n97 V21.0.045 YENİ MODİFİYE YAZILIM 65 MB BOŞ ALAN VE SÜPER HIZ

Sponsorlu Bağlantılar

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
n97 V21.0.045 YENİ MODİFİYE YAZILIM 65 MB BOŞ ALAN VE SÜPER HIZ
!!LİNKLERİ YENİLEDİM ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN!!

N97 İÇİNDEKİ GEREKSİZ KULLANILMAYAN YAZILIMLARI KALDIRARAK TELEFONU HIZLANDIRDIM..
ÖNEMLİ UYARI: BUNU JAF PROĞRAMI İLE FLASH YAPIN TELEFONUNUZA(PHOENİX KULLANMAYIN ÇALIŞMAZ TELEFON AÇILMAZ)

AŞAĞIDAKİ ROFS DOSYASI SADECE TÜRKÇE DİL İÇERİR DİĞER DİLLER SİLİNMİŞTİR GEREKSİZ PROĞRAMLAR SİLİNMİŞTİR.(SADECE 13.6MB BOYUTUNDADIR)

YADA BU ROFS DOSYASINI YÜKLEYEBİLİRSİNİZ BUDA AYNI AMA BUNDA İNGİLİZCE DİL OLARAK FAZLADIR. (YA YUKARDAKİNİ YADA BUNU TERCİH EDEBİLİRSİNİZ)(SADECE 16.1MB BOYUTUNDADIR)

AŞAĞIDAKİ UDA DOSYASI EN SADE ŞEKLİNE GETİRİLMİŞTİR

N97 İÇİN PATCH'LER(MASS MEMORY E NİN İÇİNE ATIN)

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
1) SADECE ORJİNAL BAŞLANGIÇ TEMASI HARİÇ DİĞER ORJİNAL TEMALAR SİLİNMİŞTİR.
2) TÜM DİLLER SİLİNMİŞTİR SADECE TÜRKÇE DİL KALMIŞTIR (İKİNCİ ROFS DOSYASINDA İNG. VE TR VAR.)
3) HACK DOSYALARINI EKLEDİM. ROMPATCHER+ PROĞRAMI OTOMATİK AÇILIYOR.(MASS MEMORY E YE VERDİĞİM PATCHES KLASÖRÜNÜ YÜKLEYİN.)
4) HER HARD FORMATTAN SONRA HOŞGELDİNİZ EKRANI VE MYNOKIA YA SMS GÖNDERİMİ ENGELLENDİ.
5) TELEFONUN ARKAPLANINDA AÇILAN PROĞRAMLAR(REHBER,MESAJLAR,SAAT VB) ENGELLENDİ VE TEL. HIZ KAZANDI.
6) TELEFONUN BOŞ HAFIZASI 65 MB OLDU(ROMPATCHER+ AÇIP PATCH LERİ AKTİF EDİN C:\Private\102072c4 İÇİNDEKİ DOSYALARI SİLİN 5 MB DAHA KAZANAKSINIZ.)
7) YENİ TEMA EFEKTLERİ EKLENDİ (TEMALAR MENÜSÜNDEN TEMA EFEKTLERİNİ AÇMAYI UNUTMAYIN)
8)70MB BOŞ RAM
8) KAMERADA SÜPER DÜZELTMELER YAPILDI FARKI GÖRECEKSİNİZ.
9)MESAJ YAZIMINA GİRİN BU KADAR HIZLI MESAJ YAZIMI S60V5 TELEFONLARDA GÖREMEZSİNİZ HİÇ DONMA YOK.
10)HARD FORMATTAN SONRADA HEPSİ BÖYLE KALACAK İKİDEBİRDE HACK LEMEK ZORUNDA KALMAYACAKSINIZ.

BUNLARI YAPMAK İÇİN VERDİĞİM LİNKTEKİ ROFS VE UDA DOSYALARINI NAVIFIRM PROĞRAMIYLA İNDİRDİĞİNİZ YAZILIM DOSYALARININ BULUNDUĞU KLASÖRE ATIN JAF PROĞRAMI İLE FLASHLAYIN.

VERDİĞİM PATCHES KLASÖRÜNÜ RAR DAN ÇIKARIP MASS MEMORY İÇİNE ATIN

HAYIRLI OLSUN.

• Beğen
Tepkiler: okeane3110c, COKOPRENSSS, ertezca ve 12 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler..

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim ben kullanıyorum sorunsuz herkez hızlı n97 kullansın..

cemee61

cemee61

Üye
bu veya buna benzer bir yontemle sim kilidinden kurtulmak mumkunmu??

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
cemee61 benim bildiğim kadarıyla sim kilidinide(sim unlock) jaf proğramıyla kutucuğu işaretleyip kırabiliyorsun.. yinede araştır bakalım.. saygılar..

cemee61

cemee61

Üye
tesekkurler yasar bakalim bi...

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

malimali

Üye
JAF ta n97 seçeneği bulamadım ben. Hangi versiyon ve link verirseniz sevinirim.

florya27

Üye
Emeğiniz için Teşekkürler
JAF ta n97 seçeneği bulamadım ben. Hangi versiyon ve link verirseniz sevinirim.

veya

denemedim ama bunda n97 yi görüyor.kolay gelsin

sadik81

sadik81

Üye
N97 İÇİNDEKİ GEREKSİZ KULLANILMAYAN YAZILIMLARI KALDIRARAK TELEFONU HIZLANDIRDIM..
ÖNEMLİ UYARI: BUNU JAF PROĞRAMI İLE FLASH YAPIN TELEFONUNUZA(PHOENİX KULLANMAYIN ÇALIŞMAZ)

AŞAĞIDAKİ ROFS DOSYASI SADECE TÜRKÇE DİL İÇERİR DİĞER DİLLER SİLİNMİŞTİR GEREKSİZ PROĞRAMLAR SİLİNMİŞTİR.(SADECE 13.6MB BOYUTUNDADIR)

YADA BU ROFS DOSYASINI YÜKLEYEBİLİRSİNİZ BUDA AYNI AMA BUNDA İNGİLİZCE DİL OLARAK FAZLADIR. (YA YUKARDAKİNİ YADA BUNU TERCİH EDEBİLİRSİNİZ)(SADECE 16.1MB BOYUTUNDADIR)

AŞAĞIDAKİ UDA DOSYASI EN SADE ŞEKLİNE GETİRİLMİŞTİR

N97 İÇİN PATCH'LER(MASS MEMORY E NİN İÇİNE ATIN)

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
1) SADECE ORJİNAL BAŞLANGIÇ TEMASI HARİÇ DİĞER ORJİNAL TEMALAR SİLİNMİŞTİR.
2) TÜM DİLLER SİLİNMİŞTİR SADECE TÜRKÇE DİL KALMIŞTIR (İKİNCİ ROFS DOSYASINDA İNG. VE TR VAR.)
3) HACK DOSYALARINI EKLEDİM. ROMPATCHER+ PROĞRAMI OTOMATİK AÇILIYOR.(MASS MEMORY E YE VERDİĞİM PATCHES KLASÖRÜNÜ YÜKLEYİN.)
4) HER HARD FORMATTAN SONRA HOŞGELDİNİZ EKRANI VE MYNOKIA YA SMS GÖNDERİMİ ENGELLENDİ.
5) TELEFONUN ARKAPLANINDA AÇILAN PROĞRAMLAR(REHBER,MESAJLAR,SAAT VB) ENGELLENDİ VE TEL. HIZ KAZANDI.
6) TELEFONUN BOŞ HAFIZASI 65 MB OLDU(ROMPATCHER+ AÇIP PATCH LERİ AKTİF EDİN C:\Private\102072c4 İÇİNDEKİ DOSYALARI SİLİN 5 MB DAHA KAZANAKSINIZ.)
7) YENİ TEMA EFEKTLERİ EKLENDİ (TEMALAR MENÜSÜNDEN TEMA EFEKTLERİNİ AÇMAYI UNUTMAYIN)
8)70MB BOŞ RAM
8) KAMERADA SÜPER DÜZELTMELER YAPILDI FARKI GÖRECEKSİNİZ.
9)MESAJ YAZIMINA GİRİN BU KADAR HIZLI MESAJ YAZIMI S60V5 TELEFONLARDA GÖREMEZSİNİZ HİÇ DONMA YOK.
10)HARD FORMATTAN SONRADA HEPSİ BÖYLE KALACAK İKİDEBİRDE HACK LEMEK ZORUNDA KALMAYACAKSINIZ.

BUNLARI YAPMAK İÇİN VERDİĞİM LİNKTEKİ ROFS VE UDA DOSYALARINI NAVIFIRM PROĞRAMIYLA İNDİRDİĞİNİZ YAZILIM DOSYALARININ BULUNDUĞU KLASÖRE ATIN JAF PROĞRAMI İLE FLASHLAYIN.

VERDİĞİM PATCHES KLASÖRÜNÜ RAR DAN ÇIKARIP MASS MEMORY İÇİNE ATIN

HAYIRLI OLSUN.

ustam eline sağlık belki komik gelecek ama ben türkçe ve arapça dillerini istiyorum bu mümkün mü acaba yardımcı olurmusun

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
sadık 81 mümkün kardeşim ama ben yapmadım zaten bunları yapmak çok vaktimi aldı ben kendim için yapmıştım dedim insanlarda bu hızlı n97 yi kullansın istedim.. saygılar..

sadik81

sadik81

Üye
usta sen bu yöntemi denedin mi ben denedim telefon flaştan sonra açılmıyor bir eksiklik mi var orjinal sürümü geri yükledim şuan yardım cı olurmusun

Cengizt

Cengizt

Üye
Arkadaslar biraz sabredin.... 1 - 2 Hafta Sonra N97 icin 21.0.102 V7 Cikiyor.... Daha hizli, Bedava navi, OVI nin yeni versionu falan filan var...

Ben Yükledim (21.0.102) ve Telefon Daha hizli...

N97mini icinde 11.0.102 V3 Cikiyor...

Önceden indirmek isteyen Burdan Baksin (Sadece Professionel olanlar):

bycoo32

bycoo32

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkür ederim.
jaf olayını çözemedim.jafla flashlayın diyorsunuz ya onu nasıl yapıldığı hakkında daha detaylı bilgi verirmisiniz?
( tel n97 v21) fakat Complete_JAF_1.98.64+Virtual_PKEY_V2.exe
veya

bunları indirdim ama kullanamadım

Ferzan

Ferzan

Üye
patchler linki ölü

sadik81

sadik81

Üye
Arkadaslar biraz sabredin.... 1 - 2 Hafta Sonra N97 icin 21.0.102 V7 Cikiyor.... Daha hizli, Bedava navi, OVI nin yeni versionu falan filan var...

Ben Yükledim (21.0.102) ve Telefon Daha hizli...

N97mini icinde 11.0.102 V3 Cikiyor...

Önceden indirmek isteyen Burdan Baksin (Sadece Professionel olanlar):
iyide bu türkçemi

Cengizt

Cengizt

Üye
Evet....

Cengizt

Cengizt

Üye
Benimki Hackli degil...

Fakat Hard reset yapmadan yüklersen hack halen kalir...
Hard reset yaparsan gider...

sadik81

sadik81

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt