hiç başlamıyor. Ne yapmalıyım?

sadik81

sadik81

Üye
JAF ile yükleyemeyince phenix ile yükledim şimdi cihaz hiç başlamıyor. Ne yapmalıyım?
bende olan sorun sende oldu kardeş 21,0,045 sürümünü yükle

eski mesajlarda msn adresim var beni eklersen sana yardımcı olurum

malimali

Üye
bende olan sorun sende oldu kardeş 21,0,045 sürümünü yükle

eski mesajlarda msn adresim var beni eklersen sana yardımcı olurum
ekledim ama ofline sınız

Ferzan

Ferzan

Üye
sadece yazılım bozulmuştur düzelir sıkma canını sadece yapman gereken bazı şeyler var phenix programını açıyorsun şu işlemleri takip ediyorsun
yukarıda solda;
öncelikle
Navifirm ile indirdiğin yazılım dosyalarını(Orijinal Olan) c:\program files\nokia\phoenix\product\RM-XXX(N97 için XXX yerine 505) içine at.
File(Dosya) yazan yere tıkla
Manage Connections..(Bağlantıları Yönet) a tıkla
orada USB yazan yere tıkla ve Delete(Sil) tıkla sonra Apply(Kabul et) e tıkla sonra Close(Kapat)
sonra yine File(Dosya) e tıkla Open Product a tıkla listeden telefonu'nun uygun olduğu kodu(RM-XXX) seç OK e tıkla
yukarıda Flashing e tıkla Firmware Update e tıkla açılan pencerede Product Code yazan yerin karşısında
Üç nokta buton(...) a bas orada çıkan yazılımını seç OK e tıkla
şimdi önemli olan kısım orada Dead phone USB flashing yazanyerin başında boş kutu var onu işaretle.
aşağıda Refurbish butonuna tıkla
UYARI:telefonun bağlı olsun işlemleri yaparken ama kapalı olsun açmaya çalışma.
şimdi bi kaç saniye sonra
---Press phone's power button --- yazısı çıkacak aşağıda sadece bir kere on/off(açma/kapama) düğmesine bas(Basılı tutma sakın)
işlem tamamdır.
artık telefonunu ilk günkü gibi kullanabilirsin..

malimali

Üye
--Press phone's power button --- yazısı çıktıktan sonra power tuşuna basıyorum ama faliyet yok.

Dikkatimi çeken noktailar:
1- şarza takınca ışık yanmıyor
2- hardformat atmaya çalışınca 2-3 sn sonra telefon titriyor ama açılmıyor.
3- cihaz pc ye takılı haldeyken 10 sn de bir yeni donanım bulundu diyor nokia ile ilgili.

Ferzan

Ferzan

Üye
--Press phone's power button --- yazısı çıktıktan sonra power tuşuna basıyorum ama faliyet yok.

Dikkatimi çeken noktailar:
1- şarza takınca ışık yanmıyor
2- hardformat atmaya çalışınca 2-3 sn sonra telefon titriyor ama açılmıyor.
3- cihaz pc ye takılı haldeyken 10 sn de bir yeni donanım bulundu diyor nokia ile ilgili.
arkadaşım bu dediklerinin hepsi doğru yazılım bozulmuş adımları teker teker uygula açma tuşuna bastığında basılı tutma bas çek bekle bide işlemlere başlamadan bataryayı çıkar tak usb yi tak sonra işlemlere başla işlemleri yaparken cihaz bağlı olsun

malimali

Üye
arkadaşım bu dediklerinin hepsi doğru yazılım bozulmuş adımları teker teker uygula açma tuşuna bastığında basılı tutma bas çek bekle bide işlemlere başlamadan bataryayı çıkar tak usb yi tak sonra işlemlere başla işlemleri yaparken cihaz bağlı olsun

tşk arkadaşım yazılımı aldı, servisten kurtuldum.

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
deniz 4700 benim öğrettiğim sistemi ölmüş yazılım sistemini herkeze yayıyorsun sevindim paylaşımcı olmana kardeşim.. :oke:

Ferzan

Ferzan

Üye
deniz 4700 benim öğrettiğim sistemi ölmüş yazılım sistemini herkeze yayıyorsun sevindim paylaşımcı olmana kardeşim.. :oke:
sende birinden öğrenmişsindir dimi ama paylaşmak güzeldir kardeşim tekrar teşekkürler sana :)

enisio

Üye
Arkadaslar biraz sabredin.... 1 - 2 Hafta Sonra N97 icin 21.0.102 V7 Cikiyor.... Daha hizli, Bedava navi, OVI nin yeni versionu falan filan var...

Ben Yükledim (21.0.102) ve Telefon Daha hizli...

N97mini icinde 11.0.102 V3 Cikiyor...

Önceden indirmek isteyen Burdan Baksin (Sadece Professionel olanlar):
Arkadaşım bizede verebilirmisin v21.0.102 sürümünün dosyalarını bizde yükleyelim..

Ferzan

Ferzan

Üye
kardesim artik geri dönüsü yok bunun...
Sakin 21.0.45 deneme... Telefonu tamamen bozabilirsin.... Ya v7 yi dene , yada nsu ( ) ya cikana kadart bekle... 3 hafta ile 8 hafta arasi online olacaktir.
arkadaş ricamiz sen indirdiysen son sürümü bir siteye ekleyip link verirmisin bize ingilizce oldu kullanamıyorum artık :(

fatih82

fatih82

Üye
ulan kodoş madem kopya çekiyon daha önce sana yardım eden telefonunu kurtaran adamın adınıda paylaş ve adama saygı göster emeğe ve paylaşıma sayı duy ulan

Takipçi Satın Al

Üst Alt