ELECTRONİC
Üye
Önemli degıl dost güle güle kullan byteşekkürler dostum...

Önemli degıl dost güle güle kullan byteşekkürler dostum...

Arkadaslar kafa buluyorsunuz herhalde birinci sayfada msn ve aynı zamanda n79 için en iyi video oynatıcı program mevcut buradan indirebilirsiniz konuyu okumadan saçma yorumlarda bulunmayın sevgilerle bybaskentli_aes arkadaşım rica etsem o msn proğramını burayada ekleyebilirmisin benimde ihtiyacım var ona, ayrıca ekleyebileceğim extra proğram varsa yuklersen buraya memnun olurum. birde ingilizce -türkce türkçe-ingilizce sözluk proğramı olan arkadaş varmı aranızda ?

Mahalesef dostum bu sekılde bi program denk gelmedi bana ama olursa eklerım merak etme iyi forumlar bydostum tv programi da war mi ya duzgun bisey wireless uzerinden calisan?

Oyunlar kendi bölümünde kardeşim burası program paylasımı için yaratılmış bir konu sevgilerle ...creatures of the deep oyunun versiyonu varMI kardeş yardımcı olursan sevinirim ...
Bunun için cihazın kendı ayarlarını yapman yeterlı dostum flash ekran koruyucular var ancak ne kadar etkili olur bılemem ...tuş kilidi aktifken ekranda saat belirecek bi program var mı üstad.
lock clock programını yükledim ekran genede kararıyor.saat ekranda kalmıyor yani
senin elinde bööle bi proğram var mı acaba ?
Mahalesef N-gage ile artık fazla uğraşmıyorum ancak oyunlar bolumunde Samsunlu arkadasımızın paylastıgı olması lazım onu bir arastır bulursun kanımca ...bana n-gage 1.40.1557 patch signed lazım ya.bulabilir misin ??
Ne demek güle güle kullan Davut Yeniler gelecek ama bu aralar sınavlar fılan vakit bulamıorum desem yeri var cozturk kardesım ama emın ol ılk sen haber alıcaksın ...Davut™;2243472' Alıntı:Teşekkürler..