Nokia n79 Programlar Electronıc'Den

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manyaksx

manyaksx

Üye
Selam Serhat Benim hala telefonda hiçbir uygulama yok..:)
Rica etsem bir kaç programa ihtiyacım war son sürüm olan ve imzalı olan çünkü ben telefonu hacklemedim...

İyi bir oynatıcıya ihtiyacım war ( birçok formatı destekleyen) imzalı olan ve son sürüm olan varsa direk link verebilirmisin ?

muhacir55

Üye
Çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık dostum.:oke:

baskentli_aes

Üye
çok teşekkür ederim kardeşm çalışman için kaç gündür msn programı arıyordum buldum sonunda :oke:

robiscik

Üye
baskentli_aes arkadaşım rica etsem o msn proğramını burayada ekleyebilirmisin benimde ihtiyacım var ona, ayrıca ekleyebileceğim extra proğram varsa yuklersen buraya memnun olurum. birde ingilizce -türkce türkçe-ingilizce sözluk proğramı olan arkadaş varmı aranızda ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
baskentli_aes arkadaşım rica etsem o msn proğramını burayada ekleyebilirmisin benimde ihtiyacım var ona, ayrıca ekleyebileceğim extra proğram varsa yuklersen buraya memnun olurum. birde ingilizce -türkce türkçe-ingilizce sözluk proğramı olan arkadaş varmı aranızda ?
Arkadaslar kafa buluyorsunuz herhalde birinci sayfada msn ve aynı zamanda n79 için en iyi video oynatıcı program mevcut buradan indirebilirsiniz konuyu okumadan saçma yorumlarda bulunmayın sevgilerle by:oke:

sonyc1988

Üye
dostum tv programi da war mi ya duzgun bisey wireless uzerinden calisan?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi

subotay71

Üye
saol gardaş

yigit122222

Üye
creatures of the deep oyunun versiyonu varMI kardeş yardımcı olursan sevinirim ...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi

ozkan-kaya

Üye
tuş kilidi aktifken ekranda saat belirecek bi program var mı üstad.
lock clock programını yükledim ekran genede kararıyor.saat ekranda kalmıyor yani
senin elinde bööle bi proğram var mı acaba ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilidi aktifken ekranda saat belirecek bi program var mı üstad.
lock clock programını yükledim ekran genede kararıyor.saat ekranda kalmıyor yani
senin elinde bööle bi proğram var mı acaba ?
Bunun için cihazın kendı ayarlarını yapman yeterlı dostum flash ekran koruyucular var ancak ne kadar etkili olur bılemem ...

fbsebo

Üye
bana n-gage 1.40.1557 patch signed lazım ya.bulabilir misin ??

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
bana n-gage 1.40.1557 patch signed lazım ya.bulabilir misin ??
Mahalesef N-gage ile artık fazla uğraşmıyorum ancak oyunlar bolumunde Samsunlu arkadasımızın paylastıgı olması lazım onu bir arastır bulursun kanımca ...

ezell_67

ezell_67

Üye
çok saol kardeş

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın dostlar iyi forumlar by ...

cozturk

cozturk

Üye
Serhat abim yenilerini 1 aydan beri bekliorum.Acı bana:ehe:ehe

'Davut

'Davut

Üye
Teşekkürler..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;2243472' Alıntı:
Ne demek güle güle kullan Davut Yeniler gelecek ama bu aralar sınavlar fılan vakit bulamıorum desem yeri var cozturk kardesım ama emın ol ılk sen haber alıcaksın ...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt