KVK ya Gönderdiğim Nokia 5800. ( YÜKSEK SEVİYE - LHUB a gönderildi.)

Sponsorlu Bağlantılar

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
KVK ya Gönderdiğim Nokia 5800. ( YÜKSEK SEVİYE - LHUB a gönderildi.)
ARkadaşlar telefonumu 1 haffta önce teknik servise verdim şimdi internetten yaptığım cihaz takibinde. Servis Durumu Kısmında YÜKSEK SEVİYE 152-TS Ankara - LHUB a gönderildi. yazıyor. Buradaki LHUB ne anlama geliyor. 1 de telefonu kasa açıklığı ve kapaktaki boşluk ayrıca kendi kendine yeniden başlama ve kilitlenme problemleriyle yolladım. Sizce ne sonuç alırım ne kadar sürede alırım. Cevaplarınızı merakla bekliyorum.
**Ciddiye alıp yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
kardes bir defa bende kasım ayında gönderdim telefonu 9 gün kullandım 9 gun sonra konya servisine gönderdim servisde bunu yüksek seviye diye istanbula yolladı ve telefonum ister inan ister inanma 47 gün serviste gezdi bende teli satın aldıgım dükkana giderek dedimki bu teli istemem ben dedim yeni tel vereceksin bana dedim biraz kem küm etti tartıstık biraz yeni kutudan cihaz cıkardı verdi yani sonucda 47 gun serviste dolandı :(

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
ONARIM BİLGİLERİ

Garanti Durumu Garanti DahiliAlınan Parça 1xKALEM-
1xMMC CARD YOPK-
1xPİL BL5J 4620409306S20269-
Müşteri Şikayeti KASA ÜST KISIMDA AÇIKLIK OLUYOR.. KENDİLİĞİNDEN KAPANIP AÇILIYOR. ARKA KAPAKTA BOŞLUJK OLUYOR. TEL. ÜZERİNDEKİ TUŞLARDA KAPAKLARDA RENK ATMASI OLUYOR. KAPAKLARDA ESNEKLİK OLUYOR TUTMUYOR. TEL. KİLİTLENİYOR.
IMEI/Değişim Değişim Tarihi
Emanet Cihaz Teslim Tarihi Geri Alma Tarihi
Yüksek Seviye 152-TS Ankara
Servis Durumu LHUB’ a Gönderildi
Arıza :
COS:Kozmetik Problemi (Genel)
POW-Kendi kendine açılıp kapanıyor
POW-Kilitleniyor
PRG:Uygulama Hataları (Genel)
Tamir RT - Onarım Transferi
Değişen Parça
Swap HAYIR
Yeni IMEI
Fatura Bilgisi TL

Online takipte çıkan bilgileri yazıyorm aynen arkadaşlar. Bunlardan bişey anlayanlar varsa lütfen anladığı kadarıda olsa anlatsın bilgilendirsin.

--------------- Ekleme ---------------

kardes bir defa bende kasım ayında gönderdim telefonu 9 gün kullandım 9 gun sonra konya servisine gönderdim servisde bunu yüksek seviye diye istanbula yolladı ve telefonum ister inan ister inanma 47 gün serviste gezdi bende teli satın aldıgım dükkana giderek dedimki bu teli istemem ben dedim yeni tel vereceksin bana dedim biraz kem küm etti tartıstık biraz yeni kutudan cihaz cıkardı verdi yani sonucda 47 gun serviste dolandı :(

inşallah benimde öyle bişey olmaz kardeş sorunsuz biran önce göndersinler telefonumu ya. rezil oldum tlfnsuz kaldım. peki bu yazdığım bilgilerden sendede yazmıslarmıydı nedir bunlar ya ben daha önce hiç garanti servis fln uğraşmadım bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

blackface

blackface

Üye
Bende GPS problemi nedeniyle N78 imi gönderdim 6 iş günü oldu hala LHUB'da gözüküyo....

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
ARkadaşlar telefonumu 1 haffta önce teknik servise verdim şimdi internetten yaptığım cihaz takibinde. Servis Durumu Kısmında YÜKSEK SEVİYE 152-TS Ankara - LHUB a gönderildi. yazıyor. Buradaki LHUB ne anlama geliyor. 1 de telefonu kasa açıklığı ve kapaktaki boşluk ayrıca kendi kendine yeniden başlama ve kilitlenme problemleriyle yolladım. Sizce ne sonuç alırım ne kadar sürede alırım. Cevaplarınızı merakla bekliyorum.

YÜKSEK SEVİYE 152-TS Ankara - LHUB bu sanırım gönderilen yerin şube kodu gibi bişi ve yüksek seviye demek öncelikli onarılacak anlamına geliyo sanırım yanı diğer basit arızaları olanlardan önce bakılıacak arızasına...1 ay ıcerısınde gelmesı gerek servisten ve servise 3 kere gönderırsen aynı arızalardan 3.cüsünde sıfır cihaz vermeleri gerek kanunlarda böyle.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
yuksek seviye demek en üst yetkili servise gönderilecek demekdir yani konyada nokia servisi var ama konyadaki yeterli degil yani onun yetki alanın dısına cıkılmıs bir arıza demekdir ve yukarı buyuk servise gönderiliyor demekdir yuksek seviye bu demekdir benimkide aksaraydayım ben ama aksarayda nokia servisi olmadıgı icin konyaya garantiye gönderdim konyadaki serviste yapamayınca istanbul yüksek seviyeye gönderdi yani bir üst servis demekdir

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
YÜKSEK SEVİYE 152-TS Ankara - LHUB bu sanırım gönderilen yerin şube kodu gibi bişi ve yüksek seviye demek öncelikli onarılacak anlamına geliyo sanırım yanı diğer basit arızaları olanlardan önce bakılıacak arızasına...1 ay ıcerısınde gelmesı gerek servisten ve servise 3 kere gönderırsen aynı arızalardan 3.cüsünde sıfır cihaz vermeleri gerek kanunlarda böyle.
Peki bu 30 gün neye göre. Cihazı gönderdiğim günden mi yoksa kayıt tarihinden mi? Online takipte görünen Cihaz teslim süresi mi yoksa bu 30 günün dolacağı süre? 30günü geçerse ne yapmalıyım nereye başvurmalıyım. Bunlar hakkında biraz bilgilendirir misin beni. Daha önce belirttiğim gibi ilk defa cihazımı gönderdim o yüzden pek bilmiyorm ve ne sonuç alacacığımıda çok merak ediyorum açıkcası. Cevapların için çok teşekkürler.

yuksek seviye demek en üst yetkili servise gönderilecek demekdir yani konyada nokia servisi var ama konyadaki yeterli degil yani onun yetki alanın dısına cıkılmıs bir arıza demekdir ve yukarı buyuk servise gönderiliyor demekdir yuksek seviye bu demekdir benimkide aksaraydayım ben ama aksarayda nokia servisi olmadıgı icin konyaya garantiye gönderdim konyadaki serviste yapamayınca istanbul yüksek seviyeye gönderdi yani bir üst servis demekdir

Ne sonuç aldın üst servisten ne kadar sürede geldi cihazın.

Lyre1907

Üye
Dostum teli servise verdigin gunden itibsren 30 is gunu icinde servisten doner yani hafta sonlari ile beraber 38 gun eder maximum tabi araya bayram da girerse 23 nisan gibi eder 39 bu surede tamir olmaz ise sana yeni telefon gonderirler yasa olarak bunu kabulmetmeme hakkinda var yani para iadesi de isteyebilirsin o durumda ayrica teli alali 15 gunu gecmedi ise saticiya gidip yemi telefon idteyebilirsin mirin kirin yaparsa hemen en yakin tuketici haklari burosuna ugra durumu anlat aninda ilgilenirler

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Dostum teli servise verdigin gunden itibsren 30 is gunu icinde servisten doner yani hafta sonlari ile beraber 38 gun eder maximum tabi araya bayram da girerse 23 nisan gibi eder 39 bu surede tamir olmaz ise sana yeni telefon gonderirler yasa olarak bunu kabulmetmeme hakkinda var yani para iadesi de isteyebilirsin o durumda ayrica teli alali 15 gunu gecmedi ise saticiya gidip yemi telefon idteyebilirsin mirin kirin yaparsa hemen en yakin tuketici haklari burosuna ugra durumu anlat aninda ilgilenirler
Teşekkür ederim kardeşim ilgilenip yardımcı olduğun için. Dediklerini yapacam. Ben telefonumu aldığım yere götürdüm garantiye onlar gönderdi. Benim telefoncuya verdiğim gün 30.03.2010 - Salı günü ancak servis kayıt numarasının yanında yazan tarih "02.04.2010" online takipte yazan bu. Muhtemelen burada yazan tarihte servise vermiş sayılırım demi? Buna göre ne zamana gelmezse yenisini göndermek zorundalar.

Msn adresim: [email protected] - ekleyip bana biraz daha yardımcı olursan sevinirim.

gemlikua96

gemlikua96

Üye

ben senin sorununa çözmü bulamayacağım anak bir soru soracağım snn de telefonunda bir anda kapanıp yanda renk renk çizgiler çıkıyor mu? eğer telefonu bunun çinde servise verdiysenn servisten sonra düzelmişmiş mi öğrenmek istiyorum forumda bir kaç yerde gördüm çoğu kişide bu sorun çıkıyormuşşş

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Peki bu 30 gün neye göre. Cihazı gönderdiğim günden mi yoksa kayıt tarihinden mi? Online takipte görünen Cihaz teslim süresi mi yoksa bu 30 günün dolacağı süre? 30günü geçerse ne yapmalıyım nereye başvurmalıyım. Bunlar hakkında biraz bilgilendirir misin beni. Daha önce belirttiğim gibi ilk defa cihazımı gönderdim o yüzden pek bilmiyorm ve ne sonuç alacacığımıda çok merak ediyorum açıkcası. Cevapların için çok teşekkürler.

Ne sonuç aldın üst servisten ne kadar sürede geldi cihazın.

daha öncede belirttin 47 gunde geldi ama geldiğinde ben cihazı kabul etmedim bana satan bayi ile tartıstım ve yeni cihaz aldım

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
daha öncede belirttin 47 gunde geldi ama geldiğinde ben cihazı kabul etmedim bana satan bayi ile tartıstım ve yeni cihaz aldım
hmm bakalım kardeş zamanında gelmezse bizde aynı şeyi yaparız. haklarımızı bilip bunların arkasında durmamız önemli.

ben senin sorununa çözmü bulamayacağım anak bir soru soracağım snn de telefonunda bir anda kapanıp yanda renk renk çizgiler çıkıyor mu? eğer telefonu bunun çinde servise verdiysenn servisten sonra düzelmişmiş mi öğrenmek istiyorum forumda bir kaç yerde gördüm çoğu kişide bu sorun çıkıyormuşşş
Evet kardeş tabiki bendede oluyordu. Bi anda pat diye ekran gidip çizgi çizgi bişey çıkıyordu sonra yeniden açılıyordu. Sorunlara bakarsan teknik servisin kodladığı sorunların içinde kendi kendine açılıp kapanıyor yazan sanıyorum bu sorunla alakalı. Yetkili servisi aradım kasa açıklığı problemini göremedim nerde burada dedim. Kozmetik problemi telefonun görünümüyle ilgili herşeyi kapsıyormuş kapaklar renk atmaları fln. yani umarım olumlu sonuç alırım ve en önemlisi bir an önce alırım. Çünkü o telefonu kullanmaya başladıktan snra şimdi geçici olarak kulladığı telefon insanı tatmin etmeye yetmiyor... Özellikle Wi-Fi yi çok arıyorm..

Lyre1907

Üye
resmi tatiller dshil 2 nisanda teslim aldiklarina gore en son teslim tarihi 14 mayis tir o gun mesai saatine kadar gelmez ise hemen en yakin tuketici haklari burosuna gidipp sorunu anlat bi form verecek onu doldur para iadesi yada yeni telefon istedigini soyleyip dilelceni teslim et bir haftaya sana donus yaparlar ama o kadar uzamaz umarim...

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
resmi tatiller dshil 2 nisanda teslim aldiklarina gore en son teslim tarihi 14 mayis tir o gun mesai saatine kadar gelmez ise hemen en yakin tuketici haklari burosuna gidipp sorunu anlat bi form verecek onu doldur para iadesi yada yeni telefon istedigini soyleyip dilelceni teslim et bir haftaya sana donus yaparlar ama o kadar uzamaz umarim...

İnşallah uzamaz ya. Pişman etmesinler gönderdiğime... Sorunları halletmeden gönderiyorlarmış bide inşallah öyle bişeyde yapmazlar ya uğraşmak istemiyorum... Ama 30 iş gününü geçerse 1 gün sonra getirsinler. yenisinide verseler kabul etmiycem paramı geri alacam.

gemlikua96

gemlikua96

Üye
hmm bakalım kardeş zamanında gelmezse bizde aynı şeyi yaparız. haklarımızı bilip bunların arkasında durmamız önemli.

Evet kardeş tabiki bendede oluyordu. Bi anda pat diye ekran gidip çizgi çizgi bişey çıkıyordu sonra yeniden açılıyordu. Sorunlara bakarsan teknik servisin kodladığı sorunların içinde kendi kendine açılıp kapanıyor yazan sanıyorum bu sorunla alakalı. Yetkili servisi aradım kasa açıklığı problemini göremedim nerde burada dedim. Kozmetik problemi telefonun görünümüyle ilgili herşeyi kapsıyormuş kapaklar renk atmaları fln. yani umarım olumlu sonuç alırım ve en önemlisi bir an önce alırım. Çünkü o telefonu kullanmaya başladıktan snra şimdi geçici olarak kulladığı telefon insanı tatmin etmeye yetmiyor... Özellikle Wi-Fi yi çok arıyorm..

telefon geldiği zaman sorunlar hallalmuş mu mutlaka haberdar et benii :D lütfennn :D :D

bir şey sorucam peki benim telefonum ekrandaki çatlak yüzünden bir kere servse gitmiştii sonra ekran değişti şimdi servse verirsem (ekranın kararıp gelmesinden dolayı enerji gitmesi) ve sorunlar devam ederse bir dahaki verişimde değiştirmeyi isteme hakkım varmı ?

erkara_64

MÜŞTERİ BİLGİLER

Tipi/Kodu N5800 NOKIA XPRESS MUSIC BLACK-BLUE/ N5800
ONARIM BİLGİLERİ

Garanti Durumu Garanti Dahili
Alınan Parça 1xKALEM-
1xMMC8GB-
1xPİL KAPAGI-
1xPİL9861-
Müşteri Şikayeti CIHAZ SUREKLI RESETLIYOR
Yüksek Seviye 111-TS Kartal Kurumsal Kayıt Tarihi 3/11/2010 13:15:35
Servis Durumu Değişim Bekliyor - Üretici Onayı Alındı
Arıza POW-Kendi kendine açılıp kapanıyor
Power:Açılmıyor (Genel)
UE - Unit Exchange
BE - Scrap
SM - Üst seviye lehimli işçilik
Değişen Parça BETTY-WILMA SHIELD LID P3449
COMBO 1Gb DDR + 2Gb M3 FBGA153 PBFREE
N5800 NOKIA XPRESS MUSIC BLACK-RED

arkadaşlar resetleme donma sorunu olanlar varsa mutlaka servise versin ve hakkını arasınlar ben baya bi üsteledim telefoncuyla kavga ettim nokıa ile kavga ettim kvk ile tartıştım sonuç bu oldu

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
MÜŞTERİ BİLGİLER

Tipi/Kodu N5800 NOKIA XPRESS MUSIC BLACK-BLUE/ N5800
ONARIM BİLGİLERİ

Garanti Durumu Garanti Dahili
Alınan Parça 1xKALEM-
1xMMC8GB-
1xPİL KAPAGI-
1xPİL9861-
Müşteri Şikayeti CIHAZ SUREKLI RESETLIYOR
Yüksek Seviye 111-TS Kartal Kurumsal Kayıt Tarihi 3/11/2010 13:15:35
Servis Durumu Değişim Bekliyor - Üretici Onayı Alındı
Arıza POW-Kendi kendine açılıp kapanıyor
Power:Açılmıyor (Genel)
UE - Unit Exchange
BE - Scrap
SM - Üst seviye lehimli işçilik
Değişen Parça BETTY-WILMA SHIELD LID P3449
COMBO 1Gb DDR + 2Gb M3 FBGA153 PBFREE
N5800 NOKIA XPRESS MUSIC BLACK-RED

arkadaşlar resetleme donma sorunu olanlar varsa mutlaka servise versin ve hakkını arasınlar ben baya bi üsteledim telefoncuyla kavga ettim nokıa ile kavga ettim kvk ile tartıştım sonuç bu oldu

Nereyi aradın ne dedin ki sen? bende sürekli takip ediyorum. Kvk görevlilerini fln buldum tlfnla konuştum. Anlattım ya değişim ya da lehimli onarım olacak dediler. Bakalım bu hafta sonuç almayı bekliyorm inşallah olumlu bi sonuç alırım. Değişim kararı gönderdikten kaç gün sonra çıktı.?

telefon geldiği zaman sorunlar hallalmuş mu mutlaka haberdar et benii :D lütfennn :D :D

Konuyu takip edersen sonucu burada paylaşırım kardeş. Şuan bekliyorum bakalım ne olacak. Sendede mi aynı sorunlar var

erkara_64

10 unda kayıt etmişler 11 inde değişim kararı almışlar..cihaz henüz elime geçmedi 4 gün daha gelmez ise para iadesi isteyecem.bunları nokıa ya söledim bakalım ne yapacaklar bende bekleyiş içindeyim

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
10 unda kayıt etmişler 11 inde değişim kararı almışlar..cihaz henüz elime geçmedi 4 gün daha gelmez ise para iadesi isteyecem.bunları nokıa ya söledim bakalım ne yapacaklar bende bekleyiş içindeyim

Bahsettiğin 11i mart 11mi kardeş. baya uzamış ya. değişim kararı verilirken senden nasıl onay istiyorlar. mesela senin maviymiş tlfn deişimde kırmızı gönderiyorlar. benimde maviydi ama kayıtta kırmızı kaydedilmiş anlam veremedim ona. eğer değişim olacak olurda bana kırmızı yollarlarsa kabul etmem ben mavisini bulmak için 1 gün boyunca dolaştım.. böyle bi hakkım var mı sence degişimde telefonun rengi farklı söylerlerse kabul etmeme gibi. ya da bilen başka bi arkadaş varsa bi yardımcı olsun bu konuda bana. Çünkü yüksek ihtimalle degişim diyorlar.

erkara_64

walla beni ne arayan oldu ne bişi diyen kafalarına göre kırmızı yapmışlar ben renginde diilim gelsin ve sağlam olsunda reng o kadar kafama takmam

Üst Alt